• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ADINIZ: Ayse
YAŞINIZ:18
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:63.1
HEDEF KİLONUZ:45-50
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:yazılımcı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
KİLO ALMA NEDENİNİZ:cok fazla fastfood
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:allerjik astım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:vucudumun guzel gözukmesiii

ADINIZ: Ayse
YAŞINIZ:18
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:63.1
HEDEF KİLONUZ:45-50
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:yazılımcı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
KİLO ALMA NEDENİNİZ:cok fazla fastfood
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:allerjik astım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:vucudumun guzel gözukmesiii
Hosgeldin canim aramiza ben filiz🥰
Amannn sen daha 18yasindasin🙃
Simdilik bu kilonu listeye ekliyorum
Pazartesi cuma tarti bildirimimiz var,pazartesi kontrol tartisi cuma fotoğraf olarak tartımızi atiyoruz,her aksam gün sonunda menu paylasiyoruz,spor yapiyomusun yapıyorsan onuda paylasiyoruz,
M MissHayaLet etiket yaparsan seni spor listesine ekler hedefine burda ulasman dilegiyle🥰

Hosgeldin canim aramiza ben filiz🥰
Amannn sen daha 18yasindasin🙃
Simdilik bu kilonu listeye ekliyorum
Pazartesi cuma tarti bildirimimiz var,pazartesi kontrol tartisi cuma fotoğraf olarak tartımızi atiyoruz,her aksam gün sonunda menu paylasiyoruz,spor yapiyomusun yapıyorsan onuda paylasiyoruz,
M MissHayaLet etiket yaparsan seni spor listesine ekler hedefine burda ulasman dilegiyle🥰
teşekkürler evet spor yapıyorum M MissHayaLet fakat biraz yeme bozuklugum var gunlerimin cogu 1 kase corbayla gecer bunu goz ardi edebilirsek sevınırım

teşekkürler evet spor yapıyorum M MissHayaLet fakat biraz yeme bozuklugum var gunlerimin cogu 1 kase corbayla gecer bunu goz ardi edebilirsek sevınırım
Sadece 1 kase corbami yiyosun baska birsey yokmu,peki kilo verdinmi daha once yoksa yenimi baslicaksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X