- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.201
Öyle olmuş üzüldüm çok güzel günlerimiz geçmişti 7. TakımdaTakimlarda azalma olduğu icin enson 5takım kalmıstı,sonra editorlere bildirdiler kapansın dendi
1senedir günluklerde devam ediyoruz bizde,bende 6.takimdaydim
Hoşgeldin bol eksiler dilerimADINIZ: Belya nur
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.4 ( bu sabah tartıldım) ama 64.7 ile başladım 20 kasımda
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: röntgen teknisyeni
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 çocuğum var biri 5 bucuk, biri 4 yaşında
KİLO ALMA NEDENİNİZeşpeşe hamile kalıp ilk hamileliğimde aldığım 20 kilonun 10 unu verince oğluma hamile kaldım 10 kilo aldım tekrar ama iki doğumda sezeryan oldu ve yaş aralığı yakın olunca epey bi süre Spor diyet yapmadım. Yemek yemeyi pasta tatlı börek çörek yemeyi seviyorum o yüzden aldım kiloları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: ankilozan spondilit rahatsızlığım var kronik iltihaplı eklem romatizması yani, pko rahatsızlığım vardı çocuklar için önce epey tedavi gördüm sonra burda 60 dan 48 e düştüm 1 yıl korudum ve hamile kaldım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hareket ederken özelikle hızlı olunca çabuk yorulmam kendimi aynada beğenmemem beğendiğim kıyafetlerin olmaması en son bi pantolon denedim ve olmadı bi beden büyüğüde olmadı meğer küçük kalıpmış ama yine de o gün tekrar eski hallerime dönmem gerektiğini anladım. Genel olarak kilom 57-58 di son 1 bucuk ayda 5 kilo almıştım
Aynen bende normal gördüm ferritin sadece biri daha çok vardır hemogram testi biraz kalabalık oluyorÇıkar canım akşam tekrar bak normal çıkmış bu sonucun
KargoSize nasil yapam loo
3 öğün müYe bacımm ye
Bugün kızı kontole götürdüm gündüz 3 öğün emzir dedi ama bnmki hep memede siz ne alemdesiniz
Evet laboratuvar yoğunsa geç çıkıyor bazenAynen bende normal gördüm ferritin sadece biri daha çok vardır hemogram testi biraz kalabalık oluyor
Sana hoş geldin demeyi atlamayayım aramıza hoş geldinADINIZ: Belya nur
KİLO ALMA NEDENİNİZeşpeşe hamile kalıp ilk hamileliğimde aldığım 20 kilonun 10 unu verince oğluma hamile kaldım 10 kilo aldım tekrar ama iki doğumda sezeryan oldu ve yaş aralığı yakın olunca epey bi süre Spor diyet yapmadım. Yemek yemeyi pasta tatlı börek çörek yemeyi seviyorum o yüzden aldım kiloları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: ankilozan spondilit rahatsızlığım var kronik iltihaplı eklem romatizması yani, pko rahatsızlığım vardı çocuklar için önce epey tedavi gördüm sonra burda 60 dan 48 e düştüm 1 yıl korudum ve hamile kaldım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hareket ederken özelikle hızlı olunca çabuk yorulmam kendimi aynada beğenmemem beğendiğim kıyafetlerin olmaması en son bi pantolon denedim ve olmadı bi beden büyüğüde olmadı meğer küçük kalıpmış ama yine de o gün tekrar eski hallerime dönmem gerektiğini anladım. Genel olarak kilom 57-58 di son 1 bucuk ayda 5 kilo almıştım
Evrt öyle dedi ek gıdaya ağırlık ver dedi3 öğün mü
Yavrum olması gereken o olabilir ama hangi bebede görmüşler 3 defacik emenini. Ay ben diyim 10 sen de 15 kere emiyodur benimki. Gündüz gene iyiyiz ortalama 3 saatte bir emiyo ama gece ver Allah ver emmeden geri uykuya geçemiyor
Homogram görünmüyor. Aslında onaylanmış ama bilemedim. E nabizdan bak bı de hastanenin internet sitesinde falan sonuç sayfası olabilir ordan bı bak. Ferritinin çok iyi ne yedin içtin kız ben kansizliktan dokuluyom.Eki Görüntüle 3174426
şundan anlayan var mı ya ? sonuçlar eksik sizce daha sonra çıkar mı?
Harbiden he . Bebekler çok sık acıkır 3 öğün nedir 15 dakika da bir meme isterler3 öğün mü
Yavrum olması gereken o olabilir ama hangi bebede görmüşler 3 defacik emenini. Ay ben diyim 10 sen de 15 kere emiyodur benimki. Gündüz gene iyiyiz ortalama 3 saatte bir emiyo ama gece ver Allah ver emmeden geri uykuya geçemiyor
Maşallah
1 yaşında diye artık öyle dediHarbiden he . Bebekler çok sık acıkır 3 öğün nedir 15 dakika da bir meme isterler
Heee anladımm. Büyümüş baya1 yaşında diye artık öyle dedi
Tamam canım yarında ayarlarsın dinlenTakımlari aksama ayarlıcam kafam kazan gibi oruç vurdu ağrıyor
2li eşleşmeyinin kazananıni ozamana kadar hallederim
Günaydınlarrrr
Kıyısından köşesinden 65leri gördük .
Geçen cuma 54.2
Bu cuma 54.1
Fark - 100gr
Hiç yoktan iyidir.
Wc çıkamadım. Çıkabilsem daha az gelirdimEki Görüntüle 3174263
Cuma 59,7
Bugün 59,3
Fark 400 E Elif_Eylul @damlalar ben bir hafta dinlenmek istiyorum canım
Eki Görüntüle 3174264
E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Gecen cuna 77.7
bu cuma 76.8
Fark 900 gram
Ay bu hafta cok korkmustum uykusuzluk susuzluk etkilicek diye ama olmadi cok sukur
Geçen hafta 58.95
Şimdi 58.55
-400
Valla beklemiyordum
B BitterCikilata nerdesin bakem seni göremedim.
Ben bu hafta dinlenmek istiyorum yarışmaya girmeyeceğim.E Elif_Eylul
Tebrikler güzel eksi kızlarGünaydın
Geçen hafta 58.95
Bugün 57.7
Fark -1.25
E Elif_Eylul
@Sekerpareeee
Bu hafta beni ekleme abla hastayız toparlanlım biraz haftaya inşallah
Eki Görüntüle 3174348
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahBiz oğlumla hastanedeyiz rota virüsün olmuş kilo bildirimi yapamadım özür diliyorum sizlerden Allah’a emanet olun dikkat edin yavrusu olan hanımlar salgınmış bu ara
Eki Görüntüle 3174378
Tebrikler güzel eksi
Hoşgeldin canımADINIZ: Belya nur
Teşekkür ederiz örtmenim yogunluktan yorum yaptığınız icinTebrikler güzel eksi kızlar
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Tebrikler güzel eksi
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?