Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

EVET CANIM AYnen oyle 48 saat bır kere daha yaptır bakalım testı

işte insannn ister istemez etkilenitoo ama dogru soluyosunn tabıkı sukurler olsunn bu halımızeee dokotrda soledı canım kadınların %50sınde gorulen seyler bunlarr diyeee
cogu kadın farkına bıle varmıyor eglencelııcımm
şehker dün enson acil durum var çıkıyorum demiştimya işte o an eşimle tartıştık bende çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma emi canım . şu an acayip kötüyüm bu adam ömrümü yedi ya

hayrolaaa?

akşam çocukları uyuttum 3 de yatak odasında yani yanımdaydı bu geldi çocukların üstü açıkmış ben pc nin başından kalkmıyomuşum çoluğa çocuğa bakmıyomuşum net ti kapattıracakmış falan işte. çocukların üstünü çok sicak terliyolar diye örtmedim. en sonda tamam kapattır dedim , çok baskı yapıyo dayanamıyorum çok kötüyüm

böyle her işine karışırmı erkekler genelde umursamaz olur diye bilirdim tatlım sen o zaman gün içinde o işteyken gir akşamları girme bende eşim varken nete girmemeye özen gösteriyorum oda rahatsız oluyor...

şehker dün enson acil durum var çıkıyorum demiştimya işte o an eşimle tartıştık bende çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma emi canım . şu an acayip kötüyüm bu adam ömrümü yedi ya

sorun değil tatlım :26::26:
kıyamam yaa kötü olma canım düzelir aranız :26:

alla alla çocuktur bu sen örtersin 2 dk sonra açılır..
kuzum erkekler bunu görür anca hataları..sen bence fazla nette takılmaz o gelince..hiç bilg. açma o varken..yalnış anlaşılabilir..kıskanıyor bile olabilir tatlım

evet her işime karışır yaptığım hiç bişeyi beğenmez benim eşim çok zor bi insandır bir cümleyle anlatmak zor

canım ne var bunda :)))
cocukların ustunu hıcmı ortmedın ıncemı ortlu ıdı?

İsyancım ev işini ne yaptın toki vazgeçtiniz sanırım yeni evi tuttunuz mu???
Ben evi taşıyana kadar odayı değiştireyim diyorumm...
Sİzce oturma grubu alayım mı ???
B tane kanepe var sadece biliyosunuz evimde...
Taşınırken mahvolacak diye endişeliyim almaya korkuyorumm..

tatlım mayıs hazirana kadar askıya aldık..
tokide 15 bin peşinat varilecekmiş çıkarsaki bizde o kadar para yok..
bende eşyalarım kırılcak etcek diye kokuorum ama bu evden adam olmaz..odalarım küçücük değişmeside imkansız denedik biz her yolu
eğer çok azsa oturma grubun alabilirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…