- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #118.581
Daha 16 sayfası var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 16 sayfası var
MaşallahAllah seni
Yok kiz sobayi yakti benimkisi,çayı demledim,kız uyurken ortalığı topladim,banyoyu yıkadim,kahvaltı hazirlicam
Hesapladinmı beDaha 16 sayfası var![]()
Hep aynı seyler beyaa yat uyu eniyisiMaşallah
Bende kalkayım bari toplarlayayım evi![]()
Ortada yokÇoktan Uyanmıştır loo![]()
Mesajıma gülmüş bende gitdim baktım nerde diyeHesapladinmı be![]()
Kız ayakta uyursam evin anasını ağlatırHep aynı seyler beyaa yat uyu eniyisi![]()
Gecmis yapmadan kimse gelmez sayfayaMesajıma gülmüş bende gitdim baktım nerde diye![]()
Öyle daģıtıyormu,kendi oynuyormu,yada senimi kaldiriyor sürekli benimkisi gibiKız ayakta uyursam evin anasını ağlatır![]()
Herkes ayrı tür manyakGecmis yapmadan kimse gelmez sayfaya![]()
Aman böyle olmak daha iyiHerkes ayrı tür manyak![]()
Salonun şuan yeri komple oyuncakÖyle daģıtıyormu,kendi oynuyormu,yada senimi kaldiriyor sürekli benimkisi gibi
Salonun şuan yeri komple oyuncak. Ben uyursam kesin mutfağa veya banyoya gidip suyla oynar kız değil kurbağa doğurmuşum
Sıkılırsa gelip beni kaldıracak beraber oynayalım diye. Bide beni uyurken görmek istemiyor galiba gözümü kapadımmı uyandırıyor beni uyumamdiye
Kendide oynuyor ama benim peşimde hep hangi odadaysam peşimden geliyor oyuncaklarıyla beraber![]()
Geçmiş olsun canım fırsatın varsa az kıvrıl uyuValla benimdekız hasta diye kreşe gitmedi erkendende uyandı gecede çişiydi falan derken kaç kere uyandım gözlerim kapanıyor
![]()
Hava nasıl bulanık izmirdeBenimde![]()