- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #98.641
1kase aşure geldi 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamHeee vallah![]()

Bende severim
Şure tabi bilmiyordunmuBenim kız yiyor şureymiş ismi![]()
![]()
Saf ben ne bilimŞure tabi bilmiyordunmu![]()
Çünkü ben artidayim kıskandım![]()
Dukanı bneım de yapasım var canım faydası oluyor mu bide Nası ypıyonBende gidip dukan içeyim![]()
Ben yesil mercimek yaptım,yanina bulgur yaparım cacıklaNe yapiyonuz hanimlar , aksama ne var menüde ,birbirimize fikir olsun?
Bende yapmayı düşünüyorum canım çekiyore ama ödül günü olabilir1kase aşure geldi![]()
Herkesin suyu mu sadece sizin mi kesildi?Suyumuz kesilmiş hiç bir sorun da yok kendiliğinden![]()
Bilmiyorum gidip bakicam çocuğu uyutayim bi ama herhangi bir arıza görünmüyormusHerkesin suyu mu sadece sizin mi kesildi?
M MissHayaLet kullaniyorduKizlar dumbel kullanan var mi ? 2 ser kiloluk var ben de kullanmaya basladim biraz biraz .
Lazim olunca kesilirSuyumuz kesilmiş hiç bir sorun da yok kendiliğinden![]()
Yok anam anlamıyor valla söyledim işte nasıl gideyim 3 çocukla 45 dk 1 saat yol sanki çocukların hepsi uslu çocuk gibiM MissHayaLet anam aradi
Diyorki ayseye dedim gel al çocuklari,oda dedi anca okul açılınca gelirim,3cocukla gelemem
Anne o gelemez dedim,bende 1tane var tamam ama onda 3tane gördum halini o biryere o cocuklarla gidemez![]()
Saf ben ne bilim![]()