- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.447
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtamı mezemi diyorsun içinden dimi ablaKararsız kaldım şimdi hangisni oylasam acaba![]()
yumurtamı mezemi diyorsun içinden dimi abla![]()
kebap olaydı keşkeYımırta diyordum ya önceden de,mezede olabilir..
Kebab demiştim dün,listede yokmuş![]()
kurabiye hiç yapılmadı gibi bişey o yüzden kurabik olsunkurabiye aldı başını gidiyor vallah , du ben hemen tarifimi ayarlayım![]()
Evet yapılmadı ilk olacakkurabiye hiç yapılmadı gibi bişey o yüzden kurabik olsun![]()
![]()
Canım sen nerelerdesin bir katıldın yarışmaya sonra kayboldun yeni kategorilerde tekrar beklerizdeniz ürünleri yapılaydı keşke
olsun kurabiyeyse kurabiye deniz ürünüyse deniz ürünü yaparız her türlü![]()
Anne kurabiyeleri derken? Neden butik kurabiye olmasin ki? Onlarin görüntüsü daha güzel.Evet yapılmadı ilk olacak
Hatırlatma yapayım tekrarKurabiyeler seçilirse butik kurabiyeler buna dahil değil sadece anne kurabiyeleri yarışacak
![]()
Canım o zaman haksızlık olurAnne kurabiyeleri derken? Neden butik kurabiye olmasin ki? Onlarin görüntüsü daha güzel.
Canım o zaman haksızlık olur
Mesela ben bunu yaptım
![]()
Sende bunu
Eki Görüntüle 1347924
Hangimiz 1. oluruz![]()
Haklıyım değil miAma yaneyse haklisiniz galiba.
![]()
Haklıyım değil miBen sizler için söylüyorum sonra üzülmesin kimse
Ama ben butik kurabiye yapmayı bilmiyordum niye ikisi aynı kategoride diye isyan çıkar vallahi![]()
Ayrıca Bilgece Çorbalara katılcaktın bekledik gelmedin.![]()
Canım Kış Çorbalarını takip ediyor musun bilmiyorum orda Kurabiyeler olsun diye konuşuldu ve oy verdiler.Onlarda Butik Kurabiye olmasını istemediler.Maalesef katilamadim. Belki buna inşallah. Ama anne kurabiyesi hep aynidir. Konu sadece butik kurabiye olsa daha iyi degil mi?
Canım Kış Çorbalarını takip ediyor musun bilmiyorum orda Kurabiyeler olsun diye konuşuldu ve oy verdiler.Onlarda Butik Kurabiye olmasını istemediler.![]()