Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
prensesimmm kuzum bulaşık mak. dedin içim cız etti..benimde makinam olmayacaktı..düğünüme 2 afta kala mutfakta orası bomboş kalmıştı..
çok moralim bozulmuştu...kv almayın borcunuz bitsin 2 kişisiniz ne olacak demişti..sanki bişi yapmış gibi birde buna karışmıştı..bu laf üzerine babam ertesi gün almıştı makinamı...valla olmasa naparmışım bilmiyorum kesin aldır...çok iyi bişi olmasına gerek yok..benim arçelik 3 programlı yetiryorda artıyor bile...işimi götüyor yeter bana

sehkerimm kocan nerde

kocam yanımda tatlım
uykusu gelmiş kocamın
ben çıkıyorum iyi sohbetler size kızlar sabah görüşürüz

hepiniz az çok biliyorsunuz cebelleşmelerimi,fedakarlıklarımı çektiklerimi..evlendim evleneli hep borç borç borç bi türlü yakayı kurtaramadık ailemden alınan paralar altınlar sonu gelmedi bi türlü..ama anladım ki bizim sorunumuz maddiyat değilmiş bizim sorunumuz eşimin vazgeçmek istemediği vazgeçemediği borsa tutkusuymuş maalesef..ben şuan hiç üzülmüyorum perişanda değilim..çünkü herkes benim ne kadar iyi bir eş olabildiğimi gördü varsın eşim görmesin ne yapalım..babamın evindeyim 1 haftadır arayan soran yok..ne olacak bilmiyorum..söz babamda ve annemde onlar son bir şans daha verelim diyorlar ben düzelmez bırakmaz düşüncesindeyim öylece duruyoruz işte..haa bu arada eşimle tartışmadık yada kavga etmedik eşyalarımı aldım geldi durum bu amacım ona ders vermek bu kadar yani..ailem çok destek sıkıntı yapmıyorum kendime eşim evde zaten bu ona iyi bir ders oluyordur umarım akşamları yolumu gözlüyordur ben eve gelmeyincede içten içe yıkılıyordur..

umarım dediğin gibi olur tatlım umarım dediğin gibi binpişman olur..ama bu alışkanlık öle pat diye bitmez..sigara alkol gibi bişey yanii..inş eşek gibi pişman olur ve geri döner sana ve tedavi altına alınır..kendiside ister tabi bunu inş..sana 4 elle sarılır umarım canım..dularımız ssenle..

canım çok konuşmamın alemi yok durumu biliyor zaten bütün çevrem ailem onlar gerekeni yapacaktır..kendi başıma kararlar alıp uygulayacak durmum yok babam ne derse o benim için..zamana ve duaya ihtiyacım var dua edin benim için yeter canlar..rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah..hepimiz aynı umutlarla evlendik kimse böyle olsun istemezdi eminim nasipten öte köy yok!allahım bunu takdir etmiş benim için...onca kavgaların cebelleşmelerin ardından KISMETSE OLUR teslimiyetini çok seviyorum..kısmetse olur değilse olmaz...iyi geceler hepinizeeeeeee

iyi geceler canımmm..Allaha emanet ol..
kendimi senin yerine koyunca diyorumki bende senin yaptığının aynısını yapardım..çünkü elimden geleni yaptım olmadı...artık konu beni aştı...babama dayanırdım canım..

Ay cnm yaa çok lazım bişi bence de...
İlk etapta ben de diyodum 2 kişiyiz neye lazım ama öyle değilmişş 2 de aynı 4 de aynı bulaşık çıkıyo bi şekilde
Yatak odası borcumuz bitecek martta inş alırız eşimle bi konuşayım
Çok proğramlı makinada hiç gözüm yok canımcım az öz olsun işimi görsün...

ownercan senin girdiğini haber aldımda geldim ama yetişemedim ...sen içini ferah tut rabbim hakkında en hayırlısını sana nasip edecek yürekten inanıyorum sende allaha sığın .....

bu evlilik olayları ne kadar zor bilirim . sizler daha küçüksünüz ben 13 yıllık evliyim, bekarken babamız bize çok çektirdi ve ben evden kurtulmak için evlendim. ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşumda haberim yokmuş ah aahhhhhh o kaynana ve koca beni süründürdü . daha 3 ay önce kv de yüzünden boşanıyoduk nerdeyse . ogün bu günde kv ile küsüm hiç konuşmuyorum 1 veya 2 defa aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım sıfatına bile bakmadım . şeytan görsün yüzünü okadar nefret doluyumki anlatamam

ha bide şu sempatikhatun adını ben yapmadım hani tuhafınıza gitmesin kız kardeşim hesap açmış adıda o yakıştırdı . yoksa tam tersi dertlihatunda olabilirmiş veya cozutukhatun ........ kızlar benim kusuruma bakmayın emi komikliğe veriyorum işte napım.

eşim bana söyler zaten arkadaşı yok
ablamın nışanlısı ve bir tane çocukluk arkadaşı dışında

en iyisi kuzum,az arkadaş kafan rahat en azından.

nişanlıyken oku tabiiii, ahh seni

canım eğer kirada oturcaksanız dana makul bişiler bak bence. ama eğer kendi evinizse kaliteli şeyler bak derim ben. çünkü kiracı olunca ordan oraya zaten mobilyalar çabuk eskiyo. hemde düğün öncesi fazla fasraftan kaçınılmış olur... biz şahsen öle yaptık.

bu arada kızlar size salonumun resmini eklicem

ben bir göremedim yaaaa kuzum..

sağol canım perşembe cuma hastanede koşturdum hastaydım epey emar sonuçum 6 sında çıkacak başka tahlillerimde var 20 gün sonrahepsini beraber alır gösteririm doktora artık .....

geçmiş olsun canım, bişeycik çıkmayacak inşallah :)

canım benim bizde farklı ildeyiz aramıza 2 saat var ama onda bile çok görüşemiyoruz,

kızlar bu arada siz balayına nerelere gititniz ve nereden buldunuz
gittiğiniz yerleri
mekan benim için önemli bir ayrıntı çünkü

canım biz tanıştığımız yer olan amasraya gittik , küçük ama baya eğlendik.

Belvü Palas Fotoğraflar | Amasra Belvü Palas Otel

ehehehe ben hatırladım olayı sanki

pazar günü çok hastalandım canım mide bulantısı kusma ishal halsizlik vs. gece acilde geçirdik. dünde işe gelmedim o yüzden ama bugünde fenayım iş olmasa gelmezdim

moussem çok geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine dinlen biraz..rapor al olmadı tekrar.

i

canım benm eşim vardiyalıı yaaaa. sabah gidip 4.30 te geldiğinde 5 gibi yemek yiyoz. tv izlioz sohbet edioz falan.öğlen 4 te gittiğinde sabah 11 e kadar falan yatıoz beraber . sonra kavaltı ben kurana gidiom o işe gidio da 3,5, gece geldiğinde 2,5 a kadar oturuoz ..gece 11 de işe gidince ben böle nete giriom size bakıom ama yoksunuz, herkes eşinin yanında mışıl mışıl uyuosonra sabah eşim geldiğinde kavaltı yapmadan direk uyuo . ancak akşam 6 da uyanıo yemek yiyoz. moroton şeyler işte.

herkesnde moroton muş , hatunlar yemeyin beni yaffff

koza davetiyenin sitesine baktım
amann çok pahalı ya bir tane beğendim 100 adedine 550 tl diyor
250 tane bastırsan 1.375 tl yapar hiç gerek yok altı üstü kağıt millet çöpe atıyor zaten

canım sende bnm gibi düşünenlerdensen
http://www.demirelmatbaa.com/islem_sayfalari.asp?sayfa=urun_detay&Id=2095

böyle yaptır gitsin.bende bu davetiyeden yaptırdım aynısından.

slmm kızlarrrr nasılsınızzzz dha kesin değil ama galiba hamileyimm bennnn idrar testinde silik bi çizgi çıktı ama kan testine gitmedim dhaaaa akşama gidicem kan testineeeee

çok sevindim canım. Allah gönlüne göre versin inşallah.

aaa bak keşke bende ayetli yapırsaydım kimse atamazdı o zaman.

kardanmadamım senin ilahiyat okuma durumun ne oldu.. başvuru yaptınmı sınava.

eşine durumu güzelce izah ettt kuzum bence. siz 2 kişisiniz ama misafir geldiğinde yada onlar gittiğinde saatlerce mutfaktan çıkamamak çok kötü durum. hem bulaşık makinesi daha tasarruflu.

yada bir yol var eşin özel bir durum istediğinde bulaşıkları yıkamam gerek çokta var bırakamam. bulaşık mak olsaydı hemen yerleştirirdim falan de.aklı başına gelsin

üzülmüyorum artık kızlarr
bu arada ablamla konuştum hamileymişş
duyunca hem sevindim hemde üzüldüm bende istiyorum ablaaa diyorum gülüyoo

ama sende teyze olmuşun bananei bizde olmak istiyozzzz

hayırlı olsun canım ablan için çok sevindim
.daha ynidir herhalde ama yinede sorayım cinsiyet belli mi.

yarından itibaren herkes topikte yerini alacak kızlar tamamıııçok boş bıraktık burayı

tamamdır patron

ben gece gündüz nöbettiyim canım

hhani kızzz sehker nerdesin göremedim seni, nöbetini yakalım bu cadının, nöbet başında uyuya kalmış

selam kızlar.........

canım benim Allahım yardımcın olsun. borsa çok sakıncalı. umarım eşin Anlarda durumu telafi eder.isyanımın dediği gibi ciddi derecede tedavi olması gerek, hemen bırakamaz bu alışkanlığını.

dualarımız seninle canım benim

sempatikhatun topiğimize hoşgeldin...

evlilik gerçekten zor Allahım hepimize mutlu bir yuva nasip eylesin...

herkese şimdiden günaydın bayanlar..

güne pratik bilgilerle başlayalım istedim.

1- Muz kabuğunun içini sivrisinek ısırıklarına sürdüğünüzde, kaşıntısını ve şişkinliğini alır.

2- Ayaklardaki nasırların yumuşaması için, muz kabuğunun içini sıyırın, bir kaşık kadar olduğunda nasırın üzerine koyun, üstünü sarın. Birkaç saat sonra açıp temiz su ile yıkayın. Ya da direk muz kabuğunu sarabilirsiniz nasırınıza.

3- Muzun kabuğunu akneleri geçirmek üzere, üstüne sürebilirsiniz.

4- Diz ağrılarının geçmesine yardımcı olmak için muz kabuğuyla dizleri ovun.

5- İçindeki potasyum ve yağlarla çok iyi bir ayakkabı cilasıdır. Muz kabuğunun içiyle ayakkabınızı ovun sonra bez ile temizleyin.

En sağlıklı dondurmayı da muzdan yapabilirsiniz. Birkaç tane muzu soyup, parçalara ayırıp, 30 dakikalığına buzluğa atın, donmaya yakın alın, blenderdan geçirin, isterseniz süt de ekleyebilirsiniz. Sonra sevdiğiniz tat ile tatlandırın, kakao, keçi boynuzu tozu, vanilya, frambuaz, herşeyi deneyebilirsiniz.

Dun aksam ownerdan haber aldım ısyan sayesınde 1 haftadır ayrılarmıs ..
hayırlısı olsun
buradan etkılenebılecegını bende dusunuyorum

günaydınnn hatunlarrr
sempatikhatunumm hoşgeldinn kuzum...dertllilierin, garibanların topiği tam yerindesin yanii

gercekten bu kadar kısa surede bu sekılde gelısmesı olayların cok kotu ownercım
ama kısmet ya
ınan 10 sene sonra bıtecegıne sımdı bıtsın bıtecekse..
olumsuz yorum yapmak ıstemıyorum cunku ayrılmak cok zor
ama amacın ders vermek degıl
adamın gerekırs ehastaneye yatırılıp tedvaı olmayı kabul etmesı gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…