yeni bir ben için...

kazankepce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
1
1
33
herşey yeni bir ben için.başaramayacağımı düşündüm hep çünkü hiç bir zaman başaramamıştım. başardığım tek şey kilo almaktı. yemenin yatmanın uyumanın sonuyoktu benim için. her kilo verme deneyimim kilo almakla sonuçlanmıştı çünkü hep yanlış beslenmiştim az az yiyip 3 4 kilo verip diyeti bırakıp deli gibi yiyeceklere saldırıp 8 9 kilo alıp yoluma devam etmiştim.derken 2015e kaç kilo ile giriyorum acaba diyip tartıya çıktım. tartı 120ydi. yeni bir yıla yeni umutlarla ama 120 kilo olarak başlamak nasıl bir duygu size anlatamam. hemen tekrar diyete girme kararı aldım ama önceleri aklıma geldi.sonunda bırakıp yine kilo alıcaktım. en iyi seçenek yediklerimi yavaş yavaş azaltıp az az kilo verip kilo almadan yoluma devam etmekti. öylede yaptım. yavaş yavaş azalttım yediklerimi ve yavaş yavaş arttırdım hareket alanımı. ilk ay 1 kilo vermiştim. yılmadım sonuçta almadım ya buda bişeydir deyip yoluma devam ettim. şimdiyse o günden beri 5 ay oldu. koskoca 5 ayda toplamda 13 kilo verdim. bunun benim için anlamı çok büyük çünkü ilk defa bu kadar istikrarlı bu kadar emin ilerliyorum bu yolda.şimdiyse artık vakti geldi diye düşünüp açtım kendime burda bir günlük. malum yaz biraz hızlandırma yapabilirim diyet konusunda çünkü artık biliyorum başarabilirim bunu yapabilirim :)
01.01.2015---120
29.05.2015---107