• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eskiden marketten bi eti karam alıp çıkardım 👀😂 zamlardan sonra valla abur cubur reyonuna bakıyorum diyorum yav bu paraya zehirlenmeye değer mi 🙈😂 para verdiğim abur cubur olarak çikolata kaldı bi heralde
Aynen canım bende marketden şuan sadece çikolata alıyorum. Kızda sevmiyor abur cuburu benim için iyi meyve sebze alıyoruz abur cubur yerine 😅

Ahahaha babaya çeken iyi bir yan 👏🏼😂Valla benim kızların ikisi de sever ama salça olmazlar markette 🙇‍♀️
🤫🤫🤫🤫 Öyke fazla bi iyi yanı yok babanın 😜🤪🤣 ay market deme 🙈🙈🙈 her defasında tövbe diyom seni götürmem bi daha yine götürüyom 😑🤣

Ayyy nefret ediyorum simdi aldik gene 20tllik eylüle
Yaa benimkinin bi tek yumurta varya kinder falan onlara takıntısı var onuda oyuncaklarını seviyor her çeşidinden alıyor giderken 😬😬😬 ev binara sarı sarı yumurtalar doluydu her taraf 🙈🤣 giderken param yok diyorumsadece şunu şunu almak için var diyorum. artık almlyor alıyorda 2-3 tane 10-15 değil🙈🙈🙈

Yaa benimkinin bi tek yumurta varya kinder falan onlara takıntısı var onuda oyuncaklarını seviyor her çeşidinden alıyor giderken 😬😬😬 ev binara sarı sarı yumurtalar doluydu her taraf 🙈🤣 giderken param yok diyorumsadece şunu şunu almak için var diyorum. artık almlyor alıyorda 2-3 tane 10-15 değil🙈🙈🙈
Ay o minik oyuncaklardan bana fenalık geliyor. Temizlikte elime geldikçe çöpe yolluyorum 😈

Ay o minik oyuncaklardan bana fenalık geliyor. Temizlikte elime geldikçe çöpe yolluyorum 😈
Ben yumurtaları atıyom😬 oyuncakları farkediyor ,atdığımı hemen isteyecek biliyorum😑😬😬😬🤫🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X