- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.321
günaydın kızlarr bende 2012 şubat geliniyim bebek istioruz ama hala olmadı nasipp
eşleriyle başı dertte olan arkadaşlar üzülmeyin .inananın insan kendine yapıyo ne yaparsa . kocalar yine vurdumduymaz...... eşim bana ne dedi biliyomusunuz ,sevmesede saygı duyarmış beyefendi sevmemesi bi ayrı mesele onu bende biliyorum ama saygıda duyduğunu sanmıyorum. varya bazen bi hırslanıyorum anlatamam
günaydın kızlarr bende 2012 şubat geliniyim bebek istioruz ama hala olmadı nasipp
topiğimize hoşgeldiniz öncelikle
13 yıllık evliyim demişsiniz bu güzel birşey
bu erkek milleti hayata biz kadınları hasta,özgüvensiz,sinirli yaratıklara dönüştürmek için gelmiş olabilirler mi acaba?
tecrübelere dayanarak ne dersiniz?
hah aynen öyle iyidedin. amma velakin çocuklar için katlanıyorum , deki eşini sevmiyomusun seviyorum, daha ne yapmam lazım bu adamı şöle aşktan süründürüm gerçekten çok istiyorum onu arkamda dolaştırmayı . sanırım benden bıktı 13 seneden sonra.
doğru söyleyon kas kafalı bunlar.... kız bunları okusa anammmm neder benim adam çok serttir onla uğraşması çok zor
aboww kirli çıkılar valla tam kirli çıkı heeeee
olursunuz kızlar önceden kirli çıkıda herya bir çeyrek alıyoradı ben kaçyıldır takip ederim kirşli çıkıyı aöçalı 2 sene oldu sanırsam bende sıkı takipçilerindendimmmm öncrdenn ama yazmıyodum hala takip ederimö bu sayede 5000 biriktirmiştimmm düğün sırasında harcandııııı gttiiiiiiiiiiiiiiii ve tekrar yeniden kirli çıkı olmaya başlıycmmmm
kızlar aslınada bizlerde biriktirebiliriz burdaaaaaaaa kendi aramızda oraya katılmadan ne dersiniz ufak ufakkkkkkkkkkkk
işkur meselesini atrarştrdım muhasebe kursuuuuu sadece bir aylıkmış ama bazı kurslar uzunmıiiiiii günlük 20 tl miş bide aradan seçiliyomuşl çıksammı çıkmasam kararsızıımmmmmmmmm yawwwwwwwwwwwww ama sölüycemmmmm bikaç ay evde olurummmmm bir ay işkura giderimmmiş bulna kadar evde olcmmmm
canlarım benim küçük oğlan sofrayı darmaduman etmiş zeytini reçele falan katmış bi temizleyim . daha öbürleri doyurulacak accık kaçıyomda
abowwww koştur koştur gidion kızz sennn
günaydın şekerimmmm nasılsınn
iyiyim tatlım çk şükür sen nasılsın
9 ay olmuşsunuz kız maşallah size
iyim bende 9 ayı görünce bi heyecan yaptım nedensee
içim kıpır kıpırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?