Yeni bir kadın ;-)

Yarından itabaren düzenli ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum ilk hedef 80 Yaza kadar 60lı rakamları görmek istiyorum.Fotoğraf yüklemeyi öğrenirsem yediğim öğünleri yüklemeyi düşünüyorum Hedefe ulaşırsam yaza ikinci miniiğimi yapmayı istiyorum.

Bende 83 kiloyla diyete başladım şuan 71.8 kiloyum:KK76: ben yaptım başardım hedef 65 sende yaparsın canım sakın vazgeçme

Uyanınca bir bardak su
Sabah kahvaltısı
Bir dilim kepek ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Dometes salataluk maydonoz
Üç yeşil zetin
Şekersiz yeşil çay
Ve beyaz peynir

2 aydır diyet yapıyorum ve hayatımın geri kalan kısmınıda böyle devam ettiricem inşallah vallaha çok özel bisey yapmadım yok karatay yok dukan bunlara karşıyım sağlıklı bulduğum ve bildiğim şeyleri yedim bi kaç taktik verebilirim ama mesela hep aynı şeyleri yeme metabolizma uyuyor sonra,yeşil çay,tarçın bool bool tüket ve mutlaka spor yap yapamıyorsan bile yolunu uzat markete git hep enerjik olursun çooook büyük hedefler koyma ben 2 ay içinde baklava,yaş pasta,çiğ köfte,kumpir,nutellada yedim ama az yada telafi ettim bunları şahsen ben tamamen Hayatımdan çıkaramam çünkü karşıma çıkıyorlar ve seviyorum da ama 2 aydır beyaz ekmek,makarna,pilav,börek yemedim canımda istemedi açıkçası damak zevkin var atık bünyem daha çok tatlıyı seviyormuş onu öğrendim baya uzun oldu umarım yardımcı olabilmişimdir

Çok teşekkürler rabia bende bi listeye bağlı kalamam zaten yapamıyorum tıkanıyor diyet o zaman spora bugün başladım yarım saat eliptik bisiklet kullandım.İnşallah gidecek böle bu kilolar

Öğle yemeği :peynirli sandaviç çay
Ara: bir kaşık yulaf iki kaşık yoğurt yarım elma
Akşam.dört kaşık barbunya,iki kaşık pilav,bir dilim ekmek,küçük kase cacık

Sabah kahvaltım
Kepekli tost domates salatalık üç zeytin yeşil çay
Öğle
Peynirli sandviç,ayran iki ısırık karam

221gQE.jpg
[/url][/IMG]

X