- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #145.601
80,70Yok 50/60 kiloları böl eşit olsun yuzdeler fazla cikiyor
50,60 gibimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
80,70Yok 50/60 kiloları böl eşit olsun yuzdeler fazla cikiyor
Tamam canim ayarlayim kilolariBen 2 li eş olsun diyorum
Aynen olsa yuzdeler esitlenmez 50/55 kilolar yüzdeleri fazla oluyor kilo verince esitlenir80,70
50,60 gibimi
Herkes bu sefer kelebek arı karinca tavşan falan olsunTamam canim ayarlayim kilolari
Afiyet olsun canımSabah 7
1.5 dilim TB peynir 3 zeytinsalatalık biber
Ara yarım paket çubuk kraker
Öğle + akşam 15.00
Tavuk dürüm yarım bardak kola
Afiyet olsun canımSabah 7
1.5 dilim TB peynir 3 zeytinsalatalık biber
Ara yarım paket çubuk kraker
Öğle + akşam 15.00
Tavuk dürüm yarım bardak kola
Birisinin listesi öyleydiHerkes bu sefer kelebek arı karinca tavşan falan olsun![]()
Ben isterim ikili oluyorsa Benim sıkletimde olmalıYapayim bakayım kim ne dicek istemeyenleri sileriz
AaaaBirisinin listesi öyleydi![]()
![]()
Senin sikletine göre veririm merak etmeBen isterim ikili oluyorsa Benim sıkletimde olmalı![]()
Canım öyle olunca yarışma olduğu için yüzde fazla çıkıyor bir şekilde kaptan ayarlar mesela iki tane 54/56 kilo yan yana gelince verdiği kilo yüzdesi 2,013 oluyor gibi şimdi yuzdeler yarışacağı için herkesi eşit dağıtım yapsın kaptan E Elif_EylulBen isterim ikili oluyorsa Benim sıkletimde olmalı![]()
Canım öyle olunca yarışma olduğu için yüzde fazla çıkıyor bir şekilde kaptan ayarlar mesela iki tane 54/56 kilo yan yana gelince verdiği kilo yüzdesi 2,013 oluyor gibi şimdi yuzdeler yarışacağı için herkesi eşit dağıtım yapsın kaptan E Elif_Eylul
Valla benimki fikir kimsenin hakkı geçmesin
Bir çitosaValla benimki fikir kimsenin hakkı geçmesin![]()
He öyle yapBir çitosa
Bir midelimi vereyim![]()
![]()
![]()
Çok yemişsin yarısını çikarE Elif_Eylul 3 yk bulgur pilavı 1 salatalık turşusu 2-3 jalepona turşu 1 çeri
Yedim ki geç saatte acıkmım
Yapma yavÇok yemişsin yarısını çikar
Doydun mu beYapma yav![]()