Hayırlısı olsun canımHimm onu bilmiyordum. Peki hayirlisi olsun. Eger butik kurabiye oksaydi japon kurabiyesi yapacaktim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canımHimm onu bilmiyordum. Peki hayirlisi olsun. Eger butik kurabiye oksaydi japon kurabiyesi yapacaktim.![]()
İlk sayfada belirttim ''Kurabiyeler ''seçilirse butik kurabiyeler buna dahil değil
Anne kurabiyeleri yarışsın![]()
Bence de butik kurabiyeler yarışmasın.Haksızlık olur çünkü.
Bu sefer Anne Kurabiyeleri yarışsın daha sonra istek olursa butik kurabiyeler yarışır..Bencedeeee![]()
Evet istek olursa onlar da yarışabilir.Bu sefer Anne Kurabiyeleri yarışsın daha sonra istek olursa butik kurabiyeler yarışır..![]()
kusuruma bakma nevreste sultan :)Canım sen nerelerdesin bir katıldın yarışmaya sonra kayboldun yeni kategorilerde tekrar bekleriz![]()
Sağol canım benimkusuruma bakma nevreste sultan :)
bende özledim yarışmayı genel olarak KK'da aktifleşmeyi
sadece diyet için giriyodum artık nasipse aktifim
senin yemeklerinide özledim gözlere şenlik o leziz tadlarını![]()
ilk yarışmaya katılacagım nevreste sultanımSağol canım benim
Bizde senin sunumunu özledik uygun bir kategoride bekliyoruz
Daha sık görüşelim o zaman![]()
Evet yapılmadı ilk olacak
Hatırlatma yapayım tekrarKurabiyeler seçilirse butik kurabiyeler buna dahil değil sadece anne kurabiyeleri yarışacak
![]()
Canım o zaman haksızlık olur
Mesela ben bunu yaptım
![]()
Sende bunu
Eki Görüntüle 1347924
Hangimiz 1. oluruz![]()
Nedenini dün gece anlattım..nedenn
anne kurabiyesi ne kız![]()
Tamam canım inşaallahilk yarışmaya katılacagım nevreste sultanım![]()
Bekliyoruzİnşallah bende katılacagım bu sefer kurabiye yada pasta olursa tabi![]()
Butik kurabıye şekerhamurlı kurabiyelermi oluyor acabaBekliyoruz
Ben tekrar hatırlatma yapmak istiyorumKurabiye yarışması olursa butik kurabiyeler buna dahil değildir
![]()
Evet canım onlarButik kurabıye şekerhamurlı kurabiyelermi oluyor acaba
Süper şeker hamuru beceremem zaten.Evet canım onlar![]()
Ben de o nedenle olmasın diyorum haksızlık olmasınSüper şeker hamuru beceremem zaten.![]()