yemek yerken ses çıkartanlar,çıkartmayın ya..

insanyavrusu

az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
258
323
38
Kızlar hayırlı sahurlar,
ben mi takıntılıyım yoksa benim gibi olanlar var mi

salatalık biber yerken hart hurt oy oyy resmen sinirlerim bozuluyor. Tamam sert şeyler ve ses çıkacak yani ama birileri yanımda şap şup sesler haldur huldur çay karistirma falan takıyorum işte ya Napayim.

Karşı binadakiler ~mutfaklar karşılıklı ve yakın~ aman yarabbi sanki çay bardağını kıracak. Yanımdakileri de duymamaya çalışıyorum yok olmuyor arkadaş ya olmuyor.

Aynen ben de nefret ediyorum yemek yerken cikarilan seslerden kotu goruntulerden ama bi sey demiyorum millete odagimi degistirmeye calisiyorum

Benim huyumu cevremdeki herkes öğrendi...yanımda yememeye çalışıyorlar...benim halim feciii. .
çok kızıyorum huyuma ama deli oluyorum napim :KK61:
yazsam sayfalar tutar kendine sukredersin. Bi gün markette kasadayim arkamdaki kadın cakkidi cukkudu sakız cigniyor kan beynime sıçradı...ters ters dönüp baktım anlamadı sonra elimdekileri bıraktım soylene soylene çıktım yapistiriyodum şap diye yoksa ağzına :KK43:

Öyle alışıla gelmiş ,küçük çocuk olsa öğretılırde yetiskin olunca bu çok zor hemen küser kalbı kırılır felan fln yani ...

Öyle,onları değiştirmek zaten değil de,kendimi güzelce evirip çevirip şu uyuz hallerden kurtarsam.

Aynen sakız nefes alma yeni bişey keşfettim önüne sürekli bişey döken grup,of buna da taktım ,taktıkça da hep mi denk gelir mübarekler :-)

Benim eşim deli ediyor beni.sipirdatma değilde yemek ağzindayken duydugum ses bişey içerken yutkunurken çıkan ses beni deli ediyor her yemekta ben ona söylenip kalkarım oda bana söylenir:-(

Eşimi her yemekte uyarıyorum sapirdatiyor en nefret ettigim seydir dayanamiyorum o sese ...az once sahurda bile kizmamak icin kendimi zor tuttum 3 yıllık evliyim adam terketmedi şu huyunu bide kusuyo bana sanki ben milleti rahatsız ediyorum :KK43:

Öyle çay karıştırma, biber yeme vs değil ama...

Bu konuyla alakalı bir travmam var... Anneannemin takma dişleri vardı, ağzınıda tıka basa doldururarak yemek yerdi ve çıkarttığı sesler o kadar tiksindiriciydi ki. O kadın yüzünden akşam yemeklerimi asla bitiremezdim çünkü gerçekten sesten ve görüntüden dolayı midem bulanıyordu, 3 dakika sonra sofradan kalkmak zorunda kalıyordum. En sonunda evleri ayırdık da bir rahat ettim. Hala rüyama girer.Zaten çok kötü bir kadındı, kabus gibi!

bende bunları tek ben takıyorum sanıyordum içim rahatladı şu an :) bu tür şeyler yüzünden yemekten kalktığımı bilirim hani kimseyi yargılamam karşımdaki eliyle yese de hayatta tiksinmem ama ses geldi mi benim gerçekten midem kalkıyor

Bende nefret ediyorum ağızdan gelen seslerden. Özellikle ekmek poğaca gibi ürünleri ağızlarına çok koyup ağızlarını açarak yiyen insanlardan ağzını açarak yiyen insanlarla aynı sofrada duramıyorum. Gördükçe ve duydukça o sesleri midem bulanur.Çok Haklısınız rahatsız olmakta. Hele Sakız sesi varyaa zaten uzun süre Sakız çiğnemek sağlıklı değil birde sesde çıkınca iyice deli oluyorum.

sakizin cakırdaması, salatalik gbi yiyeceklerin hatur hutur sesi, agizdan gelen siddetli yeme sesi, oyy, simdi bile gerildim.. cok sinirleniyorum ya, farkinda olmuyo insanlar kasıt yok ama iste ben de huyluyum napayim.. :KK53:

bende bunları tek ben takıyorum sanıyordum içim rahatladı şu an :) bu tür şeyler yüzünden yemekten kalktığımı bilirim hani kimseyi yargılamam karşımdaki eliyle yese de hayatta tiksinmem ama ses geldi mi benim gerçekten midem kalkıyor

Ah keşke disardaki insanlar rahatsız olur mu diye düşünseler

İnsanların büyük bölümünde herhangi bir sese karşı takıntı durumu var. Bizimki şapırdatmaya karşı, kimi saat tıkırtısı, kimi parmak kıtlatma., kimi içecekleri höpürdetme

Misophonia olarak araştırınız... Takıntılıyız işte, bizi bu hale getirenler utansın!

Kardeşimin karpuz yemesine takıntılıyım ben de . Iyyy bi taraftan akıtır bi taraftan ses çıkartır

:KK30: Ben de varım. Nerden geldi bu takıntı bilmiyorum ama yemek yerken hem ağzını sapirdatip hem de derin nefes alarak yer babam, babaannem de takma dişlerinden dolayı kıt kıt ses çıkarır annem de çay içerken höpürdetir.
Sevgilim de çok hızlı yemek yer
:KK20:
Ailemle yemek yediğim zamanlar bu yüzden nadirdir çünkü ben onlarla yerken rahatsız oldugumdan hızlı yemeye çalışıyorum yediğimden de bir şey anlamıyorum.
Sevgilim le yemek yerken onun hızını azaltmasini söylerim ikidebir adam telefonla konuşurken bile yemeği hapir kutur goturur :-) ben sinir olurum.

Ben yemeği sakin yavaş keyifle yemeyi seviyorum kendi agzimin sapirdamasina bile tahammülüm yok bakalim yaşlanınca napcaz :-)

Çay karıştırma sesine uyuz olmamda veya saltalık yerken onada yapıcak bişey yok ağzın kapalı olsada farketmez çünkü,
ben şakır şukur sakız çiğneyenlere yemek yerken ağız şapırdatanlara fena kılım hele o sakız yokmu otobüste felan denk geliyorum şeytan diyor çak bitane :KK11:

Kitirtili seylerden rahatsiz olmam ama yumusak bi seyi cignerkenki o sese hic tahammulum yok. Bide şapur şupur yemek yemeye sofrada hapsirip tiksirma...aman yarabbii

X