• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin bana attigi mesaj

Çok geçmiş olsun. Abiniz umarım gelmekten vazgeçmez. Yani başka şehire gitmesindense gidip ailesini görse ne olurmuş ki. Bir tanıdık vardı bizim de böyle. Oğlanın ailesi korkudan evlerini bile görmemişti oğullarının. O kadında hastaydı böyle. 5_6 sene sonra oğlanda dayanamadı boşandı. Umarım sonları böyle olmaz.

Yanlış anlamayın beni yengeyi haklı çıkarmaya çalışmıyorum.
Yengenizin keyfi bilir kendi gelir gelmez.
Fakat kimse kimseye onunla görüşemezsin buna selam veremezsin falan deme hakkına sahip değil. Hele ki anne-çocuk ilişkisinde.
Sorum daha çok abiniz üzerine.
Annesini ziyaret etmemesi için yengenizden daha fazla nedene ihtiyaç var. Abinizin davranışı benim kafamı karıştırdı açıkcası.
Hayattan bir kesit olarak izninizle fikrimi belirtmek istedim; ben de hayatta her şeyi etki-tepki meselesi olarak düşünürdüm. Ancak öyle insanlar tanidim ki inanılmaz insafsızlar. Konumları önemli değil. Gelin olsun kv vs.olsun. Varsa ben-yoksa ben.. Bu durumu bu konuyla bagdastirdigimda, yengeyi cok insafsız buldum. Ve maalesef bazi erkekler cok basiretsiz ve yüzeysel. Birde dominant karisi varsa şu manzaradaki durum maalesef vuk'u buluyor, erkek mantikli vicdanli davranamiyor. Cevremde bunlara maalesef tanik oluyorum ve insanlik adina üzülüyorum.

Bu şekild e yuva yıkmaya mi vesile olsun yani. Tmm gelin hanımın yaptığı kötü de kötüye kötülük yaparak cevap verilmez ki o zaman da onun seviyesine düşmek olur. Ki kaldiki bu durumdan evlilikleri zarar görecek olursa da en çok üzülen konu sahibinin hasta annesi olur. Her ne olursa olsun yuva yıkmaya vesile olmak çok büyük vebaldir dikkatli olmak gerekir
Burda yuva mi kalmış ya..saygısız, empatiden uzak bir yaratık şans eseri bir koca bulmuş kendini bu güzel aileye yamamiş.

Bundan kadın olsa ne olur olmasa ne olur.
Her türlü Adam yanmış ki ne yanmış. Eşim diye evlendiği tam bir çirkef..

Konu sahibi bana inandırıcı gelmiyorsun.
O kadar olaya rağmen bu kadar sessiz kalabiliyorsun ki üzütülüyken insan kolay kolay karşı taraftakini düşünmez tahammülü kalmaz
Annen kansermiş çok geçmiş olsun doğruysa ama ona rağmen sen yengenin attığı mesajı konu açıyorsun ilginç

Anlamadim.
Ben karsimdakini dusunmuyorum. Annemi dusunuyorum.
Evet yaptigim seyden once defalarcz dusunurum.
Keske insanlar da oyle yapsa.
Bugun aramam da tahammulumun kalmamasindandi.
Burada ne yazsam tatmin olacaktiniz, yengeye beddualar mi okusaydim?
Ayni seviyede bagirip cagirip onun tarzinda mesajlar mi atsaydim?
Allaha havale ettim ben onu.

Ne demek anneniz kanser buraya konu aciyorsunuz. Annem dun kanser olmadi aylardir boyleyiz. Niye acmayayim ben ?
Anlayamadim.

Inanmayin ben kimse inansin demedim.
Ne yapacagimi bilemedigim icin konu actim. Gelismeleri de yazdim. Benim icin konu kapandi. Vakit ayirip yazan Herkese cok tesekkur ederim.

Anlamadim.
Ben karsimdakini dusunmuyorum. Annemi dusunuyorum.
Evet yaptigim seyden once defalarcz dusunurum.
Bugun aramam da tahammulumun kalmamasindandi.
Burada ne yazsam tatmin olacaktiniz, yengeye beddualar okusam mi
Allaha havale ettim ben onu.

Ne demek anneniz kanser buraya konu aciyorsunuz. Annem dun kanser olmadi aylardir boyleyiz. Niye acmayayim ben ?
Anlayamadim.
Annenizi düşündüğünüz noktayı göremedim?
Beddua okuyun demedim ama karşıdaki insan normal değil ki kanser hastası olduğunu biliyorsa hayvan olsa onun gibi izin vermemezlik yapmaz bilmem anlatabildim mi ?

Konu sahibi bana inandırıcı gelmiyorsun.
O kadar olaya rağmen bu kadar sessiz kalabiliyorsun ki üzütülüyken insan kolay kolay karşı taraftakini düşünmez tahammülü kalmaz
Annen kansermiş çok geçmiş olsun doğruysa ama ona rağmen sen yengenin attığı mesajı konu açıyorsun ilginç

Ben de bazen septik olurum ama bu konuda olmadim. Bazı insanlar iyi bir kriz durumu yöneticisidir. Çoğu insanın gösteremeyeceği sukuneti gösterir ve ortalığı idare eder.
Ben konu sahibinde bunu sezdim ve sezgilerimde yanıldığım nadirdir.
Ve konudaki yenge gibi insanlar da ne yazik ki tanidim belki o yüzden.

Ben de bazen septik olurum ama bu konuda olmadim. Bazı insanlar iyi bir kriz durumu yöneticisidir. Çoğu insanın gösteremeyeceği sukuneti gösterir ve ortalığı idare eder.
Ama hangi insan evladı böyle birşeye müdahale edebilir ki?
Annesinin normal bir hastalığı yok ve abisi kesinlikle dinlemez kim olsa dinlemez karısını annesi kanser hastasıyken

Annenizi düşündüğünüz noktayı göremedim?
Beddua okuyun demedim ama karşıdaki insan normal değil ki kanser hastası olduğunu biliyorsa hayvan olsa onun gibi izin vermemezlik yapmaz bilmem anlatabildim mi ?

Annemi dsundugum noktayi nerde goremediniz, sayfalardir onu anlatiyorum.
Annemi uzmemek adina sustugumu anlatiyorum.
Biliyor bilmesine ragmen yapiyor.

Neden hayvanlara tecavuz ediliyor
Neden insanlar 3 kurus para icin birnirini olduruyor
Neden cocuklar melekken igrenc seylere maruz kaliyor
Neden kotuluk var
Sizde her seyin nedeni var mi?
Siz her insanin yaptigi seyi aciklayabiliyor musunuz ?
Annemin hastaligina ragmen boyle. Evet.
Sebebini ben aciklayamiyorum.

Neden kotuluk var
Annenize duyurmadan yapabilirsiniz abiniz gidip annenize mi yetiştirecek?
Kusura bakmayın ama o zaman tüm suç abinizde
Böyle bir abiye o mesajları gösterseniz de sizi anlamaz zaten

Ama hangi insan evladı böyle birşeye müdahale edebilir ki?
Annesinin normal bir hastalığı yok ve abisi kesinlikle dinlemez kim olsa dinlemez karısını annesi kanser hastasıyken

Kim olsa dinlemez diyorsunuz ama oyle degil iste.
Ben de basima gelmedigi surece anlayamazdim boyle bir seyi.
Abim de gelecegini soylemis,dinlemiyormus yani.
Ben de buna seviniyordum.

Ne diyim, cok cirkin seyler.
Insallah hic karsilasmassiniz ama sunu da bilin hayatta su da olmaz diyebileceginiz bir sey yok. Insan oglu her seyi yapabiliyor.
Sizde vicdan var. Baskalarnda olmayabilir.

Neden kotuluk var
Kimseye sebep açıklamak zorunda değilsiniz.
Bu mübarek gecese Allah annenize ve tüm hastalara şifa versin inşallah.
Ayrıca anneniz grip olup ya da hiçbir hastalığı olmayıp gene görmek isteyebilirdi.
Ben yine o yengeye vicdansız derdim!
Anneyle çocuk arasına kim girmeye çalışıyor, bunu gövde gösterisine döndürüyorsa böyledir çünkü.

Annenize duyurmadan yapabilirsiniz abiniz gidip annenize mi yetiştirecek?
Kusura bakmayın ama o zaman tüm suç abinizde
Böyle bir abiye o mesajları gösterseniz de sizi anlamaz zaten

33. Sayfayi okudunuz mu?
Yengeyle konustum ben.
Abim anneme soylemez de abim zaten sandiginiz kadae masum degil. Kime kimi anlatiyim ben Allah askina.
O da farkinda. Tek derdim gelsin de bitzin bu durum.

Cok tesekkur ederim.
Insan hayatta cok buyuk seyler yasayinca susmayi da ogreniyor.
Niye susuyorum biliyo musunuz, cunku annemin sagligindan degerli degil benim ofkem.
Eger annem bu hastalikla mucadele etmeseydi belki ben de bagirip cagiradaktim. Abime kosacaktim.
Ellerinizden kayip gidecek biri varsa o en sevdiginizse susmayi ogreniyorsunuz.

Back
X