• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G Gokyuzu_kadar bak sana ne buldum🙊
Screenshot_20221008-140251_Instagram.webp

Kendimi asıp kesmek istiyorum kızlar salaklığıma :( geçen sene bu zamanlar 75 kg idim ve kardeşim başka şehire okumaya gitti resmen kendimi yemeye verdim yalnızlık hissi ile . O zaman başlasam vereceğim kg ile şimdiki arasında o kadar fark var ki 🤦🏼‍♀️ O zaman aldığım pantolonların içine giremiyorum bile

Kendimi asıp kesmek istiyorum kızlar salaklığıma :KK43: geçen sene bu zamanlar 75 kg idim ve kardeşim başka şehire okumaya gitti resmen kendimi yemeye verdim yalnızlık hissi ile . O zaman başlasam vereceğim kg ile şimdiki arasında o kadar fark var ki 🤦🏼‍♀️ O zaman aldığım pantolonların içine giremiyorum bile
Moralini bozma vericeksin gene kilolarini

Olcak heralde zaten götici kadar mutfağım var :confused:
Göt kadarı anlarım da içi ne olii:KK64:
Göt içi kadar olmasınamı koydun bu emoları:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kendimi asıp kesmek istiyorum kızlar salaklığıma :KK43: geçen sene bu zamanlar 75 kg idim ve kardeşim başka şehire okumaya gitti resmen kendimi yemeye verdim yalnızlık hissi ile . O zaman başlasam vereceğim kg ile şimdiki arasında o kadar fark var ki 🤦🏼‍♀️ O zaman aldığım pantolonların içine giremiyorum bile
Sıkma canını gene verirsin başladın nasılsa hep birlikte vericez:KK39:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X