• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi akşamlar kızlar bugün menum gecikti oğlundan alamadım telefonu malesef hemen yazıyım menüyü
Sabah sabahta yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle 1 kase çorba haşlanmış tavuk göğsü
Akşam 2 kepçe kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı cacık ve salata bide karpuz yedim de karpuzu biraz abarttım sanki yanmışım ferah ferah iyi gitti 😄
Su 3 lt
Adımlarım ilk kez 10000 e tamamladım devamı gelsin inşallah geçen sene 15 20 leri buluyordum yaa
E Elif_Eylul
M MissHayaLet

Eklentiler

• Screenshot_20220823-221816_FitPro.webp
    Screenshot_20220823-221816_FitPro.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 25
Iyi akşamlar kızlar bugün menum gecikti oğlundan alamadım telefonu malesef hemen yazıyım menüyü
Sabah sabahta yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Akşam 2 kepçe kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı cacık ve salata bide karpuz yedim de karpuzu biraz abarttım sanki yanmışım ferah ferah iyi gitti 😄
Su 3 lt
Adımlarım ilk kez 10000 e tamamladım devamı gelsin inşallah geçen sene 15 20 leri buluyordum yaa
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Afiyet olsun canım 🥰

İyi akşamlar biraz daha kendime geldim yazıyorum dün başlayan bulantı kusma ve ishal var ,kendi sayabildiğim 30 kere kustum ,bayılınca hastaneye götürdüler

Ama elimin bacağımıj bile gücü yok serum aldım ama yetmiyo şu su kaybetmiş vücudum hala devam ediyoruz

Kusmam azaldı ama yemek yiyemiyorum hemnüz
Geçmiş olsun ❤️
Kimseler yok yine eniyisi yatmak👋👋
Iyi geceler kizlar 💞
İyi geceler kızlar 💋
İyi geceler ❤️

Menüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Yarım tam buğday unlu lavaş
🍅 🥒 🌶
Peynir
siyah zeytin 3 tane
Öğlen 3 tane köfte
1 bardak ayran
Akşam 200 gr taze fasulye
Yarım kepekli galete
1 kase yoğurt
1 tanehazır piliç kebap
Ortalama 880 900 kalori
E Elif_Eylul

Su 3 lt
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Masallah bauagi vermissiniz👏👏 azminiz iradeniz daim olsun. Ne kadar zamanda verdiniz acaba ?

İyi akşamlar guzellikler
Sabah 1 kupa ayran
1 kupa soğuk kahve
Öğle yulaf tost
1 kupa ayran
Akşam 1porsiyon tavuk döner
2 bardak ayran
Su 2 lt
Adım 12200
Spor 20 dk dans (bebek kucagimdayken)
E Elif_Eylul M MissHayaLet

Menüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Yarım tam buğday unlu lavaş
🍅 🥒 🌶
Peynir
siyah zeytin 3 tane
Öğlen 3 tane köfte
1 bardak ayran
Akşam 200 gr taze fasulye
Yarım kepekli galete
1 kase yoğurt
1 tanehazır piliç kebap
Ortalama 880 900 kalori
E Elif_Eylul
Afiyet olsun kızlar🥰
Bende kilo vermek istiyorum, katilabilirmiyim ?
Ilk sayfada kurallar var canim
Birde formu doldurursan sen tanıyabiliriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X