Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya bide benim hiç hamur işi kültürüm yok
müstakbel eşimde maşallah hiç sevmez nasıl yapıcaz bakalım bilmiyorum
siz burda anlatıyosunuz ne güzel kekler tarifler öğrenmem lazım

Ben de hiçbirşey bilmezdim canım.İnan evlenince herşeyi öğreniyorsun.Hayatımda kuru fasulye nasıl yapılır bilemzdim.yaptım valla..kaydirigubbakcemile3

neden uzaksınız birbirinize, aslında bir yandanda iyi görüşünce ne kadar güzel olur.
Sanki ailelerden habersiz kaçamak tatile gitmişsiniz gibi heyecanlı olursunuz kaydirigubbakcemile3

İltihap hemencik oluyor ben evlenmeden öncede bir kaç kez dr gittim.
Ayakların üşümemesi gerekiyormuş, bu hafta sonu yine dr gidicem ayarlayabilirsem sanırım balayında üşüttüm.

Ben de hiçbirşey bilmezdim canım.İnan evlenince herşeyi öğreniyorsun.Hayatımda kuru fasulye nasıl yapılır bilemzdim.yaptım valla..kaydirigubbakcemile3
ya yemeklerde sıkıntı yok teorik olarak hepsini biliyorum ama
hamur işi sıfır yanii kaydirigubbakcemile3

hamur işi yapmasını biliyorum. poğça pek yapmadım.
ama yemek çok yaptığım söylenemez. bekarken her yemeği 1-2 kez yaptım ama şimdi nasıl olcak bilmiyorum.
tarif verirsiniz artık bana anneme sorarsam döver beni walla sana yap dedim yapıp öğrenmedin der durur.

canım valla ben ilk günler kulağımda telefon yemeği öyle yapıyordumkaydirigubbakcemile3

canımcım siz bi arada hiç olmadınız dimi
şimdi sen yalnızmı kalıyosun annenlerlemi
inş. seneye bitecek bu hasret

evet canım ya ayaklarına çok dikkat etmen lazım beline de üşütmemek gerek
çünkü bendede vardı ama ağrıdan geberiyodum kasıklarım karnım
ilaçla gitti Allah tan

ee hadi bakalım hayırlısı dr dan güzel haberler getir

hoşbulduk kızlar biraz ağrılarım var kasılmalar falan ama normalmiş sanırım öle işte yatıorum sürekli sizler nasılsınız evet angelim dün karşılaşamadık ee ne var ne yok kızlar

hoşbulduk kızlar biraz ağrılarım var kasılmalar falan ama normalmiş sanırım öle işte yatıorum sürekli sizler nasılsınız evet angelim dün karşılaşamadık ee ne var ne yok kızlar

normaldir canım ya kolay değil içinde bi canlı varolacak ee senide kasacak tabi
ee sen dr gittin dimi ne dediler ne oldu??

Canım olur onlar normaldir. Sık sık dinlen sen şimdi.

evet gittik canım folik asiti 3 tane içmemi söledi tahlillerim normal çıktı ultrasonda baktık ama minicik olduğu göremedik öle işte bi sorun yok şimdilik canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…