- 2 Aralık 2014
- 452
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya pardon ama sanane?
Ciddi ciddi kendi hayatini birakip onun hayatiyla ilgileniyorsun.
Yok sunu almislar yok sunu almamislar yok mutsuz bilmem ne..
Ne dusundugunu, ne hissettigini nerden bilebilirsin ki?
Belki cok mutlu, belki de kafasinda planladigi seyler var.
Bide burda onun icin konu acmissin.
Bence sen onun hayatini birakip kendinle ilgilenmelisin..
Valla benim aklima direk kiskandigi geldi.neden olabilir sence ?cevabını çoğumuz biliyoruz
Valla benim aklima direk kiskandigi geldi.
Bi insan baskasinin hayatini niye bu kadar didiklerki..
Belkide herseyi dort dortluk oldugu icin kiskaniyordur...aynen.....her şeyi dört dörtlük olsa yine gelip bir şeyler yazacak
Belkide herseyi dort dortluk oldugu icin kiskaniyordur...
yaa aklıma takılan bazı şeyler var.kaynım ve eltim ile ilgili.bi eşimle kendime bakıyorum bi onlara bakıyorum çok farklıyız. mesela birbirlerini bikaç kez gördüler nişanlandılar.nikah kıydıklarında toplasan onkere bile görmemişlerdi.ikiside farklı sehirlerdeydi.sonra düğüne onbir ay olmasına rağmen nikahtan sonra hemen aynı aya çıktılar.dışarıdan birbirlerini hiç seviyor gibi görünmüyorlar.neden bu kadar hızlılar ki. ikincisi eltim ev için zeten çeyizi filan yoktu .sadece yatak odası takımı aldılar beraber.ev çogu bekar evinden daha beter durumda.hiç bir evlilik heyecanları yok gibi.aylık gelirleri 5500 lerde bide toplam.hani dicem durumları yok da alamıyorlar.ama aylık gelirleri gayet iyi. sonra nebilim dedim ya birbirleri ile pek ortak noktaları yok gibi.zaten eltim bakıyorum facede ve whatsupp durumlarında evlendiğine pişman olmuş gibi sanki. sürekli olumsuz negatif içerikli seyler paylasıyor.mesala ''şu ....'a geldiğim günden beri Allahtan dilediğim tekşey sabır oldu'' gibisinden.demek istediğim eee zaten tanımadan etmeden yapılan bi evlilikti bu.nikah günü bile suratından düşen bin parçaydı.neden evlendi ki ozaman acele bi sekilde
sanırım kıskanıyorum .ama kezban tipli bişey aslında.ee benim b u takıntım niye peki.Ya pardon ama sanane?
Ciddi ciddi kendi hayatini birakip onun hayatiyla ilgileniyorsun.
Yok sunu almislar yok sunu almamislar yok mutsuz bilmem ne..
Ne dusundugunu, ne hissettigini nerden bilebilirsin ki?
Belki cok mutlu, belki de kafasinda planladigi seyler var.
Bide burda onun icin konu acmissin.
Ve bence sen onu kiskaniyorsun.
Bu kadar gozlemin, arastirmanin baska bi nedeni olamaz cunku.
Bi an once onun hayatini birakip kendinle ilgilenmelisin..