- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #118.501
Selam canım hoşgeldin bebe uyutma saati sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım hoşgeldin bebe uyutma saati sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
İyiyiz uyucamKara kızı uyuttum
Sen nasılsın
Yorgun hemde çok yorgun bugün sabah 7 den beri dışardaydık görümcemle çocukları gezdirdik çarşambaya kadar eniştenin akrabasına gittilerİyiyiiiizz sen nasılsın ne var ne yok iyi mi hersey
ÖyleOlsun sağlık olsun![]()
Çarşambaya kadar rahat etYorgun hemde çok yorgun bugün sabah 7 den beri dışardaydık görümcemle çocukları gezdirdik çarşambaya kadar eniştenin akrabasına gittiler
![]()
![]()
![]()
![]()
değmeyin keyfime
![]()
Döneri yedi oynama geldi kızaRanga ranga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Selam canimSelam kızlar nasılsınız
İyiyim canım bebelere deliksiz uykular olsunSelam canım hoşgeldin bebe uyutma saati sen nasılsın![]()
Rahatsın he bikac gün bol bol dinlenmeye bakYorgun hemde çok yorgun bugün sabah 7 den beri dışardaydık görümcemle çocukları gezdirdik çarşambaya kadar eniştenin akrabasına gittiler
Biraz dinlenirim önümüz hafta sonu dönücekler düğünleri cumartesi günü pazar da yolcular kısmetseÇarşambaya kadar rahat et![]()
Buda gelir buda gecer alışmalıyız alışmalıyızBiraz dinlenirim önümüz hafta sonu dönücekler düğünleri cumartesi günü pazar da yolcular kısmetse
Güle güle guzel günlerde kullan canimB BitterCikilata M Mavi Menekse
Ortaklarım kahve makinam geldi hadi bekliyorum kahve severleri hepiciğinizi![]()
Sağol kaptancımGüle güle guzel günlerde kullan canim![]()
Bana yolla ozamanİptal ettiğimiz kahve makinası geldi bizde göndermedik geriye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bende tam ne aldınız diye sorcaktımİptal ettiğimiz kahve makinası geldi bizde göndermedik geriye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayırlı olsun güzel günler de kullanB BitterCikilata M Mavi Menekse
Ortaklarım kahve makinam geldi hadi bekliyorum kahve severleri hepiciğinizi![]()
Tmm açık adres gönderBana yolla ozaman![]()
![]()
Gönderirim bakTmm açık adres gönder![]()
Ben işteyken eşim aradı makina geldi diye eve geldimki açmışlar e bu gitmiycekmiydi dedim gönderme dedi gocacııımBende tam ne aldınız diye sorcaktım![]()
Sağol kuzumHayırlı olsun güzel günler de kullan![]()