YENİ EVLENİP ANKARA DA YAŞAYAN HANIMLARIN SOHBET KÖŞESİ

beloved06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
82
46
32
arkadaşlar 6 aylık evliyim aöf edebiyat bölümünde 3. sınıfta okuyorum evde yalnızım çok sıkılıyorum sıkıntıdan ders bile çalışamıyorum bazen kendime oyalanacak bişeyler arıyorum bugün internette dolaşırken evde çalışmak diye bi başlık okudum kutu davetiye katlama vs bu işlerle yada daha farklı bi işle uğraşan var mı ? paylaşımlarınızı bekliyorum

Aslında ankaradaydik ama eşimin işi nedeniyle afyona taşınali 1 ay oldu fakat bayramlarda vs hep gelicez sonuçta ailelerimiz orda yani bir ayağım hep ankarada bende burda arkadaş bulamadım seni çok iyi anliyorum

arkadaşlar 6 aylık evliyim aöf edebiyat bölümünde 3. sınıfta okuyorum evde yalnızım çok sıkılıyorum sıkıntıdan ders bile çalışamıyorum bazen kendime oyalanacak bişeyler arıyorum bugün internette dolaşırken evde çalışmak diye bi başlık okudum kutu davetiye katlama vs bu işlerle yada daha farklı bi işle uğraşan var mı ? paylaşımlarınızı bekliyorum
Bende 4 yıl olucak hala sıkıntıdan patliyorum bir arkadaş komşu yok doğru düzgün.O yüzden sizi çok iyi anliyorum

X