- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
haklısın cnm belki de yadırganmam ama ben kendimi suçlu gibi hissediyorum hele ki şuan tanışma aşamasında olunca.keşke bi işim olsaydı şuan en azından iş muhabbeti oluyor işe gidip geliyosun yorgun olduğun için mazur görülüyosun
mesela ben ingilizce okudum ama yabancı müzik çok fazla dinlemem.bunun için zorladım da kendimi ama sevemedim.
ben evde de film izleyemiyorum çünkü tek başına oturup film izlemek beni sıkıyor.
film muhabbeti de oldu sürekli tanımaya çalışıyo zaten bidahakine ben de diycem benim arşivim yok sen bana yapsana falan
bakalım yapayım artk bişeyler..sırf bu yüzden insan kaybetmek istemiyorum
Hiç bir şeyden hoşlanmak zorunda değilsin ki ingilizce okudun diye yabancı müziklerden hoşlanman gerekmez belki onların içindeki duyguyu yakalayamıyorsundur.. Kimse seni bu yüzden suçlamaz..
İnsanlar eşleriyle beraber büyürler(hem mecaz hem gerçek anlamda) Beraber zorlukları atlatırlar beraber yaşlanıp beraber tecrübe edinirler.. Aynı şekilde kültürel açıdan da beraber büyürler..
Erkekler özgüveni olan kadınları sever. Karşısında ezilip büzülmen hoşuna gitmez.. Ama diyelim ki onun bahsettiği bir konuda hiç bilgin yok.. Mesela tenis.. Ona de ki bugüne kadar hiç fırsatım olmadı hoşlanır mıyım bilmiyorum ama bir gün beraber deneyelim mi bana da öğret de.. Hatta şu duvara karşı tenis oynanan salonlar var adı ne bilmiyorum araştır onlardan birini seç bak şu salona gidelim hem orda öğrenmem daha rahat olur. Eğleniriz de.. Belki hoşuna gider belki de sevmezsin. Sevmezsen de ' hoşlanmadım oynamaktan ama tenis oynadığın zamanlarda haber verirse seni izlemeye gelirim' de...
En önemlisi Kendine güven!