• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh miss iyice kış gelmeden bitse de kışın zor olur karışıklık ama mis gibi tertemiz oturursun kış boyu az kaldı incirlerden sonra bı oturamadin desene olsun sağlık olsun Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah 🥰
Amin insaAllah canim sagol😘
Biterse rahatlariz

Fazla almamışsın dengeli yersen eski haline dönmezsin
O dengeli nasıl olacak cozecem yakında sanırım az biraz yesem hemen cuk diye alıyorum üç gün yemiyorum anca nolcek böyle haftani iki günü serbest gibi bişey oluyo böylede mutlu olamıyorum ki 😂😂ben kiloları verince eski düzen yiyecektir dahada almicaktim aklımca 😂😂

O dengeli nasıl olacak cozecem yakında sanırım az biraz yesem hemen cuk diye alıyorum üç gün yemiyorum anca nolcek böyle haftani iki günü serbest gibi bişey oluyo böylede mutlu olamıyorum ki 😂😂ben kiloları verince eski düzen yiyecektir dahada almicaktim aklımca 😂😂
2gün yiyince dengele iste canim,az ye sık ye,kasma kendini
Yada yeee gene gel buraya sisko ol :KK70: :KK70:

2gün yiyince dengele iste canim,az ye sık ye,kasma kendini
Yada yeee gene gel buraya sisko ol :KK70: :KK70:
Yakındır sıkılıyorum 60 a düşersem eğer bir beş kiloda esneklik payı olur sonra daha da almam dururum yerimde 65 te 😂😂şimdide öyle bir hesap yapiyom kafamda işte fakirin ekmeği umut benimkide hep yemek yeme dilediğim kara yemek 😂😂

Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle :KK68::KK68:

Günaydın kızlar iyi haftalar

Günaydın canım 😘
Günaydın güzellikler 😍
M MissHayaLet karanfilin günaydınına😆 bunu atmıssin😆😆😆
Elim kaymıştır 😂 dünkü gülmekten kaldı zaar 😂
Ay nasıl uykum var kızlar
Benim de çok uykum var 🥱🥱🥱🥱
Salonun şuan yeri komple oyuncak 🥴. Ben uyursam kesin mutfağa veya banyoya gidip suyla oynar kız değil kurbağa doğurmuşum😏🤣🤣🤣
Sıkılırsa gelip beni kaldıracak beraber oynayalım diye. Bide beni uyurken görmek istemiyor galiba gözümü kapadımmı uyandırıyor beni uyumamdiye 🥴🥴🥴
Kendide oynuyor ama benim peşimde hep hangi odadaysam peşimden geliyor oyuncaklarıyla beraber 😆😆😆
Bizimkiler de aynı canım geçen ay su fatutasi 500 gelmiş 😒
Hava nasıl bulanık izmirde 🤦🏼‍♀️
Bursa da aynı ya sabah ne güzel uyuyordum saati 6 sanip 1 saat daha uyucaktim ama megersem tam vaktin dr uyanmışim alarm çalmaya başladı 🥲🥲🥲🥲
Nasılsınız girdim direk ilk sayfaya gittim bakayım bakayım kimler ne varmış ne almış diye 🤭🤭
İyiyiz canım sen nasılsın💋
Herkese günaydııon kontrol tartı 67,7 sonunda kırdım şu 68 i 🥳
Günaydın tebrikler canım 💞

Günaydın bayanlar, 70.2 çıktım. Cuma 69.1 dim . Nasıl oldu ki böyle , regl günüm yaklaşıyor o yüzden olabilir mi vücudum çok şiş hissediyorum. Sabah 70.2 yi görünce çöktüm resmen ya
Günaydın canım 😘
Arťın evet fazla stres yapma cumaya regli olursan ödemlerin iner,detoks suyu falan yap,karanfil,tarcin,elma,maydanoz gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X