canım çok şey alma valla.Evlenin evinize yerleşin.Yerleştikten sonra aaaaaa bu da eksikmiş diyorsunuz.Bizim 1 sene olcak hala eksik var.kaydirigubbakcemile3
olsun cnm kendi evin kendi eşyan zamanda senin istediğin gibi yerleştirirsin
kendi keyfine zevkine göre
diyorum ya ben 2 yıl olcak evleneli hala uğraşıyorum düzenle mesela bu yıl gardolabın içine raflar kestirdim çünkü koca dolap tavana kadar ama raf yok hep üstüste düzensiz oluyordu ben de kış başında gittim tekzenden raf kestirdim dolap renginde kocişte marifetlidir benim yaptık koyduk herşeyi ay bi düzenli oldu ki mutafağa da öyle raf kestirdim üstüne robot tost makinaısnı falan koydum hem yerden tasarruf hem göze hoş gözüküyor
işte zamanla daha neler değiştirirsin neler:1rolleyes:
Sevindim Angelim esin daha da iyi olacak insallah guzelim merak etme...
Aslinda Mayis ayini çok severim cunku hep tatil, mesela haftaya sadece 3 gun çalisiyorum...Carsambadan pazar a kadar yine tatil...
benimde var valla önümüzdeki ay veya sonraki ay bi banyo dolabı lazım bana
büyük bi portmanto lazım şimdi var ama küçük geliyor bileydim başında 100 fazla verir alırdım
ay ya ne güzel hep tatil,bayıldım :icecream:
bende yeni boşaldım,girebilirim artık,iş var da dinleniyorum artık,öğleden sonra hastaneye gidiyorum zaten
Bende yatak odası,salon ve oturma odasına ithal duvar kağıdı istiyorum.Mutfağında bir duvarını boyatayım diyorum.Heryer bembeyaz,hiç boyatmadık.Eşyalar girip çıkarken haliyle duvarlarda kirlendi.
canım mutlusun çünki yarın eşinin yanına gideceksin değil mi kaydirigubbakcemile3 hihoyyytangel uzağız ya ben hala eşimin ev hallerini bilmiyorum, sabahları edayla nazla bile uyandığını göremiyom.sevgili olmanın cinsel birlikteliği olan bi ekli gibi bizim evlilik, yaşamadıklarımız çok ya.ama azmediyorum seneye yaşayacaz :)) darısı sana şeekrim inş kocanla :)) tabi tatil ayrılık değil :)
kızlar bu avatraım nasıl olmuş
ay ya ne güzel,hem eşinle olacaksın hemde balayı kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:evet dirim im fethiyede buluşçaz, sanarsın balayına çıkıyoruz oda bende çok heyecanlıyız yani
canım süper,ya bu resimleri nerden buluyorsunuz,sıkıldım artık avatarımdan :çok üzgünüm:kızlar bu avatraım nasıl olmuş
canım ilaç iyi geldikten sonra problem etmiyorum,yeterki gitsin,ahada bu doktor 1 ay daha kullan derse bu hapı şiştim iyice zaten patlarım heralde kaydirigubbakcemile3dirim cim ciddi bişey çıkmaz inş ya bu kistler sizi çok uğraştırdı ama bişey çıkmıcak korkmayın ok :)
canım ilaç iyi geldikten sonra problem etmiyorum,yeterki gitsin,ahada bu doktor 1 ay daha kullan derse bu hapı şiştim iyice zaten patlarım heralde kaydirigubbakcemile3
ya dün sadrazam lokumu yaptım,bu sefer kekin içine krema ve muz koyup rulo yaparken parçalandı,sinir oldum ya kötükedihüso
bende avatar istiyorum ya nerden buluyosunuz :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?