yeni bir hayata başlıyorum..herşey güzel olacak değil mi ? ailem benim için şehir değiştiriyor

mutluluk1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
700
333
42
burdaki arkadaşlar artık benden çok sıkılmıştır. eski konularımı okuyanlar biliyorlar beni...
bu defa konu aynı değil..
geçmişi unutmaya karar verdim. boşanmıştım.unutamamıştım. hatta onu ölene kadar beklemeyi düşünüyordum. ve evli olmasına rağmen gözüm dönmüştü mutsuz ise gel demiştim. ama yapamadım. kimsenin mutsuzluğu üzerine mutlukluk kurulurmu ? ben hep iki kız çocugum var benim 12 yıllıklık evliliğim var ve şimdi evli olduğu kadınla sadece 3 aylık evli olduğu için ve mutsuz olduğu için bize dönmesi mantıklı diye düşünüyordum. geceleri uyuyamıyordum. bu işten nasıl kurtulutrum dedim. çok düşündüm.. sürekli her mekan her yer onunla yaşadığım anılarımı aklıma getiriyordu. oturduğum ev..koltuk..eşyalar.. yapamadım.
işi bıraktım. ablam şehir dışında . bizim şirketin ablamın olduğu şehirde de şubeleri var. oraya gidiyorum. eşyalarımı topladım.eşyalar gitti. bizde bugün akşam gidiyoruz. ailemde benimle gelme kararı aldı.. hem gurbette tek kalan kızının yanına gitmek kendinede mantıklı geldi. hem benim çocuklarıma bakıp destek olucaklar .tek korkum ilerde ailem benim başıma kalkarmı biz senin yüzüne düzen bozduk derlermi ... ama ben hiç teklif bile etmedim..onlarda gelmek istiyorlar.. ailemin benimle gelmesini bilmem ama benim şehir değiştirmem bu olaylari çin doğru bir karar değil mi ? lütfen yanlış demeyin.. biliyorsunuz.. aylardır kendime gelmedim.. hep aynı konuları açtım durdum.. hep aynı yerde takıldım.. orda hayellerim var. eniştemizle hayellerimiz var.. işyeri açıcaz daha sonra.. enişte müstakil ev alacak. ben burdaki evi satıcam.. orda hep birlikte yan yana ev alacağız.. çok güzel olacak herşey ... içimde ilk defa huzur var.. içimde .....
tek size soracağım şey : lütfen beni teselli için söylemeyin..herzmanaki gibi gerçekleri söyleyin...
aylardır bekledim.. eski eşimi çok istedim.. şimdi o tam bize geri dönmek istiyor ... ama ben geçmişi unutamayacağımdan ve mutsuzluk üzerine mutlululuk kuramayacağımdan gidiyorum.. kendime yeni bir hayat kuruyorum.. kızlarımla.. ilerde pişman olmam değilmi..zaten o kadından mutlu değilse yine ayrılacak.. ama sebep ben biz olmayalım yeter.. Allah ilerde pişman etmesin... tam fırsat vardı eski ailemi tekrar kurabililme sansım varken fırsatı teptim demem.. çünkü ailem bile benim yanımda..kırk yıllık memlekettelerini bırakıp geliyorlar yanıma.. onlarda pişman olmaz işallah.

Alabileceğin en iyi kararı almışsın. Tebrik ederim. Seni aldatan, bu kadar üzen biri eşinden ayrılıp sana dönse bile kabul etmemen gerekli. Yatağında başka kadınla bastın sen onu unutma bunları. Pişman olmazsın, dediğim gibi dönse bile kabul etmemelisin. Ruh sağlığın yerine gelsin sen de göreceksin bu gerçekleri.

Konularınızı okudum inşallah hayalini kurduğunuz seyler sizin olur
Kimseye minnet duymayın onlarda evladı icin yapıyor bunları

anlasabilseydiniz zaten ayrılmazdınız,insanlar değişmiyor malesef...alıskanlıklar anılar illa ki dönüp durmustur kafanızın içinde bu sebeptendir zaman zaman geri dönmesini istemeniz..

simdi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz kendiniz için birseyler yapıyorsunuz,vazgecmeyin bundan..bakın ne güzel destekcileriniz de var.. cok dogru bir karar verdiğinizi düsünüyorum,insallah güzel olur hersey..

İyiki konu açtın biz seni silkeleriz yine kendine gelirsin tereddüt falan kalmaz..

Kk kadınları bu durumlar için var sonuçta... Sen acı gerçeklere hazır mısın, gardını aldın mı ondan haber ver..

Eski esinizin pesini birakmaniz en guzeli olmus.. Yeni bir sehire gitmek riskli bisey ama unutmaniz icin uzaklasmaniz gerekiyorsa tabi gidin..
evet kesinlikle..başka şekilde hayatımdan çıkaramazdım.. yeni bir hayat için risk almak ta gerekiyor. sonuçta evim burda var. en kötü ihtimal yeniden dönerim yapamazsam ... farklı bir iş bulurum.. tşk. ederim yrumlarınız için..

anlasabilseydiniz zaten ayrılmazdınız,insanlar değişmiyor malesef...alıskanlıklar anılar illa ki dönüp durmustur kafanızın içinde bu sebeptendir zaman zaman geri dönmesini istemeniz..

simdi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz kendiniz için birseyler yapıyorsunuz,vazgecmeyin bundan..bakın ne güzel destekcileriniz de var.. cok dogru bir karar verdiğinizi düsünüyorum,insallah güzel olur hersey..
tşk.ederim..
işallah..

Sizin icin ve cocuklariniz icin en saglikli karari vermissiniz.

Anneniz Babaniz basiniza kalkmaz cünkü sizinle beraber gelmek kendileri karar verdiler degil mi? herkes yetiskin insan :-)

ne mutlu size ki arkanizda duran aileniz var !!!

insallah hersey gönlünce olur cnm :))

Alabileceğin en iyi kararı almışsın. Tebrik ederim. Seni aldatan, bu kadar üzen biri eşinden ayrılıp sana dönse bile kabul etmemen gerekli. Yatağında başka kadınla bastın sen onu unutma bunları. Pişman olmazsın, dediğim gibi dönse bile kabul etmemelisin. Ruh sağlığın yerine gelsin sen de göreceksin bu gerçekleri.
evet... son zamanlarda pişman ve çocugumada geri döneceğigini söylemişti.. bunu etrafımdaki arkadaşlarıma aileme söyledim.. herkes ama herkes o gelse bile senin kabul etmemen gerek sen daha birde gelsin diye bekliyorsun dediler.. ve herkes bana sırt çevirdi.. eğer birleşirsen ona geri dönersen hem saygınlığını kaybedersin..hem işini kaybesersin dediler.. hemde ailemi kaybedecektim.. ailem zaten asla asla istemiyor.. candostlarım asla istemiyor.. bir benmi doğru biliyorum.. buraki arkadaşlar hiçbiri istemiyor.. birtaneside şansını dene demedi.. bende çok düşündüm.. ve artık yapacağım edeceğimlerle değil direk karar aldım. ve gidiyorum bugün..

burdaki arkadaşlar artık benden çok sıkılmıştır. eski konularımı okuyanlar biliyorlar beni...
bu defa konu aynı değil..
geçmişi unutmaya karar verdim. boşanmıştım.unutamamıştım. hatta onu ölene kadar beklemeyi düşünüyordum. ve evli olmasına rağmen gözüm dönmüştü mutsuz ise gel demiştim. ama yapamadım. kimsenin mutsuzluğu üzerine mutlukluk kurulurmu ? ben hep iki kız çocugum var benim 12 yıllıklık evliliğim var ve şimdi evli olduğu kadınla sadece 3 aylık evli olduğu için ve mutsuz olduğu için bize dönmesi mantıklı diye düşünüyordum. geceleri uyuyamıyordum. bu işten nasıl kurtulutrum dedim. çok düşündüm.. sürekli her mekan her yer onunla yaşadığım anılarımı aklıma getiriyordu. oturduğum ev..koltuk..eşyalar.. yapamadım.
işi bıraktım. ablam şehir dışında . bizim şirketin ablamın olduğu şehirde de şubeleri var. oraya gidiyorum. eşyalarımı topladım.eşyalar gitti. bizde bugün akşam gidiyoruz. ailemde benimle gelme kararı aldı.. hem gurbette tek kalan kızının yanına gitmek kendinede mantıklı geldi. hem benim çocuklarıma bakıp destek olucaklar .tek korkum ilerde ailem benim başıma kalkarmı biz senin yüzüne düzen bozduk derlermi ... ama ben hiç teklif bile etmedim..onlarda gelmek istiyorlar.. ailemin benimle gelmesini bilmem ama benim şehir değiştirmem bu olaylari çin doğru bir karar değil mi ? lütfen yanlış demeyin.. biliyorsunuz.. aylardır kendime gelmedim.. hep aynı konuları açtım durdum.. hep aynı yerde takıldım.. orda hayellerim var. eniştemizle hayellerimiz var.. işyeri açıcaz daha sonra.. enişte müstakil ev alacak. ben burdaki evi satıcam.. orda hep birlikte yan yana ev alacağız.. çok güzel olacak herşey ... içimde ilk defa huzur var.. içimde .....
tek size soracağım şey : lütfen beni teselli için söylemeyin..herzmanaki gibi gerçekleri söyleyin...
aylardır bekledim.. eski eşimi çok istedim.. şimdi o tam bize geri dönmek istiyor ... ama ben geçmişi unutamayacağımdan ve mutsuzluk üzerine mutlululuk kuramayacağımdan gidiyorum.. kendime yeni bir hayat kuruyorum.. kızlarımla.. ilerde pişman olmam değilmi..zaten o kadından mutlu değilse yine ayrılacak.. ama sebep ben biz olmayalım yeter.. Allah ilerde pişman etmesin... tam fırsat vardı eski ailemi tekrar kurabililme sansım varken fırsatı teptim demem.. çünkü ailem bile benim yanımda..kırk yıllık memlekettelerini bırakıp geliyorlar yanıma.. onlarda pişman olmaz işallah.

senin adına sevindim çok doğru bir karar ne güzel işte artık mutlu olup geçmişe bir sünger çek ayrıca ailen konusunda çok şanslısın umarım herşey gönlünce olur ve artık geçmişle yaşamaktan kurtulursun...

İyiki konu açtın biz seni silkeleriz yine kendine gelirsin tereddüt falan kalmaz..

Kk kadınları bu durumlar için var sonuçta... Sen acı gerçeklere hazır mısın, gardını aldın mı ondan haber ver..
acı gerçekler nedir ?
neye gardımı alıcam.. artık acı diye birşey duymak istemiyorum.. artık üzülmek ağlamak istemiyroum.. artık mutlu olmak istiyorum..
acı gerçekler nedir

acı gerçekler nedir ?
neye gardımı alıcam.. artık acı diye birşey duymak istemiyorum.. artık üzülmek ağlamak istemiyroum.. artık mutlu olmak istiyorum..
acı gerçekler nedir

Eski kocanın bir pislik olduğu, seni defalarca aldattığı, boşanır boşanmaz başka kadına gittiği, sonra o kadını da boşamaya çalışıp sana dönmeye çalışması ve hala senin böyle bir adam (!) için acaba mı diye düşünmen. Gideceğim, mutlu olacağım diyorsun sonra dönüp bana dönmeye çalışıyor ama ben gidiyorum pişman olurmuyum diye tereddüt yaşıyorsun.

Temiz sayfa aççan madem kafandan o adamı tamamen sil de git, bu adam için ne tereddütü yaşıyorsun hala anlamıyorum. Git işte ablacım kaç kurtul...

Acı gerçekler bunlar..

kızların için bişey yapmana çok sevindim
oh dedim sonunda
aşk ne kadar güçlü bi duygu valla
ablacım bu bile bişey sıkma canını
hayatına bak iş arama derdin yok bu çok güzel

Cok sukur mantikli bir karar vermissin
Eski esinin sana donecegi falan yoktu zaten
Adamin pesini birakman iyi olmus sen ve ailen adina sevindim

Ne iyi bir karar vermişsiniz. Herşey guzel olacak inşaallah. Mekan değişiklikleri her zaman iyidir.
Umarım eski eşiniz dönmek istediğinde ailenizi yarı yolda bırakmazsınız.. O adamdan yar olmaz artık. Aileniz bu kadar arkanızdayken kıymetini bilin.

Aylardır açtığınız en doğru başlık bu olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Siz ve çocuklarınız için çooook yerinde bir karar olmuş. Canı gönülden tebrik ediyorum sizi. Kızlarınız karşısında güçlü, dimdik duran bir anne görecekler. Babalarının arkalarından vah tüh diyen bir kadın değil.
Yeni bir sayfa yeni bir hayat size çok iyi gelecek. Ailenizde zor durumda olan çocuğuna destek olmaya çalışıyor ilerde size olumsuz birşey diyeceklerini hiç sanmıyorum. Bence verdiğiniz karardan onlarda çok memnunki sizinle birlikte gelip size destek olmaya çalışıyorlar.

Lütfen artık önünüze bakın. Yeni hayatınızın tadını çıkarın.

X