- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.301
hepiniz az çok biliyorsunuz cebelleşmelerimi,fedakarlıklarımı çektiklerimi..evlendim evleneli hep borç borç borç bi türlü yakayı kurtaramadık ailemden alınan paralar altınlar sonu gelmedi bi türlü..ama anladım ki bizim sorunumuz maddiyat değilmiş bizim sorunumuz eşimin vazgeçmek istemediği vazgeçemediği borsa tutkusuymuş maalesef..ben şuan hiç üzülmüyorum perişanda değilim..çünkü herkes benim ne kadar iyi bir eş olabildiğimi gördü varsın eşim görmesin ne yapalım..babamın evindeyim 1 haftadır arayan soran yok..ne olacak bilmiyorum..söz babamda ve annemde onlar son bir şans daha verelim diyorlar ben düzelmez bırakmaz düşüncesindeyim öylece duruyoruz işte..haa bu arada eşimle tartışmadık yada kavga etmedik eşyalarımı aldım geldi durum bu amacım ona ders vermek bu kadar yani..ailem çok destek sıkıntı yapmıyorum kendime eşim evde zaten bu ona iyi bir ders oluyordur umarım akşamları yolumu gözlüyordur ben eve gelmeyincede içten içe yıkılıyordur..
bende ıshal gıbı bıseyım :S yemek yemedım dun kv
börek mercımek kofte ve pasta yedım mıdem eksıyor agrıyor gıbı
kahvaltı etmeıdm yuklenmemek ıcın
Canlarım selam
Misafirim vardı oturmaya geldiler gittiler..
Bahsetmiştim benim adanadan bi sevdiğim ablam vardı ya..
Hani ablası da arka sokağımda oturuyo şu an...
İşte o ablam adanadan buraya gezmeye gedi tatil diye..
Bana da geldi sağolsun
Kısır falan yaptık ettik işte çay falan..
Kızlar ellerim çok kötü egzama oldu..
Bi an önce bulaşık makinası aldırmam lazım eşime....
O ise 2 kişiyiz diye gerek olmadığını düşünüyor...
Ama 2 kişinin bulaşığı bile dünya kadar oluyor....
Düşünün ki misafirim gelse ölüyorum mutfak toplamaktan bulaşık yıkamaktan...
Ailem geldiğinde de bana bulaşık yıkatmadı kardeşerim o derece kötü oldu ellerim çatır çatır...
Bi çözüm bulmam lazım...:26:
ayrıca hiç denk geldi mi yenidendoğdum ama şu kirli çıkılar topiğine bayılıyorum nasıl beceriyorlar birikimi anlamıyorum:44::44:
selam kızlar.........
hepiniz az çok biliyorsunuz cebelleşmelerimi,fedakarlıklarımı çektiklerimi..evlendim evleneli hep borç borç borç bi türlü yakayı kurtaramadık ailemden alınan paralar altınlar sonu gelmedi bi türlü..ama anladım ki bizim sorunumuz maddiyat değilmiş bizim sorunumuz eşimin vazgeçmek istemediği vazgeçemediği borsa tutkusuymuş maalesef..ben şuan hiç üzülmüyorum perişanda değilim..çünkü herkes benim ne kadar iyi bir eş olabildiğimi gördü varsın eşim görmesin ne yapalım..babamın evindeyim 1 haftadır arayan soran yok..ne olacak bilmiyorum..söz babamda ve annemde onlar son bir şans daha verelim diyorlar ben düzelmez bırakmaz düşüncesindeyim öylece duruyoruz işte..haa bu arada eşimle tartışmadık yada kavga etmedik eşyalarımı aldım geldi durum bu amacım ona ders vermek bu kadar yani..ailem çok destek sıkıntı yapmıyorum kendime eşim evde zaten bu ona iyi bir ders oluyordur umarım akşamları yolumu gözlüyordur ben eve gelmeyincede içten içe yıkılıyordur..
canım çok konuşmamın alemi yok durumu biliyor zaten bütün çevrem ailem onlar gerekeni yapacaktır..kendi başıma kararlar alıp uygulayacak durmum yok babam ne derse o benim için..zamana ve duaya ihtiyacım var dua edin benim için yeter canlar..rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah..hepimiz aynı umutlarla evlendik kimse böyle olsun istemezdi eminim nasipten öte köy yok!allahım bunu takdir etmiş benim için...onca kavgaların cebelleşmelerin ardından KISMETSE OLUR teslimiyetini çok seviyorum..kısmetse olur değilse olmaz...iyi geceler hepinizeeeeeee
şu kirli çıkılar topiği nerde bulamadım ben yaaaaaaaaaaaa
bilen var mı acaba
bende istiyorummmm
arattım ama bulamadım nerde acaba
gerçektren bakmak istiyorum neler yapiyorlar merak ettim yahuu
artk öyle yapacam canım kocam istemiyo zatennCanım bebek istiyorsun biliyorum ama biraz erken bende çok istiyorum ama birdaha bu zamanların rahatlığını yaşayamayacağız evliliğinin tadını çıkar biraz kuzum
yazlık işi annemler kredi çekicekler o şekilde belli olcak ama banka evi ipoteklemiyormuş annem araştırıyor bakalım nasıl olucak
banada para bu hafta içinde yatıcak daha yatmadı bizim taraftan problem yokta annemlerin kredi sorunu olabilir
selam kızlar.........
bende ıshal gıbı bıseyım :S yemek yemedım dun kv
börek mercımek kofte ve pasta yedım mıdem eksıyor agrıyor gıbı
kahvaltı etmeıdm yuklenmemek ıcın
bende merak ettim bulamadı sonra vazgeçtimm
akşamları grey okuyorum ama dah 190 alı sayfalardayım...utandımmm okurken bile yaww
bugün anneme gidiyorum yupppiiii :124::124::124::124::124:
eşleriyle başı dertte olan arkadaşlar üzülmeyin .inananın insan kendine yapıyo ne yaparsa . kocalar yine vurdumduymaz...... eşim bana ne dedi biliyomusunuz ,sevmesede saygı duyarmış beyefendi sevmemesi bi ayrı mesele onu bende biliyorum ama saygıda duyduğunu sanmıyorum. varya bazen bi hırslanıyorum anlatamam
bilenadan haber varmı kızlar ya..o naptı acaba..boşanma davası açtımı :44::44::44:
sibel geçmiş olsun...
kız aş eriyormusun..ne canın çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?