Şampuan ve Saç Kremleri Yeni Elseve 6 mucizevi yağ besleyici serisi

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
30
Kızlar Şubatta Almanyadayken gördüğüm 6 mucizevi yağ besleyici serisi sonunda Türkiye'ye gelmiş. Ben bu serinin saç yağını almıştım sadece yurt dısındayken, şampuanlarını koyacak yerim olmadıgından alamamıştım. Şimdi gelmişler. Deneyenler varsa hemen yorum alalım. Baştan söyleyim kokuları muhteşem :KK70:
image.jpg

cumartesi aldım 2 kez yıkadım saçlarımı yumuş yumuş oldular :)) sadece şampuanla aradığım yumuşaklığı buldum valla kuzum :KK68:birde mucizevi yağla saçımı havluyla kuruladıktan sonra bakım yapıp öyle kurutuyorum pamuk gibi yapıyo saçımı :)) saç kremine artık ihtiyacım kalmadı kuzum :KK200:

cumartesi aldım 2 kez yıkadım saçlarımı yumuş yumuş oldular :)) sadece şampuanla aradığım yumuşaklığı buldum valla kuzum :KK68:birde mucizevi yağla saçımı havluyla kuruladıktan sonra bakım yapıp öyle kurutuyorum pamuk gibi yapıyo saçımı :)) saç kremine artık ihtiyacım kalmadı kuzum :KK200:

Ay cok sevindim kuzum ya..
Elimde 453346 tane stok bitince bende denerim belki:KK53::KK53:

Sacinizda dokulme vs. var mi? benim cok dokuluyor ve bu seriyi denemek istiyorum. Elseve sac dokuılmesine karsi olan, iyi gelmedi.

Benim asiri kuru degil ama elektrikleniyor.
Benim ki asiri kuruluktan elektriniyor zannimca hatta bundan once elseve in yine nem kolejan serisini onerdilerdi bana ama benim aklim bundaydi :) nem kolejan serisinin aninda mucizevi kremi diye bisiyi var bak 14 tl mi neydi mavi tupteydi kremmis ama durulanmiyormus sanirsam yanlis hatirliyor olabilirim. Elektriklenmeyide onluyomus saci agirlastirmiyormus dur ben netten bakayim bi resim atayim :)

Benim ki asiri kuruluktan elektriniyor zannimca hatta bundan once elseve in yine nem kolejan serisini onerdilerdi bana ama benim aklim bundaydi :) nem kolejan serisinin aninda mucizevi kremi diye bisiyi var bak 14 tl mi neydi mavi tupteydi kremmis ama durulanmiyormus sanirsam yanlis hatirliyor olabilirim. Elektriklenmeyide onluyomus saci agirlastirmiyormus dur ben netten bakayim bi resim atayim :)
Nem kolajenin sampuanini kullanmistim.faydasini gormedim ama at bakalim

X