- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #114.781
Allah versin kardeşHiiicc kahve makinesi olmayan ben
Türk kahvesini cezvede severim bir espresso filtre kahve makinem olsa yanında yatarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah versin kardeşHiiicc kahve makinesi olmayan ben
Türk kahvesini cezvede severim bir espresso filtre kahve makinem olsa yanında yatarım![]()
Kilo verdikçe yakışır, o kolay iş kararlı ol sen yeterki sadece kıyafet değil sağlığında yerinde oluyor kilo verdikçeİnşallah kızlar da giydiklerimi yakıştıramıyorum artık kendime![]()
VermiyorAllah versin kardeş
Sanada alırık üzülmeHiiicc kahve makinesi olmayan ben
elektrikli cezveyi ben almamıştım kızım üniye başlayınca aldı hep o yapardı kahvemi Yooooook ben elemi yopiim didim ne kızdınkiBiz kafelerdemi sürtuyoz lan manyak
Kk de konu açıp iban vercem dur 5dk işim varVermiyortoplasıp hediye alın yeni gelin ev hediyesi
![]()
Zenginin hâliii işteSanada alırık üzülmeelektrikli cezveyi ben almamıştım kızım üniye başlayınca aldı hep o yapardı kahvemi
Yooooook ben elemi yopiim didim ne kızdınki![]()
Cok cabuk yapıyorlar ondan bir garip geliyor ben cezvede kırk saat bekliyorum ama tadını seviyorumSanada alırık üzülmeelektrikli cezveyi ben almamıştım kızım üniye başlayınca aldı hep o yapardı kahvemi
Yooooook ben elemi yopiim didim ne kızdınki![]()
Haydin kızlar pammbık eller cebeVermiyortoplasıp hediye alın yeni gelin ev hediyesi
![]()
Bende bakırdan başkasında içemiyordum şimdi alıştım amaCok cabuk yapıyorlar ondan bir garip geliyor ben cezvede kırk saat bekliyorum ama tadını seviyorum![]()
Benim ibanimı atçam amaBekliyorum![]()
Sen zaten degisik bakırmış,makinaymiş oooBende bakırdan başkasında içemiyordum şimdi alıştım ama
KaçsinkiAklıma ne geldi iş yaparken bizim topikte en büyükünüz benmiyim![]()
Tamam seni de aradan çıkartırızYok yok benimkini at![]()
82 liyim budaaaa gırh yaparKaçsinki