- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #107.721
Ben kendimle küsüm konuşmuyomBenden neden özür diliyosun kendinden dile![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendimle küsüm konuşmuyomBenden neden özür diliyosun kendinden dile![]()
BarışınBen kendimle küsüm konuşmuyom![]()
Arada olur öyle seylerHamur yidim zıkkım yiyeydim![]()
![]()
![]()
Iyiyim canim sen nasilsinNe yapıyorsunuziki gündür kanepe yatak vs siliyorum kış gelmeden temizlik bitse iyi olur.
Bakcez cuma günü yola gelmişse affederimBarışın![]()
Bugun biraz serindi ama 2gun sonra 35 derceyi görcekmiaBuralar soğudu bile bu aradakış çok etken geldi sanki
İyiyim kaptanım bende 2 koltuk kaldı çocuğu uyutup onlara girişirim şimdiIyiyim canim sen nasilsin![]()
18 Eylül sonrası buralar baya soğuk olacak artık diyorlarBugun biraz serindi ama 2gun sonra 35 derceyi görcekmia
Havaların soğuması için çok erken daha 2 ay daha sıcak geçerBugun biraz serindi ama 2gun sonra 35 derceyi görcekmia
Kolay gelsin bende başladım yavaştan bir taraftanda kış hazırlıkları18 Eylül sonrası buralar baya soğuk olacak artık diyorlaro yüzden temizliğe erken giriştim bende
Hoşbuldum teşekürlerAramıza hoş geldin![]()
Sana da kolay gelsin abla.bende bu işleri bitirince biraz daha menemen yaparım galibaKolay gelsin bende başladım yavaştan bir taraftanda kış hazırlıkları
Hoşgeldin canımHoşbuldum teşekürler![]()
Aman artik gelsin sonbahar18 Eylül sonrası buralar baya soğuk olacak artık diyorlaro yüzden temizliğe erken giriştim bende
Haklısın kaptanım sen çok yoruldunAman artik gelsin sonbahar
Ben bende degilim mechullerdeyimHaklısın kaptanım sen çok yoruldun![]()