- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aayy bu seri benim için üretilmiş resmen
cumartesi aldım 2 kez yıkadım saçlarımı yumuş yumuş oldular :)) sadece şampuanla aradığım yumuşaklığı buldum valla kuzum birde mucizevi yağla saçımı havluyla kuruladıktan sonra bakım yapıp öyle kurutuyorum pamuk gibi yapıyo saçımı :)) saç kremine artık ihtiyacım kalmadı kuzumDenedin miiiii
cumartesi aldım 2 kez yıkadım saçlarımı yumuş yumuş oldular :)) sadece şampuanla aradığım yumuşaklığı buldum valla kuzum birde mucizevi yağla saçımı havluyla kuruladıktan sonra bakım yapıp öyle kurutuyorum pamuk gibi yapıyo saçımı :)) saç kremine artık ihtiyacım kalmadı kuzum
hehehe tmam balımm stokların btince bi dene gerçekten yumuşacık ve ekstra parlak yaptı saçlarımı valla okadar memnun kaldım ki sürekli elseve alıcam artıkAy cok sevindim kuzum ya..
Elimde 453346 tane stok bitince bende denerim belki
Saçların kuru mu ?hehehe tmam balımm stokların btince bi dene gerçekten yumuşacık ve ekstra parlak yaptı saçlarımı valla okadar memnun kaldım ki sürekli elseve alıcam artık
Hemde aşırı kuru bi saç yapım var avuç avuç saç kremi kullandığım halde fayda göremiyodum canım ama bu seri çook iyi geldi banaSaçların kuru mu ?
Hemde aşırı kuru bi saç yapım var avuç avuç saç kremi kullandığım halde fayda göremiyodum canım ama bu seri çook iyi geldi bana
Benim asiri kuru degil ama elektrikleniyor.Hemde aşırı kuru bi saç yapım var avuç avuç saç kremi kullandığım halde fayda göremiyodum canım ama bu seri çook iyi geldi bana
Dene canim adi gibi mucizevi bisey gercekten :))ayy benim de öyle, ben de deneyeyim madem..
Benim ki asiri kuruluktan elektriniyor zannimca hatta bundan once elseve in yine nem kolejan serisini onerdilerdi bana ama benim aklim bundaydi :) nem kolejan serisinin aninda mucizevi kremi diye bisiyi var bak 14 tl mi neydi mavi tupteydi kremmis ama durulanmiyormus sanirsam yanlis hatirliyor olabilirim. Elektriklenmeyide onluyomus saci agirlastirmiyormus dur ben netten bakayim bi resim atayim :)Benim asiri kuru degil ama elektrikleniyor.
Nem kolajenin sampuanini kullanmistim.faydasini gormedim ama at bakalimBenim ki asiri kuruluktan elektriniyor zannimca hatta bundan once elseve in yine nem kolejan serisini onerdilerdi bana ama benim aklim bundaydi :) nem kolejan serisinin aninda mucizevi kremi diye bisiyi var bak 14 tl mi neydi mavi tupteydi kremmis ama durulanmiyormus sanirsam yanlis hatirliyor olabilirim. Elektriklenmeyide onluyomus saci agirlastirmiyormus dur ben netten bakayim bi resim atayim :)
Sampuandan ziyade su kremi onerdilerdi bana.Nem kolajenin sampuanini kullanmistim.faydasini gormedim ama at bakalim
Bu mu elektriklenmeye iyi geliyormuş ?Sampuandan ziyade su kremi onerdilerdi bana.
Eki Görüntüle 1655280
Kullanmadim bilmiyorum ama oyle soylemislerdi bana. Sahsen ben mucizevi yagi tercih ederim kremlerin pek faydasini gormuyorum cunku yaglar daha etkili oluyoBu mu elektriklenmeye iyi geliyormuş ?
Benim dokulme problemim yok, kuruluk problemim var bu seri bana iyi geldi yumusaklik acisida uzun sure etkili ertesi gunu bile yumusacik saclarimSacinizda dokulme vs. var mi? benim cok dokuluyor ve bu seriyi denemek istiyorum. Elseve sac dokuılmesine karsi olan, iyi gelmedi.
Peki canim benimKullanmadim bilmiyorum ama oyle soylemislerdi bana. Sahsen ben mucizevi yagi tercih ederim kremlerin pek faydasini gormuyorum cunku yaglar daha etkili oluyo