Bugün yaşadığım bir durum beni çok rahatsız etti, sınırlarımı korumam gerekiyor.kısa anlatmak istiyorum kızlar 1 yıllık evliyiz eşim 27 yaşında ben 24 yenge de 33-35 yaşında kapalı köylü aylar önce eşime “aşkım burda” diye eşime bi kere hitap etti daha sonra aşkım elin yanar diye bir kere daha sonra aşkım sen bırak diye bi kere daha 4-5 kere yaşadık yanına gidiyoruz başını kapatmıyor eşimin yanında benle eşim yan yana oturuyoruz eşime sadece bakarak konuşuyor bacağına böyle hafif vuruyor çay koyim mi diye sinirlerim alt üst oluyor artık bende yeter diyip eşimle tartışıyoruz eşimde haklısın evet dememesi gerek ayıp diyor ama tepki o tarafa vermiyor. Neyse buraları geçiyorum biz arayı yengeyle açtık bayadır görüşmüyoruz hiç birşey demedik konuyu kapattık sonra eşimin annesigili çağırdık. akşam da annesi eşime dedi ki yengengilde gelsin mi diye sordu eşimde yok hayır dedi neyse eşim almaya bir gitti yenge de var eve geldiler bana aşağıda haber verdi moralım yerle bir oldu ben de onu hiç umursamadım konuştuğunda dinlemedim lafını böldüm başkasıyla konuştum kaileye almadım açıkcası, eşime laf arası yine bi hayır öyle değil canım dedi zaten sinirliyim sana hala niye yapıyorsun ve görümcemin kaynanamın farkında olduğunu düşünüyoruz sonra ses tonunu incelterek yüksek sesle ayhhhhh diye ses çıkardı garipsedim orda yine eşim yengenin yüzüne dahi bakmadı giderken falan sarıldı bana bide yani çağırılmadığın yere nasıl gelirsin ben anlamıyorum eşim de annesini yarın arayıp benim yanım da ben sana gelmesin dedim ne diye getiriyorsun dicek gerekirse konuyu söyleyecek uzak durmak istediğimizi