- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #147.121
Ne güzel 1 evde ×2 doktor heeEşim de doktor. Derse vaktim olmuyoreşim bakarsa işte arada çalışıyorum. Çok afilli bir sinav değil ama yine de 2-3 hafta abanmak lazım bilmiyorum sallantıdayim nolcak gorcez haftaya
Ne çektik ve balıktan...Nereye kaybolmuşkırmızı balık time
Keşke her evde anaokul öğretmeni matematik öğretmeni ve doktor olsaNe güzel 1 evde ×2 doktor hee
Bnmkide telefonumun kılıfını çıkarıyor bankamatik kartımı alıp atıyor geçen banyodan çıktı daha önce halı altındanNe çektik ve balıktan...
Ya geçen emziği çöpe atmış.. inşallah bunun akıbeti de öyle olmamıştır
Maşallah canım sen daha nerene verecek kılından ne istiyorsun bırak dahinik kalsın 58 nedir yaBende aynısını düşünüyorum....eskiden dünyaları yiyordum... sürekli atistiriyordum...kilo verme midede değil beyinde bitiyormus onu anladım
Afiyet olsun canımSabah 9
Çeyrek simit bir dilimdan az çavdarlı ekmek
Domates salatalık biber yeşillik peynir 5 zeytin
1.25 haşlanmış yumurta
Ara 1 hurma bir mandalina
Öğle +akşam 14.45
Balıklı salata
3 kaşık barbunya
Ara 18
Muz
Su 2 litre + 500 ml maydanoz suyu
30 dk pilates
E Elif_Eylul K Klassklasik
Şimdi oturdum 3 makine çamaşır katlama bittiNapaysunuz hanımlar
Ev işleri bitti sayılır şimdi 2 dk oturdumNeydiyonuz kızlar?? Benim ders çalışmam lazım ama hiç canım istemiyorsınava da bir hafta kalmadı ve 2. Defa giriyorum daha da gecemezsem kocam beni patlaticak iş yeri hekimliği sınavı bu arada.
Şu işler bitmiyor bitmiyorrrŞimdi oturdum 3 makine çamaşır katlama bitti
Sahadaki oturmucan yani normal bişey dimi akşam olunca bari oturak beaEv işleri bitti sayılır şimdi 2 dk oturdum
Afiyet olsun canımSabah
Sucuklu omlet
Tahin pekmez
Açıka
Bir dilim börek ufak
Yeşillik
Ara 10 fındık
Akşam kuzu haşlama
İki kaşık yoğurt
E Elif_Eylul
S sulisim
Bence de birde her işi yapan bir robotKeşke her evde anaokul öğretmeni matematik öğretmeni ve doktor olsa
Biterse ölürsünüz lanŞu işler bitmiyor bitmiyorrr
OhaaaBence de birde her işi yapan bir robot
Var aman bitmesin Allah sağlık versinde yapalım da napalim artikinaBiterse ölürsünüz lan
AminNe güzel hayallerim var ya amin desene kız
İleri seviye annelerde hepsinden oluyorKeşke her evde anaokul öğretmeni matematik öğretmeni ve doktor olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?