Yeni aşkım ilkokul arkadaşıım ?

Ershd

Çabucak geç zaman !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
1.116
434
Hergün bambaşka bi sorunla karşınızdayım :KK76:

Kızlar 1 haftadır ilkokul arkadasımla konuşuyorum, aslında her zaman iletişimdeydik, senede 2-3 hal hatır sorardık birbirimize. Numaralarımız vardı yani..

Neyse, geçenlerde facebookta arkadaş önerisi olarak çıktı, ekledim bende. Aynı gün bana sınıfça bi resmimizi gönderdi, 15 yıl öncesinin. Biraz konuştuk, numaramı kaybettigini soyledi nerelerdesin nasılsın vs.. Tekrar kaybetmeyim seni dedi numaramı istedi verdim bende.

Sabah günaydın mesajı atmış, bende günaydın yazdım. Tekrar muhabbet acıldı nasılsın vs..
Annemin rahatsızlıgından vs bahsettim uzun zamandır bunaldıgımdan,sıkıldıgımdan. Dur geleyim bi çay içelim kafan dagılır dedi, 15 dk sonra geldi. İndim aşağı yakınlarda bi yerde çay içtik.. 1 Saat kadar beraberdik, neler yaptıgımızı konustuk işlerimizi vs, kendini çok salmışsın bi kendine gel artık dedi, bende çevremde çok kimse olmadığı için onunda bu depresif halimde etkisi oldugunu soyledim, ben seni kendine getiricem dedi. Bunların dısında gunluk hayattan konustuk..

Geldikten sonra mesaj atmış, sıklaştıralım bunu diye.. Bende gorusuruz musait oldukca dedim.

Ertesi gun aksam uzeri mesaj attı, sınıftan eskilerden bahsediyorduk, bizim sınıftan birlikte olan birileri varmıs onu konusuyorduk, hergun her saat beraberler dedi bende ne oyle surekli surekli azıcık ozlemeye fırsat verseler dedim güldüm.
Ben en samimi arkadaslarımla bile ayda 2-3 anca gorusuyorum, hayatımda biri oluncada haftada 2-3 en ideali bence bunaltmamak lazım dedim.

O zaman anlaştık haftada 3 gorusuyoruz artık dedi, sen arkadaş kategorisindesin dedim. Hemen degisti oylemi o zaman 6 ayda 1 goruselim demeye basladı. Bende musait oldukca gorusuruz neyin planını yapıyoruz ki dedim güldüm.
O da beni haftada 1 kez mi özleyeceksin dedi, sonra dalgaya vurdum özleme yeteneğimi kaybettim ama bi deneyim bakalım dedim, o da cevaben karsımdakinin ozleminin fazlasını vericek kadar özlerim bende dedi, sadece gulucuk attım ve sonra herseyi en guzel sekilde sunmaya calısırım dedi guldu.

Ha bu arada, kendisiyle ilkokul 4.sınıftada aşıktık :KK53:

Ama niyetini tam olarak anlayamadım, cunku bu konusmalar dısında bi ilgi belirtisi yok. Hergun mutlaka mesaj atıyor ama, aksama dogru bi nasılsın iyimisin yazıyor hep. Bazen cok cok gec cevap veriyor.. O yuzden niyetini cokta anlayamadım acıkcası.. Haftaya tekrar gorusecegiz.

şimdi bu arkadaş sizin yeni aşkınız mı oldu? arkadaş kategorisinden,aşk kategorisine geçiş mi yaptı?

Yakinda buraya sabah kalktim elimi yuzumu yikadim onu yaptim sunu yaptim acaba oyle mi olmuştur diye konular acilmazsa sasmam..

Butun konusmayi yazmaniza gerek yoktu.
Ne sordugunuzu da anlayamadim ya...

Çok tatlı bence, niyet de belli etmiş ahaha :)

Bana kendi durumumu hatırlattınız, bana ilkokulda platonik olan şahsiyet bulmuştu beni orta sonda , çıkma teklifi vs farklı şehirlerdeydik diye bende kabul etmedim ama baya konuştuk sonra da her telden. Sonra noldu biara koptu iletişim baktım sevgilisi var. O yüzden durumunuzu şimdiden iyi değerlendir, ben yeniden sevmemiştim ama sevgilisi olunca küçükken beni seven insanın cevap atmaması ve en sonunda engelleyişi baya etkilemişti beni.

Aynı durumları yaşamamak için olacaksa adı olsun , takılırken içten içe severek takılma, seviyorsan belli et ki tam sevdim dediğinde başka sahnelerle karşılaşmayasın

Yakinda buraya sabah kalktim elimi yuzumu yikadim onu yaptim sunu yaptim acaba oyle mi olmuştur diye konular acilmazsa sasmam..

Butun konusmayi yazmaniza gerek yoktu.
Ne sordugunuzu da anlayamadim ya...

Butun konusmayı yazdığım yok, sizlere sorduğum soru hakkında fikir verebilicek kısmını yazmaya çalıştım.. Niyetini sormak istedim, yani arkadaşca mı davranıyor ben mi yanlış anlıyorum, yoksa ilgisi var gibi mi gozukuyor demek istedim..

şimdi bu arkadaş sizin yeni aşkınız mı oldu? arkadaş kategorisinden,aşk kategorisine geçiş mi yaptı?

Hayır, simdilik oyle bir durum yok. İlgisi hoşuma gitti tabi, dikkatimi çekti. Ama kendisinin konuşmalarını hareketlerini tam yorumlayamadım, hem ilgisi var gibi, hem normal yakın iki eski arkadaş gibi.. Çözebilsem, bende ilgim olup olmadıgına kanaat getirecegim.

Niyetini hafiften belli etmiş, sende istiyorsan ne üstüne atla ne çok soğuk davran.
Bir de kendini salmışsın demiş, buluşurken dikkat et kendine:KK66:

Butun konusmayı yazdığım yok, sizlere sorduğum soru hakkında fikir verebilicek kısmını yazmaya çalıştım.. Niyetini sormak istedim, yani arkadaşca mı davranıyor ben mi yanlış anlıyorum, yoksa ilgisi var gibi mi gozukuyor demek istedim..

Sizinle sevgili olmaya calisiyor. Bu cok acik..

Çok tatlı bence, niyet de belli etmiş ahaha :)

Bana kendi durumumu hatırlattınız, bana ilkokulda platonik olan şahsiyet bulmuştu beni orta sonda , çıkma teklifi vs farklı şehirlerdeydik diye bende kabul etmedim ama baya konuştuk sonra da her telden. Sonra noldu biara koptu iletişim baktım sevgilisi var. O yüzden durumunuzu şimdiden iyi değerlendir, ben yeniden sevmemiştim ama sevgilisi olunca küçükken beni seven insanın cevap atmaması ve en sonunda engelleyişi baya etkilemişti beni.

Aynı durumları yaşamamak için olacaksa adı olsun , takılırken içten içe severek takılma, seviyorsan belli et ki tam sevdim dediğinde başka sahnelerle karşılaşmayasın

Son paragrafı ne guzel yazmıssınız oyle, facebookta durum niyetine paylaşmalık olmuş. Onun tam niyetini anlasam, bende ilgimi belli edecegim aslında..

Sizinle sevgili olmaya calisiyor. Bu cok acik..

Tesekkur ederim yorumunuz icin, bende böyle anladım ama boyle seyler konusup ertesi gun cok cok gec cevap veriyor mesela, bunlarda yanlıs mı anlıyorum acaba diye dusunmeme sebep oluyor..

Tesekkur ederim yorumunuz icin, bende böyle anladım ama boyle seyler konusup ertesi gun cok cok gec cevap veriyor mesela, bunlarda yanlıs mı anlıyorum acaba diye dusunmeme sebep oluyor..

Belki isi vardir. Ya da yanlis anlama ama cok capkin gibi geldi. Bir kac kisiyi bir arada yurutmeye kalkmasin? Niyetini iyi anla bence..

Niyetini hafiften belli etmiş, sende istiyorsan ne üstüne atla ne çok soğuk davran.
Bir de kendini salmışsın demiş, buluşurken dikkat et kendine:KK66:

Ben simdilik arkadasca devam ediyorum, ilkokuldan beri iyi anlasırdık zaten, birbirimizle ugrasırdık ogretmenimiz yan yana oturtmustu sonra baktı biz kikir kikir, ayırdı :KK53: arkadasca davranıyorum ben hala, normal sohbetimize devam ediyorum, niyetinii anladıgımıda caktırmıyorum :KK45:

Hayır, simdilik oyle bir durum yok. İlgisi hoşuma gitti tabi, dikkatimi çekti. Ama kendisinin konuşmalarını hareketlerini tam yorumlayamadım, hem ilgisi var gibi, hem normal yakın iki eski arkadaş gibi.. Çözebilsem, bende ilgim olup olmadıgına kanaat getirecegim.
eh beklemek lazım,zaman gösterecek. haftaya da bi buluşun bakalım nasıl gidecek görüşme...

Son paragrafı ne guzel yazmıssınız oyle, facebookta durum niyetine paylaşmalık olmuş. Onun tam niyetini anlasam, bende ilgimi belli edecegim aslında..

Flörtleşiyor bence sen biraz terslemiş gibi olmuşsun ama bir şans olduğunu ona hissettirmelisin

Belki isi vardir. Ya da yanlis anlama ama cok capkin gibi geldi. Bir kac kisiyi bir arada yurutmeye kalkmasin? Niyetini iyi anla bence..

Benimde aklıma ilk gelen capkın olması idi, ama bulustugumuzda dikkat ettim, telefonunu eline hic almadı, bir arkadası aradı once mesgule verdi, ikincide açtı adınıda gordum erkekti, cagırdılar gel oturuyoruz diye beni soyledi yanındayım simdi sonra gelirim diye kapattı.. Whatsappa gün icinde cok girmiyor, genelde son gorulmesi konusma saatimiz oluyor.
Yinede dikkat ediyorum tabi, gorustukce cıkar ortaya elbet..

Flörtleşiyor bence sen biraz terslemiş gibi olmuşsun ama bir şans olduğunu ona hissettirmelisin

Hissettirecegim ama eger ben yanlıs anlamıssam uzulen taraf ben olurum diye korkuyorum biraz, şimdilik geride durmak istiyorum. Fazlaca yanlış ilişkilerim olduğu için, belli etmemeye calısıyorum.

Hissettirecegim ama eger ben yanlıs anlamıssam uzulen taraf ben olurum diye korkuyorum biraz, şimdilik geride durmak istiyorum. Fazlaca yanlış ilişkilerim olduğu için, belli etmemeye calısıyorum.

Onun adım attığı çok açık bence, sen geriye kaçmış gibi duruyorsun, sende ona bir adım at zaten bunu gördüğünde o nasıl davranacağını bilir. Koşma ama adım at :)

Onun adım attığı çok açık bence, sen geriye kaçmış gibi duruyorsun, sende ona bir adım at zaten bunu gördüğünde o nasıl davranacağını bilir. Koşma ama adım at :)

Koşarım diye korkuyorum :KK53: hep hatayıı orada yapıyorum cunku, kovalayan ustune dusen ben oluyorum genelde, bu kez yapmaya korkuyorum sonu kotu olur diye.

X