yeni ev kurarken

zennubee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
452
78
yaa aklıma takılan bazı şeyler var.kaynım ve eltim ile ilgili.bi eşimle kendime bakıyorum bi onlara bakıyorum çok farklıyız. mesela birbirlerini bikaç kez gördüler nişanlandılar.nikah kıydıklarında toplasan onkere bile görmemişlerdi.

Son düzenleme:
eltini mercek altına almışsın, bu kadar ilgi alaka niye? mutsuz ise gitsin boşansın ki bu durum bile sizi ilgilendirmez.eve eşyaya bakış açısı kişiyle ilgilidir.öyle istiyorsa öyle olmuşstur.bunu sorgulamak niye

Ya pardon ama sanane?
Ciddi ciddi kendi hayatini birakip onun hayatiyla ilgileniyorsun.
Yok sunu almislar yok sunu almamislar yok mutsuz bilmem ne..
Ne dusundugunu, ne hissettigini nerden bilebilirsin ki?
Belki cok mutlu, belki de kafasinda planladigi seyler var.
Bide burda onun icin konu acmissin.
Ve bence sen onu kiskaniyorsun.
Bu kadar gozlemin, arastirmanin baska bi nedeni olamaz cunku.
Bi an once onun hayatini birakip kendinle ilgilenmelisin..

Ya pardon ama sanane?
Bence sen onun hayatini birakip kendinle ilgilenmelisin..

neden olabilir sence ?cevabını çoğumuz biliyoruz

İnsanların içini bilemezsiniz.
Evlerini neden eleştirdiğinizi hiç anlamadım, fazla eşya sevmiyorlardir, zamana yaymak istemişlerdir, zevkleri öyledir vs vs daha saysam gider bu böyle.
Aylık gelirlerine varana kadar anlatmaniz ayrı bir tuhaf, belki çula çaputa para bağlamak istemiyorlar, gezip tozarak harcıyorlar sizene?
Mutsuzlarsa boşanırlar, yada böyle devam ederler ki buda sizi ilgilendirmez, üzgünüm sizin tarafınızdan bakıpta ayıplayamıyorum eltinizi.

Bazen yıllar geçer karşındakini tanıyamazsın bazense kısacık zamana bir ömür sığdırırsın. Eltinizle kaynınız kaç kere görüştü bilemezsiniz. Demek ki yeterince görüşmüşler ve birbirleri ile hayatlarını geçirmek istemişler.

Size göre lazım olan onlara göre gereksiz olabilir. Temel ihtiyaçları yatak odası imiş , onu almışlar. Eski de olsa oturacak çekyat , koltuk vb varmış ki yeniden almaya gerek görmemişler.

Herkes sizinle aynı hayallere ve hayat görüşüne sahip olmak zorunda değil. Onlar imzayı attıkları anda resmi olarak karı koca. 11 ay sonra düğün yapmak tuhafmış. Aynı evde yaşamaları da gayet normal.

Sosyal medya da paylaştıkları sadece beğendiği sözler de olabilir. Siz mutsuz ve sevgisiz bir evlilik yaptıkları önyargısı ile her paylaşımını evliliklerine yoruyorsunuz.

Eltinize ve kaynınıza bakmak yerine kendi hayatınıza , kendi mutluluğunuza odaklanmak daha sağlıklı.

nekadar çok konu var böyle, yok bebeği olmuyordu da acaba tüp bebek mi yaptırdıda oldu ?, yok mutlu mu ? yok niye evlendi ?
offfff ya benimde etrafımda var buna benzer soruları merak edenler. ya kendi derdiniz bittide başkasının dertlerine mi takıldınınz ? nereden buluyorsunuz bu enerjiyi anlamıyorum. insanların özelini araştırmaktan vazgeçin artık ya. eminim birileri mutlu olunca birileride kıskançlıktan ölüyor. mutsuz olduğundan emin olunca zil takıp oynayacaklar çünkü. o_O:KK62:

Valla Sanirim sizin baska isiniz yok eltinize takmissiniz kafayi. Eltinizde sizin icin buralara konu acsa hosunuza gidermi? Hemde gelirinize kadar ayip ya herkes nasil istiyorsa öyle yasar istedigini alir istemedigini almaz mutludur veya degildir siz kendi mutlulugunuza bakin. Okadarda cok merak ediyorsaniz acik acik yüzüne karsi sorun alirsiniz Sanirim hak ederek agzinizin payini. :)))

yaa aklıma takılan bazı şeyler var.kaynım ve eltim ile ilgili.bi eşimle kendime bakıyorum bi onlara bakıyorum çok farklıyız. mesela birbirlerini bikaç kez gördüler nişanlandılar.nikah kıydıklarında toplasan onkere bile görmemişlerdi.ikiside farklı sehirlerdeydi.sonra düğüne onbir ay olmasına rağmen nikahtan sonra hemen aynı aya çıktılar.dışarıdan birbirlerini hiç seviyor gibi görünmüyorlar.neden bu kadar hızlılar ki. ikincisi eltim ev için zeten çeyizi filan yoktu .sadece yatak odası takımı aldılar beraber.ev çogu bekar evinden daha beter durumda.hiç bir evlilik heyecanları yok gibi.aylık gelirleri 5500 lerde bide toplam.hani dicem durumları yok da alamıyorlar.ama aylık gelirleri gayet iyi. sonra nebilim dedim ya birbirleri ile pek ortak noktaları yok gibi.zaten eltim bakıyorum facede ve whatsupp durumlarında evlendiğine pişman olmuş gibi sanki. sürekli olumsuz negatif içerikli seyler paylasıyor.mesala ''şu ....'a geldiğim günden beri Allahtan dilediğim tekşey sabır oldu'' gibisinden.demek istediğim eee zaten tanımadan etmeden yapılan bi evlilikti bu.nikah günü bile suratından düşen bin parçaydı.neden evlendi ki ozaman acele bi sekilde

Size ne ve bize ne bundan?
Ben bu yazdıklarınızdan sizin mutsuz olduğunuz ve eltinizi kıskandığınız sonucunu çıkarabilirim mesela. Doğru olur mu?
Ne meraklısınız başkalarının hayatlarını didiklemeye.

Ya pardon ama sanane?
Ve bence sen onu kiskaniyorsun.
Bu kadar gozlemin, arastirmanin baska bi nedeni olamaz cunku.
Bi an once onun hayatini birakip kendinle ilgilenmelisin..
sanırım kıskanıyorum .ama kezban tipli bişey aslında.ee benim b u takıntım niye peki.

X