yemek yapmaktan nefret ediyorum-yemek yapmaya bayılıyorum

h e i d i

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
835
549
-ben nefret edenlerdenim.

-yani bir ömür yemek mi yapacağım diyorum.

-her gün de hazır yenmiyor.

-eşim hazır yemekten,kebaptan bıkmış ev yemeği istiyor.bulgur pilavına bayılır,kuru fasulyeye bayılır,kuru soğana bayılır ...yani bildiğiniz klasik damak tadı.. :KK70:

-yemek yapmaya bayılanlar nasıl başarıyor,bitmeyen bir işkence.

-sevmeye çalışıyorum ama yemek yaparken zaman boşa geçiyormuş gibi hissediyorum.

-tek olsam hiç yemek yapmam ne olursa yerim yani o kadar.

-ne pişirceğim aklıma gelmez,akşamdan eti buzluktan çıkarmak hiç aklıma gelmez,kuru fasulyeyi ıslatmak hiç aklıma gelmez,hele şu kışlık falan yapıp buzluğa atarlar ya onu hiç yapmam hazır alıyorum.buna rağmen hazır şeyleri bile pişirmek istemiyorum.

-dondurulmuş gıdaları sevmiyorum aslında.

-haa biri yemek yapmışsa da bayılarak yiyorum. :KK70:

-yemek yapmak bir yetenek mi,içten mi gelmeli,sevemez miyim.

bilmiyorum
ben her ikisinin arasındayım
ne zaman ve hangi şartlarda yaptıgıma baglı olarak sevip sevmeme durumum var.
onun dışında akşama yeşil mercimek , dolma , havuclu cacık(bu aksam yapıcam) ve paattes salatası (yapcam)
buyurmaz mısınız?

• Beğen
Reactions: s u
Bende hiç sevmiyorum eşim de aynen yemekci yemeksiz günüm gecmiyo kahvaltiyi asla kabul etmiyo

• Beğen
Bende hiç sevmiyorum eşim de aynen yemekci yemeksiz günüm gecmiyo kahvaltiyi asla kabul etmiyo
sadece 1 kere aksam kahvaltı edelım dedık ondada hamur yogurdum :)
oglum 5 yasında geldı dedı a sabahmı oldu kahvaltımı edıcez sımdı ben anlamadım fılan

benım esımde yemeeg cok duskundur yemegı yapayım cebınden tum parasını alırım ıstedıgım gıbı kullanrıım adamı o gun
ama bırde yapmamışssam var ya aboooov

Bence içten gelmeli, içten gelmiyorsa eğer yapılan yemekte lezzet olabileceğini düşünmüyorum..
Ben çok severim yemek yapmayı o yüzden hep güzel olmuştur yaptıklarım..
Yemek yapmayı sevmeye bak bence, öyle hissedersen çok güzel yaparsın..

ben seviyorum ama yapmaya vaktim yok yaptığım da sanki beceremiyorum evde kalıp öğrensem iyi olur ama çalışıyorum eve geç gidiyorum yapsınlar ben yiyeyim istiyorum yemek yemeyi seviyorum. bence alışmadığımız için sevemiyoruz yapmayı.

• Beğen
Ben yemek yapmaya bayılırım :KK68: Evde tek bile olsam mutlaka yemek yaparım asla atıştıramam peynir ekmek falan illa yemek olacak :KK70: Yeni tarifler denemeyi de çok severim özellikle yaptığım yemekler beğenilince iltifatlar alınca benden mutlusu olmaz :KK37:

CuteMom CuteMom o ne kadar çeşit yaaa.
A amberin aslında benim eşim de ara sıra kahvaltı yer sorunlu bir erkek değildir

hiç yemek yapmasam da sesi çıkmaz ama ben üzülürüm ...

evet içtem gelmediği için de lezzetli olmuyor.internetten bakarım uğraşırım ama olmaz offfffffffffff

bende hiç sevmem yemek yapmayı mutfakta o kadar zaman işkence geliyor. annem evde yokken hiç yemek pişmez bizde de :KK70: :KK70: ya makarna haşlarız yada babam gelirken dışarıdan birşeyler getirir gelir. yemek yapmayı bilmediğimden değil bi mutfağa girsem alasını yaparım millet bayıla bayıla yer ama o zaman diliminde de eziyet görüyormuşum gibi hissederim. bence yemek yapmayı sevmek gerek yoksa işkenceli bir durum oluyor.

• Beğen
Ben severim ama yemek alışverişini ben yapmadıysam :) beni alışveriş yoruyor yemek yapmaya hevesim kalmıyor, her zaman da eşim alamıyor illa ki gün içinde markete manava uğramak zorunda kalıyorum bu beni sinir ediyor

• Beğen
bilmiyorum
ben her ikisinin arasındayım
ne zaman ve hangi şartlarda yaptıgıma baglı olarak sevip sevmeme durumum var.
onun dışında akşama yeşil mercimek , dolma , havuclu cacık(bu aksam yapıcam) ve paattes salatası (yapcam)
buyurmaz mısınız?

sen ben mısın yoksa çok tanıdık geldi yüzün :-)

Ben severim yemek yapmayı vaktim olacak malzemem olacak :KK24: bayılırım

Ben yemek yapmayı severim ama temizlik çok zor gelir mesela. Ha mecburen yapıyoruz o ayrı. Bence de içten gelen bir şey.

ya ben temizlik yapmayı da sevmiyorum yaa..

zengin olsam ilk yapacağım şey bir aşçı tutmak olur

bende yemek yapmaya bayılmıyorum ama çocuklar ve eş olunca yazık aç kalmasınlar diye yapıyorum :KK53:

sorun yemek pişirmek değil her gün ne yapsam eziyeti benimkisi

• Beğen
Ben yemegi yıllardır yaptığım icin o konuda zorlanmiyorum yaptigim begenilirde (kendimi övmek gibi olmasın) ama hergunde zor geliyo off ya keşke asciyla evlenseydim oh ne guzel olurdu :KK45:

• Beğen
Ben 18 yaşındayım evde yemekleri annem yapar ama bu yıl bana bir şey oldu hep yemek yapmak istiyorum,çok hoşuma gidiyor,çok seviyorum. Çevremdekiler de yaptıklarımı beğendikçe hep yapasım geliyor. Hem yemek yaparken stres atığımı hissediyorum. :KK70:
Okullar tatil oldu,bu yaz tüm yemekleri yapmayı öğreneceğim. Şu iki gündür tahinli çörek ve poğaça yaptım. Yaptıkça yapasım geliyor... :KK54:

ben de şu an çalışmıyorum o yüzden aşçı tutmak olmaz şimdi.

eşim diycek e sen ne işe yarıyosun..:KK70:

X