- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.281
selam kızlar.........
bende sendenim kuzu
amanda aman kimler gelmişşş..
kuzum hoşgeldinnn..
canım biliorum burası sana dokunuyır ama kendini lütfen soyutlama bizdende hayattanda..s-dualarmız senle
prensesimmm kuzum bulaşık mak. dedin içim cız etti..benimde makinam olmayacaktı..düğünüme 2 afta kala mutfakta orası bomboş kalmıştı..
çok moralim bozulmuştu...kv almayın borcunuz bitsin 2 kişisiniz ne olacak demişti..sanki bişi yapmış gibi birde buna karışmıştı..bu laf üzerine babam ertesi gün almıştı makinamı...valla olmasa naparmışım bilmiyorumkesin aldır...çok iyi bişi olmasına gerek yok..benim arçelik 3 programlı yetiryorda artıyor bile...işimi götüyor yeter bana
sehkerimm kocan nerde
iyi geceler sehkerim...kocanı yalnız bırakmakocam yanımda tatlım
uykusu gelmiş kocamın
ben çıkıyorum iyi sohbetler size kızlar sabah görüşürüz
hepiniz az çok biliyorsunuz cebelleşmelerimi,fedakarlıklarımı çektiklerimi..evlendim evleneli hep borç borç borç bi türlü yakayı kurtaramadık ailemden alınan paralar altınlar sonu gelmedi bi türlü..ama anladım ki bizim sorunumuz maddiyat değilmiş bizim sorunumuz eşimin vazgeçmek istemediği vazgeçemediği borsa tutkusuymuş maalesef..ben şuan hiç üzülmüyorum perişanda değilim..çünkü herkes benim ne kadar iyi bir eş olabildiğimi gördü varsın eşim görmesin ne yapalım..babamın evindeyim 1 haftadır arayan soran yok..ne olacak bilmiyorum..söz babamda ve annemde onlar son bir şans daha verelim diyorlar ben düzelmez bırakmaz düşüncesindeyim öylece duruyoruz işte..haa bu arada eşimle tartışmadık yada kavga etmedik eşyalarımı aldım geldi durum bu amacım ona ders vermek bu kadar yani..ailem çok destek sıkıntı yapmıyorum kendime eşim evde zaten bu ona iyi bir ders oluyordur umarım akşamları yolumu gözlüyordur ben eve gelmeyincede içten içe yıkılıyordur..
canım çok konuşmamın alemi yok durumu biliyor zaten bütün çevrem ailem onlar gerekeni yapacaktır..kendi başıma kararlar alıp uygulayacak durmum yok babam ne derse o benim için..zamana ve duaya ihtiyacım var dua edin benim için yeter canlar..rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah..hepimiz aynı umutlarla evlendik kimse böyle olsun istemezdi eminim nasipten öte köy yok!allahım bunu takdir etmiş benim için...onca kavgaların cebelleşmelerin ardından KISMETSE OLUR teslimiyetini çok seviyorum..kısmetse olur değilse olmaz...iyi geceler hepinizeeeeeeeumarım dediğin gibi olur tatlım umarım dediğin gibi binpişman olur..ama bu alışkanlık öle pat diye bitmez..sigara alkol gibi bişey yanii..inş eşek gibi pişman olur ve geri döner sana ve tedavi altına alınır..kendiside ister tabi bunu inş..sana 4 elle sarılır umarım canım..dularımız ssenle..
canım çok konuşmamın alemi yok durumu biliyor zaten bütün çevrem ailem onlar gerekeni yapacaktır..kendi başıma kararlar alıp uygulayacak durmum yok babam ne derse o benim için..zamana ve duaya ihtiyacım var dua edin benim için yeter canlar..rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah..hepimiz aynı umutlarla evlendik kimse böyle olsun istemezdi eminim nasipten öte köy yok!allahım bunu takdir etmiş benim için...onca kavgaların cebelleşmelerin ardından KISMETSE OLUR teslimiyetini çok seviyorum..kısmetse olur değilse olmaz...iyi geceler hepinizeeeeeee
Ay cnm yaa çok lazım bişi bence de...prensesimmm kuzum bulaşık mak. dedin içim cız etti..benimde makinam olmayacaktı..düğünüme 2 afta kala mutfakta orası bomboş kalmıştı..
çok moralim bozulmuştu...kv almayın borcunuz bitsin 2 kişisiniz ne olacak demişti..sanki bişi yapmış gibi birde buna karışmıştı..bu laf üzerine babam ertesi gün almıştı makinamı...valla olmasa naparmışım bilmiyorumkesin aldır...çok iyi bişi olmasına gerek yok..benim arçelik 3 programlı yetiryorda artıyor bile...işimi götüyor yeter bana
sehkerimm kocan nerde
eşim bana söyler zaten arkadaşı yok
ablamın nışanlısı ve bir tane çocukluk arkadaşı dışında
canım hoşgeldin
sanada iyi haftalar olsun inşaallah
girinin elli tonunun 1.srsini bitirdim 2.serisini aldım
ama gerçekten biraz absürd
Eşinin tavrı normal bence
ben olsam bende istemesdim vallahi
ama nişanlım bilmiyo sölemedim ben
kızlar ben oturma odamı country tarzı istiyorum
koltuk ve perdesini birde ona uygun tek duvara duvar kağıdı düşündüm
ve plazmanın etrafınada etajerler sıralı olarak
ama fiyatlar çoooooooook uçuk yaaaaa
zaten oturma odamız küçük yerine bir el halısı açık renk üstünde patlayacak renkleri olan ama
çok pahalı geldi bana yaaaaa
bu arada kızlar size salonumun resmini eklicem
sağol canım perşembe cuma hastanede koşturdum hastaydım epey emar sonuçum 6 sında çıkacak başka tahlillerimde var 20 gün sonrahepsini beraber alır gösteririm doktora artık .....
Gelinciklerim selaam
Ailem burdaydı biliyosunuz...
Gittiler
Çok üzgünümmm..
Şükürler olsun görüştük tabii ki ama insan hep yakın olmak istiyo işte
Aynı ilde yaşayanlar şanslısınız kıymetini bilin :26:
Sizde ne var ne yok canlarım
Var mı kaçırdığım bi gelişme
kızlar bu arada siz balayına nerelere gititniz ve nereden buldunuz
gittiğiniz yerleri
mekan benim için önemli bir ayrıntı çünkü
kocamın arkadaşı sağ olsun bize öle bi yer ayarlamış ki nasıl kaçtığımızı bilemedik
sonra kuşadasına bi otele gittik
ama 2 gün izmirde kaldığımız otel güzeldi kaya termal otel hata yaptık ordan gitmekle
pazar günü çok hastalandım canım mide bulantısı kusma ishal halsizlik vs. gece acilde geçirdik. dünde işe gelmedim o yüzden ama bugünde fenayım iş olmasa gelmezdim
ikızlar yaa akşamları nasıl vakit geçiyorsunuz eşlerinize...biz 6 ya doğru evde oluyoruz 7 gibi ymek yenmiş oluyor..
sonra 1 saat falan öle gün içinde neeler oldu etti konuşuyoruz..bazen ben yemek yaparken eşim mutfakta oluyor o anda konuşuyoruz..sonra 8 gibi muhakkak bir dizi yada fil oluyor izliyoruz ve yatıyoruz..monoton bir şekilde böle dvm ediyoru
koza davetiyenin sitesine baktım
amann çok pahalı ya bir tane beğendim 100 adedine 550 tl diyor
250 tane bastırsan 1.375 tl yapar hiç gerek yok altı üstü kağıt millet çöpe atıyor zaten
slmm kızlarrrr nasılsınızzzz dha kesin değil ama galiba hamileyimm bennnn idrar testinde silik bi çizgi çıktı ama kan testine gitmedim dhaaaa akşama gidicem kan testineeeee
Biz gittiğimizde 200 liraydı geceliği. Begendiğin oda için 1 ay öncesinden rezervasyon yaptırman lazım.
Evlenicek arkadaşlarımı hep uyarıyorum hemen gitmeyin balayına diye gerçi herkes benim gibi olucak diye bişey yok. Hayallerle gidiyosun sonrası rezalet ya ben ona üzülüyorum.
Eki Görüntüle 624982
Bana kalsa sade bi kart seçerdim ama eşim ayet istediği için böyle bişey olmak zorundaydı. Şimdi herkesin vitrininde görünce seviniyorum ama
Bi tarafında ayet yazıyodu, diğer tarafında bilgiler.
Bunu bu şekle sokmak çok meşakkatli ama
Canlarım selam
Misafirim vardı oturmaya geldiler gittiler..
Bahsetmiştim benim adanadan bi sevdiğim ablam vardı ya..
Hani ablası da arka sokağımda oturuyo şu an...
İşte o ablam adanadan buraya gezmeye gedi tatil diye..
Bana da geldi sağolsun
Kısır falan yaptık ettik işte çay falan..
Kızlar ellerim çok kötü egzama oldu..
Bi an önce bulaşık makinası aldırmam lazım eşime....
O ise 2 kişiyiz diye gerek olmadığını düşünüyor...
Ama 2 kişinin bulaşığı bile dünya kadar oluyor....
Düşünün ki misafirim gelse ölüyorum mutfak toplamaktan bulaşık yıkamaktan...
Ailem geldiğinde de bana bulaşık yıkatmadı kardeşerim o derece kötü oldu ellerim çatır çatır...
Bi çözüm bulmam lazım...:26:
üzülmüyorum artık kızlarr
bu arada ablamla konuştum hamileymişş
duyunca hem sevindim hemde üzüldüm bende istiyorum ablaaa diyorum gülüyoo
yarından itibaren herkes topikte yerini alacak kızlar tamamıııçok boş bıraktık burayı
ben gece gündüz nöbettiyim canım
selam kızlar.........
hepiniz az çok biliyorsunuz cebelleşmelerimi,fedakarlıklarımı çektiklerimi..evlendim evleneli hep borç borç borç bi türlü yakayı kurtaramadık ailemden alınan paralar altınlar sonu gelmedi bi türlü..ama anladım ki bizim sorunumuz maddiyat değilmiş bizim sorunumuz eşimin vazgeçmek istemediği vazgeçemediği borsa tutkusuymuş maalesef..ben şuan hiç üzülmüyorum perişanda değilim..çünkü herkes benim ne kadar iyi bir eş olabildiğimi gördü varsın eşim görmesin ne yapalım..babamın evindeyim 1 haftadır arayan soran yok..ne olacak bilmiyorum..söz babamda ve annemde onlar son bir şans daha verelim diyorlar ben düzelmez bırakmaz düşüncesindeyim öylece duruyoruz işte..haa bu arada eşimle tartışmadık yada kavga etmedik eşyalarımı aldım geldi durum bu amacım ona ders vermek bu kadar yani..ailem çok destek sıkıntı yapmıyorum kendime eşim evde zaten bu ona iyi bir ders oluyordur umarım akşamları yolumu gözlüyordur ben eve gelmeyincede içten içe yıkılıyordur..
canım çok konuşmamın alemi yok durumu biliyor zaten bütün çevrem ailem onlar gerekeni yapacaktır..kendi başıma kararlar alıp uygulayacak durmum yok babam ne derse o benim için..zamana ve duaya ihtiyacım var dua edin benim için yeter canlar..rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah..hepimiz aynı umutlarla evlendik kimse böyle olsun istemezdi eminim nasipten öte köy yok!allahım bunu takdir etmiş benim için...onca kavgaların cebelleşmelerin ardından KISMETSE OLUR teslimiyetini çok seviyorum..kısmetse olur değilse olmaz...iyi geceler hepinizeeeeeee
bu evlilik olayları ne kadar zor bilirim . sizler daha küçüksünüz ben 13 yıllık evliyim, bekarken babamız bize çok çektirdi ve ben evden kurtulmak için evlendim. ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşumda haberim yokmuş ah aahhhhhh o kaynana ve koca beni süründürdü . daha 3 ay önce kv de yüzünden boşanıyoduk nerdeyse . ogün bu günde kv ile küsüm hiç konuşmuyorum 1 veya 2 defa aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım sıfatına bile bakmadım . şeytan görsün yüzünü okadar nefret doluyumki anlatamam
ha bide şu sempatikhatun adını ben yapmadım hani tuhafınıza gitmesin kız kardeşim hesap açmış adıda o yakıştırdı . yoksa tam tersi dertlihatunda olabilirmiş veya cozutukhatun ........ kızlar benim kusuruma bakmayın emi komikliğe veriyorum işte napım.
kızlar sabah direksiyon eğitimim varr, bakalım nasıl geçecek, çok heyecanlıyım,hepinizi şimdiden öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?