Bibibella ♈🖤 Pro Üye 20 Ocak 2010 50.284 200.319 1.223 44 Bugün 12:45 Konu Sahibi Konu Sahibi berratzn #61 berratzn .!.: Niye silemiyorum benim özel konum farkında mısınız pişman oldum ve sildim herkes lütfen haddini bilsin ya lütfen pişmanım bu platforma yazdığım için zaten kızlar soruyor kat kat daha iyi Genişletmek için tıkla... bakalım sizin alanınız ve silebiliyor muymuşsunuz yönetim haddini bil Daha iyiyse gönderirler sizi üzülmeyin
berratzn .!.: Niye silemiyorum benim özel konum farkında mısınız pişman oldum ve sildim herkes lütfen haddini bilsin ya lütfen pişmanım bu platforma yazdığım için zaten kızlar soruyor kat kat daha iyi Genişletmek için tıkla... bakalım sizin alanınız ve silebiliyor muymuşsunuz yönetim haddini bil Daha iyiyse gönderirler sizi üzülmeyin
M Muhendoz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Aralık 2015 5.611 7.572 198 Bugün 12:45 Konu Sahibi Konu Sahibi berratzn #62 Bence eşin bekarken onu düzüyordu o da hatirkatiyor evlendin unutma beni diye (şaka ) ama gerçek de olabilir neler duyuyoruz
Bence eşin bekarken onu düzüyordu o da hatirkatiyor evlendin unutma beni diye (şaka ) ama gerçek de olabilir neler duyuyoruz