Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Az çok biliyorum, sekaya gelmişliğim var fethiye caddesine de :)
Düğün resimlerinde Seka tercih ediliyor dimi sizin oralarda :)

evet canım yazın sekada çok görürsün gelin falan ama bn orda çektirmedim sapancada çekildik. ben 15 sene fethiye caddesnin orda oturdum ailemle. şimdi aracla 10 dk mesafeedeyim çok zorlanıyorum

evet canım yazın sekada çok görürsün gelin falan ama bn orda çektirmedim sapancada çekildik. ben 15 sene fethiye caddesnin orda oturdum ailemle. şimdi aracla 10 dk mesafeedeyim çok zorlanıyorum

ailen ordamı hala ?
İzmit küçük rahat bi şehir, maşukiye taraflarıda çok güzel oh yakın size eşinle gidersiniz ne güzel :)
biz kahvaltı için sabah 7 de çıktık evden 11 de maşukiyede olduk in - bin canımız çıktı araç olsa süper de..
aslen İzmitlimisin canım

ailem şimdi benden araçla 7 8 dk uzaklıkta canım onlarda merkezde değiller artık. evet doğma büyüme hatta sülalecenek izmitliyiz.kartepe olsun maşukiye sapanca kefken kerpe ist adalar ağva vs hepp çok yakın bize ben izmiti çok sevyrum o yüzden.
dağ istersen dağ yeşillik desen yeşillik deniz dersen deniz hepsi var. trafik eskiye nazaran çok kötü ama ist nazaran süper bi yerden bi yere ulaşım süper hem büyük şehir iş imkanı çok vs vs
hadi kızlar toplaşın izmitte yaşayalım hep birlikte
bu arada bu nasıl cuma anlamadım çoook yoğun yaaa

Evet saydıklarında haklısın canım, tam orta noktada sosyal imkanlarıyla az kalabalığıyla güzel...
Lakin bende tüm olumsuzluklarına rağmen İstanbulu seviyorum tatile gidince bile özlüyorum, birde şehrim tam ortasında yaşıyorum düşün kalabalığı trafiği.v.s.

Benim için merkezdeki güvende sütlü nuriye yermisin mmousee:)

aynen yaa bu nasıl cumadı kafayı yedim hee

toplaşaşım gelelim izmite öyle bir anlatmışınki taşınacakken toplanayım oraya hepten taşşınayım dedim

prenses tasınmadan alma esya falan

Öyle mi diyosun yani
Ama yenidendoğdum evi bi görsen
Hiç koltuk yok bi tane kanepe var ,, karşıda tv ünitesi bi de masa var oda boş kalmasın diye bi de halı işte hepsi bu
Odam çok karanlık bunalşıyorum oda değiştirip yatak odasının yan taraftaki odaya geçiym diyorum..
Kanepe de mübarek kocaman taşıyamayız ki biz eşimle...
Ne yapsam ki yav bana bi akıl..:44:

kuzum ben yazdım ama görmedin sanırım öle tak koltuk varsa yanına bişide al bir tane daha bence..ama kesinn taşıncaksan yenidendoğuma katılıyorum o eve bakarak al..
ama taşınmam öteki odaya taşırsam yinede al..tek koltuk olmaz öle yaa bncede ..

yenı eve tasınınca esya alırsıncnım
ne zaman tasınacaksınız eve?
baska salon takımı fılandamı yok? koltuk 1 tanecıkmı yanı

cuma cuma kına getirdin bana
ah bir biteydin vereydin canımı sana
olmaz akşamlar bugünden sonra
yaşasınnn 2 gün tatilim harcayalım bolcaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar nasıllllllll manili kafiyemmmm
şevk geldi döküldü valla
ebende ne cevherler varyaaaa

süpersin kuzu bende sabahtan beri ölü balık gibiydimm şimdi bir can geldi...acayip bir enerji var...

Evet cnm tek kanepe var :S
Zamanla alırız dedik daha almadık...

mesaj kutun dolu buraya yazayım dedim
fikrin güzel ama iki kuşuda aynı odada tutamazsın birbirlerini görmemeleri lazım yoksa limona kafes dar gelirrr
bizim limon o kadar çapkındırki dışarda serçe ötse evin içi dar gelir

gunaydın kızlarrr dun kan tasti yaptırdım eskisi 19,85 ti normalındee iki katı olması gerekırken 20,35 mişş yanii dokotrunda dediği gibii kimyasal gebelikk

herkese iyi hafta sonları canlar. bende yarın baba evine gidiyorum ziyarete, çok mutluyum ama eşim çalıştığı için gelemiyor

Günaydın kızlar.
geçmişi okuyana kadar günaydın tünaydın oldu artık ama.
Dün pazara gidip birsürü kumaş aldım. kendime bişeyler dikmeye çalışıcam inş başarabilirim.
110 liram vardı eşimde 100 lira verdi şuan 35 liram var. :26:
Yenidendogdum kilolu bile çok güzelsin, orda bi başka hoş geldin gözüme, annelikten mi nedir, bayıldım.

şükür benim öyledeğill
ya benimki farklı bir durum
bel kemiğim S şeklinde nerdeyse ama çok değil yani kuyruk sokoğumdan yarım karış felandı sanırım
unuttum

Skolyoz olayı öyleyse?
kuzenimde ameliyat oldu nerdeyse 180di boyu 5 cm uzadı depresyona girdi. :26:
ben de ameliyat olsamda uzasam azcık daha.

Biz 3 pazardır üstüste gidiyoruz. Cem Yılmaz, celal ile Ceren, Hükümet kadın.
En çok cem yılmazı begendim. Onda begendiğim dizüstü espirileri celal ile cerende açık açık göstermişlerdi. Çok hayasızca. :26:
hükümet kadında çok çok güldüm diyemem, espiriler fragmandakilerden biraz fazla begendim ama komedi türünde begenmedim.

CANIM ONLA Pİ'NİN YAŞAMINA GİTTİK EN SON
YAKINDA TEKRAR GİDSERİZ AMA İNŞAALLAJ
EN SON DÜN AKŞAM DİYORDU NE OLUR SİNEMAYA GİDELİM DİYE
NE YAPÇAKSA ARTIK SİNEMADA

nasıl gizli boyatıcaksın yaa benim eşim kısa saçtan hiç hoşlanmıyo kestiremiyorum ve çok çabuk uzuyo. Kına gecesinde kestirmiştim omuzlarımdaydı şimdi belimde. Böyle giderse rapunzele baglarım. Kırılıyo, dökülüyo adam kestiremezsin diyo sinir şey.
Gizlice boyatsam kıyamet kopar.

hamıle kalınc abana boyle derse artık her gun aglarımburaada :)

Demez yaa o da senin saglıını düşünüyodur. Derse nankörlük olur valla taş gibi hatunu aldı.

esının teyze kızı ıse o kardanmadam
hoslanmıyıodu
emyay ceyızmıkıtlemıstı ay ben onu hıc duymadım

hahahah o benim baş belam. O konuyu hallettik ama, pazartesi anlatabilirim o ara neden depresyon modunda oldugumu.

yok yok kardanmadan değill oyduu
evet kilitlemiştii
kayınvalidesi tırsıyodu artık kızdann

Ben de hatırlıyorum onuuu.
Hatta senin gibi olamam ben falan demiştim, sınırları kesin şekilde belirlemişti.
Bana göre o kadarı çok fazlaydı ama demekki kayınvalidesini tanımış ona göre karar vermiş. Benim kv seviyeli ve sınırını biliyo allah'a şükür o yüzden bende o şekilde davranamıyorum.

Bizimde oturma odasında köşe koltuk var paylaşamıyoruz resmen. Eşim hep salonda oturmak istiyo geniş geniş.

ohhh süperrr kuzumm..güle güle harca...birikiminde göl gibi olsun çok çomk çoğalsınn inşş :26::26:
saol kuzum bikaç ay aradan sonra tekrardan başladım bakalımm inşş devamı gelirr

evet canım bayaaa ciddi bir kızdıı herşeyi açık açık söylüyorduu
kız senin boyun kaç
benim 1.56 felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…