Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok Sağol canım örgü örmeyi bilmiyorum maalesef ama kitap okumaya çalışıyorum olmuyor ders çalışıyorum yine yeme ihtiyacı kilolar Aldı başını gitti offAllah yardımcın olsun tatlım, dışarı çıkmanı tavsiye ediyorum. Böylece biraz yeme isteğini unutursun. Bi de bişeylerle meşgul ol yemicem dedikçe yiyesin gelir. Örgü ör mesela
Kızlar herkese iyi Akşamlar benim sorunum Bazı özel sebep lerden dolayı sürekli yeme ihtiyacı çok mutsuzum ve yiyerek daha çok mutsuzlaşıyorum yardım edin kızlar sıkıntıdan insan yemek yer mi sürekli?
Çok Sağol Sakız çok iyi fikirbende senin gibiydim bi ara, kendini tutamıyosan ağzını oyala. yani bi çikolata parçası at ağzına yeme isteği geçen kadar em, sakız çiğne, şeker gibi bişiyle oyala ağzını bende yeme isteği geçiyodu. hatta geceleri açlıktan uyuyamadığımı bilirim bişi yemesem kıtlıktayım sanki gibi o durumda da şu mısır gevreği yapıyodum süt içiyodum. su içmek de bastırıyodu ama öyle hop diye değil bi bardağı beş dakikada içiyodum dinlene dinlene :)
Çok Sağol Sakız çok iyi fikir
Hahah sesli güldüm Allah kimseye göstermesin gerçektensakız en etkilisi hem streste alır :) ben sakız çiğneyerek uyuduğumu bilirim o dönem
Sevgi, ilgi açlığı yüzünden bu haldesiniz.
Önce bu meseleyi halledin.
Sevgi yoksunlugu içinde yasarsaniz hayatınız böyle geçer.