- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #80.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav ben de başka bir ğlkedesin sandımSamsun işte içindeyim![]()
KandırıldımBi dur be![]()
Aynen canım bende marketden şuan sadece çikolata alıyorum. Kızda sevmiyor abur cuburu benim için iyi meyve sebze alıyoruz abur cubur yerineBen eskiden marketten bi eti karam alıp çıkardımzamlardan sonra valla abur cubur reyonuna bakıyorum diyorum yav bu paraya zehirlenmeye değer mi
para verdiğim abur cubur olarak çikolata kaldı bi heralde
Baküdeyim şaka yapmıştımYav ben de başka bir ğlkedesin sandımvalla bizim buralarda da pahalı
![]()
Aferin onaAynen canım bende marketden şuan sadece çikolata alıyorum. Kızda sevmiyor abur cuburu benim için iyi meyve sebze alıyoruz abur cubur yerine![]()
Hıı doğru bi muhabbet geçmişti Di mi düğün zamanıBaküdeyim şaka yapmıştım![]()
Aferinn anasına benzemedi bu konuda babasına benzediAferin ona![]()
EvetHıı doğru bi muhabbet geçmişti Di mi düğün zamanı![]()
Ahahaha babaya çeken iyi bir yanAferinn anasına benzemedi bu konuda babasına benzedi![]()
Ahahaha babaya çeken iyi bir yanValla benim kızların ikisi de sever ama salça olmazlar markette
![]()
Ayyy nefret ediyorum simdi aldik gene 20tllik eylüleÖyke fazla bi iyi yanı yok babanın
ay market deme
her defasında tövbe diyom seni götürmem bi daha yine götürüyom
![]()
Aynen baba taraflarının zaten iyi yanı olmazÖyke fazla bi iyi yanı yok babanın
ay market deme
her defasında tövbe diyom seni götürmem bi daha yine götürüyom
![]()
Yaa benimkinin bi tek yumurta varya kinder falan onlara takıntısı var onuda oyuncaklarını seviyor her çeşidinden alıyor giderkenAyyy nefret ediyorum simdi aldik gene 20tllik eylüle
Ay o minik oyuncaklardan bana fenalık geliyor. Temizlikte elime geldikçe çöpe yolluyorumYaa benimkinin bi tek yumurta varya kinder falan onlara takıntısı var onuda oyuncaklarını seviyor her çeşidinden alıyor giderkenev binara sarı sarı yumurtalar doluydu her taraf
giderken param yok diyorumsadece şunu şunu almak için var diyorum. artık almlyor alıyorda 2-3 tane 10-15 değil
![]()
Baba iyi olsun ben kötü razıyımda yok anam yokAynen baba taraflarının zaten iyi yanı olmazkötü yanlar babaya çeker
![]()
Ben yumurtaları atıyomAy o minik oyuncaklardan bana fenalık geliyor. Temizlikte elime geldikçe çöpe yolluyorum![]()