• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 9D1406A5-FDCD-4618-819F-75AB8D411780.webp
    9D1406A5-FDCD-4618-819F-75AB8D411780.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 27
Güle güle kullan afiyetle iç kayfeleri

Klasik kahvaltıda idolümsün😂
Sorma ya dur inşallah senin gibi zincirleri kırcam 🤩
İnşallah canım arkadaşım ben nerde kiriyorumda zincirleri nerdeyse zincirleri bile yiyecem 60 a düşmeye karar verdim ki dilediğim gibi yiyeyim yaa bu ne sabit kalamiyorum 67 oldum bitto 😔

Günaydın bayanlar, 70.2 çıktım. Cuma 69.1 dim . Nasıl oldu ki böyle , regl günüm yaklaşıyor o yüzden olabilir mi vücudum çok şiş hissediyorum. Sabah 70.2 yi görünce çöktüm resmen ya
Ödem vardır canım

İnşallah canım arkadaşım ben nerde kiriyorumda zincirleri nerdeyse zincirleri bile yiyecem 60 a düşmeye karar verdim ki dilediğim gibi yiyeyim yaa bu ne sabit kalamiyorum 67 oldum bitto 😔
Ohaaa bee zincirleride rahat birak dislerin kırilmasin yerken:KK70::KK70:

Günaydın güzellikler 😍

Elim kaymıştır 😂 dünkü gülmekten kaldı zaar 😂

Benim de çok uykum var 🥱🥱🥱🥱

Bizimkiler de aynı canım geçen ay su fatutasi 500 gelmiş 😒

Bursa da aynı ya sabah ne güzel uyuyordum saati 6 sanip 1 saat daha uyucaktim ama megersem tam vaktin dr uyanmışim alarm çalmaya başladı 🥲🥲🥲🥲

İyiyiz canım sen nasılsın💋

Günaydın tebrikler canım 💞
Hep mücadele kaptanım hep mücadele 😂
Allah iyilik versin 🥰

Daha ne yqpcan iki ileri bir geri kırdın kırdın arada zincirde yerik herşeyi yiyoruk nasılsa😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X