Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım çok şey alma valla.Evlenin evinize yerleşin.Yerleştikten sonra aaaaaa bu da eksikmiş diyorsunuz.Bizim 1 sene olcak hala eksik var.kaydirigubbakcemile3

benimde var valla önümüzdeki ay veya sonraki ay bi banyo dolabı lazım bana
büyük bi portmanto lazım şimdi var ama küçük geliyor bileydim başında 100 fazla verir alırdım

bizde mutfağa raf yaptık, benim kocişde marifetlidir. Erzak kavanozlarını falan koydum şirin duruyor.

Sevindim Angelim esin daha da iyi olacak insallah guzelim merak etme...
Aslinda Mayis ayini çok severim cunku hep tatil, mesela haftaya sadece 3 gun çalisiyorum...Carsambadan pazar a kadar yine tatil...

ay ya ne güzel hep tatil,bayıldım :icecream:
bende yeni boşaldım,girebilirim artık,iş var da dinleniyorum artık,öğleden sonra hastaneye gidiyorum zaten

benimde var valla önümüzdeki ay veya sonraki ay bi banyo dolabı lazım bana
büyük bi portmanto lazım şimdi var ama küçük geliyor bileydim başında 100 fazla verir alırdım

Bende yatak odası,salon ve oturma odasına ithal duvar kağıdı istiyorum.Mutfağında bir duvarını boyatayım diyorum.Heryer bembeyaz,hiç boyatmadık.Eşyalar girip çıkarken haliyle duvarlarda kirlendi.

ay ya ne güzel hep tatil,bayıldım :icecream:
bende yeni boşaldım,girebilirim artık,iş var da dinleniyorum artık,öğleden sonra hastaneye gidiyorum zaten

ne hastanesi canımcım

Bende yatak odası,salon ve oturma odasına ithal duvar kağıdı istiyorum.Mutfağında bir duvarını boyatayım diyorum.Heryer bembeyaz,hiç boyatmadık.Eşyalar girip çıkarken haliyle duvarlarda kirlendi.

evet ya boya bize de lazım bu yıl ama bakalım

angel uzağız ya ben hala eşimin ev hallerini bilmiyorum, sabahları edayla nazla bile uyandığını göremiyom.sevgili olmanın cinsel birlikteliği olan bi ekli gibi bizim evlilik, yaşamadıklarımız çok ya.ama azmediyorum seneye yaşayacaz :)) darısı sana şeekrim inş kocanla :)) tabi tatil ayrılık değil :)

angel kist için gitmiştim,şimdi tahlillerde bugün çıkıyor,onları doktora göstereceğim,aksilik olmassa,bu seferde iltihap çıktı,anlamıyorum,geçen ay yoktu şimdi çıktı,en ufak üşütmeden hemen iltihap mı oluyor anlamıyorum ki klava:

canım mutlusun çünki yarın eşinin yanına gideceksin değil mi kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
inşallah kavuşursunuz canım

evet dirim im fethiyede buluşçaz, sanarsın balayına çıkıyoruz oda bende çok heyecanlıyız yani

dirim cim ciddi bişey çıkmaz inş ya bu kistler sizi çok uğraştırdı ama bişey çıkmıcak korkmayın ok :)

evet dirim im fethiyede buluşçaz, sanarsın balayına çıkıyoruz oda bende çok heyecanlıyız yani
ay ya ne güzel,hem eşinle olacaksın hemde balayı kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:
çok sevindim canım 3.gün tatil yaparsınız artık

kızlar bu avatraım nasıl olmuş
canım süper,ya bu resimleri nerden buluyorsunuz,sıkıldım artık avatarımdan :çok üzgünüm:

kızlar afiyet olsun ben çıkıyorum grş öğleden sonra, öptüm hepinizi

dirim cim ciddi bişey çıkmaz inş ya bu kistler sizi çok uğraştırdı ama bişey çıkmıcak korkmayın ok :)
canım ilaç iyi geldikten sonra problem etmiyorum,yeterki gitsin,ahada bu doktor 1 ay daha kullan derse bu hapı şiştim iyice zaten patlarım heralde kaydirigubbakcemile3
ya dün sadrazam lokumu yaptım,bu sefer kekin içine krema ve muz koyup rulo yaparken parçalandı,sinir oldum ya kötükedihüso

Ay o rulo yapmak benide deli ediyor.2 Renkli kurabiye yaparken bende unu fazla kaçırmışım zorlandım valla

ya bide benim hiç hamur işi kültürüm yok
müstakbel eşimde maşallah hiç sevmez nasıl yapıcaz bakalım bilmiyorum
siz burda anlatıyosunuz ne güzel kekler tarifler öğrenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…