- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #36.761
y aaslında uzulmekten cok bı korkuu sardı beni tam kimyasla gbelige alıstırmısken kendımı sımdı bole bı ıhtımalın bıle olması korkutuyo benıı neyse pazartesıne bellı olur heralde hersey. dun aksam 9 da yaptırmıstım yanı yarın aksam 9 gıbı yaptırmam gerek ozmnn dmi
cogu kadın farkına bıle varmıyor eglencelııcımmişte insannn ister istemez etkilenitoo ama dogru soluyosunn tabıkı sukurler olsunn bu halımızeee dokotrda soledı canım kadınların %50sınde gorulen seyler bunlarr diyeee
şehker dün enson acil durum var çıkıyorum demiştimya işte o an eşimle tartıştık bende çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma emi canım . şu an acayip kötüyüm bu adam ömrümü yedi ya
akşam çocukları uyuttum 3 de yatak odasında yani yanımdaydı bu geldi çocukların üstü açıkmış ben pc nin başından kalkmıyomuşum çoluğa çocuğa bakmıyomuşum net ti kapattıracakmış falan işte. çocukların üstünü çok sicak terliyolar diye örtmedim. en sonda tamam kapattır dedim , çok baskı yapıyo dayanamıyorum çok kötüyüm
şehker dün enson acil durum var çıkıyorum demiştimya işte o an eşimle tartıştık bende çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma emi canım . şu an acayip kötüyüm bu adam ömrümü yedi ya
akşam çocukları uyuttum 3 de yatak odasında yani yanımdaydı bu geldi çocukların üstü açıkmış ben pc nin başından kalkmıyomuşum çoluğa çocuğa bakmıyomuşum net ti kapattıracakmış falan işte. çocukların üstünü çok sicak terliyolar diye örtmedim. en sonda tamam kapattır dedim , çok baskı yapıyo dayanamıyorum çok kötüyüm
böyle her işine karışırmı erkekler genelde umursamaz olur diye bilirdim tatlım sen o zaman gün içinde o işteyken gir akşamları girme bende eşim varken nete girmemeye özen gösteriyorum oda rahatsız oluyor...
canım ne var bunda :)))
cocukların ustunu hıcmı ortmedın ıncemı ortlu ıdı?
ince bi örtü vadı ama ben örtmedim çoksıcak bizim evimiz terliyolar ama onoun derdi odeğil bence
ince bi örtü vadı ama ben örtmedim çoksıcak bizim evimiz terliyolar ama onoun derdi odeğil bence
izmit merkezdemisin mmousee
merkeze yakınım canım bilirmisin
İsyancım ev işini ne yaptın toki vazgeçtiniz sanırım yeni evi tuttunuz mu???
Ben evi taşıyana kadar odayı değiştireyim diyorumm...
Sİzce oturma grubu alayım mı ???
B tane kanepe var sadece biliyosunuz evimde...
Taşınırken mahvolacak diye endişeliyim almaya korkuyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?