- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #80.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım![]()
HoşbuldukOooooo çiko hnm hoşgeldiniz Allahtan düğün bitti![]()
Geçmiş olsun neden şiş var? Sirke ne alaka turşumusun senSalak kocaya baksana şu kafamda şislik var acıyor dedim o gel sirke sureyim gecsin![]()
Ohh elime sağlıktirbiyisizzzz ablasına Tokat attı![]()

Heee turşu sandı sanırim
Hoşbulduk
Geçmiş olsun neden şiş var? Sirke ne alaka turşumusun sen
Ohh elime sağlık![]()
Hahaha yok ablaya ben geçememki seni
Hoşbulduk
Geçmiş olsun neden şiş var? Sirke ne alaka turşumusun sen
Ohh elime sağlık![]()

Biliyosunki kk de cok konusanlarda 6.cı siradayim heran 5 çıkabilirim, etkilesimde 2.ci siraya gecmisimHahaha yok ablaya ben geçememki senimesaj sayımız yükselsin diye
bugün 81 yapcaz
![]()
NeyyyyyBiliyosunki kk de cok konusanlarda 6.cı siradayim heran 5 çıkabilirim, etkilesimde 2.ci siraya gecmisim![]()
![]()
Varis ameliyatsız zor iyileşmesi malesef ,hacamat falan da geçici çözüm inşallah ameliyattan en iyi fayday görürsünüzSagol canim
Varislerim cok var agrimda çok aylardan beri cekiyorum,1tane doktor amelyat dedi, dedim kalsin hacemat yaptir dediler onuda yaptirdim,4ay olmadi gene basladi agrim,çok siddetli dayanamiyorum artik
He geçti geçtiSinirin![]()
İnşallah canim ya sağolVaris ameliyatsız zor iyileşmesi malesef ,hacamat falan da geçici çözüm inşallah ameliyattan en iyi fayday görürsünüz
Bana neden vuruyonyaa kavgada söylenmez akrepler de gülermiş
Birşeymi var o zamanda?Şimdi bu doktor bayramdan sonra ararsa ayin 23 yada 24 yada 25 derse amelyati
Yok doktorum benİnşallah canim ya sağol
Sen hemsiremisin hastanede
Bana neden vuruyonyaa kavgada söylenmez akrepler de gülermiş![]()
Sus kızBana neden vuruyonyaa kavgada söylenmez akrepler de gülermiş![]()
Yaaa ayseler tatile gitcekler ev tuttular,benide cagardilarda,tabiki kismetBirşeymi var o zamanda?