ya bende istiyombende avatar istiyorum ya nerden buluyosunuz :1no2:
sanırım bende unu kaçırdım,parçalandı o yüzden :çok üzgünüm:Ay o rulo yapmak benide deli ediyor.2 Renkli kurabiye yaparken bende unu fazla kaçırmışımzorlandım valla
ya bende istiyom
sanırım bende unu kaçırdım,parçalandı o yüzden :çok üzgünüm:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum
ya bide benim hiç hamur işi kültürüm yok
müstakbel eşimde maşallah hiç sevmez nasıl yapıcaz bakalım bilmiyorum
siz burda anlatıyosunuz ne güzel kekler tarifler öğrenmem lazım
afiyet olsun aslında bende acıktım yaya bende istiyom
sanırım bende unu kaçırdım,parçalandı o yüzden :çok üzgünüm:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum
angel uzağız ya ben hala eşimin ev hallerini bilmiyorum, sabahları edayla nazla bile uyandığını göremiyom.sevgili olmanın cinsel birlikteliği olan bi ekli gibi bizim evlilik, yaşamadıklarımız çok ya.ama azmediyorum seneye yaşayacaz :)) darısı sana şeekrim inş kocanla :)) tabi tatil ayrılık değil :)
angel kist için gitmiştim,şimdi tahlillerde bugün çıkıyor,onları doktora göstereceğim,aksilik olmassa,bu seferde iltihap çıktı,anlamıyorum,geçen ay yoktu şimdi çıktı,en ufak üşütmeden hemen iltihap mı oluyor anlamıyorum kiklava:
ya yemeklerde sıkıntı yok teorik olarak hepsini biliyorum amaBen de hiçbirşey bilmezdim canım.İnan evlenince herşeyi öğreniyorsun.Hayatımda kuru fasulye nasıl yapılır bilemzdim.yaptım valla..kaydirigubbakcemile3
ya yemeklerde sıkıntı yok teorik olarak hepsini biliyorum ama
hamur işi sıfır yanii kaydirigubbakcemile3
hamur işi yapmasını biliyorum. poğça pek yapmadım.
ama yemek çok yaptığım söylenemez. bekarken her yemeği 1-2 kez yaptım ama şimdi nasıl olcak bilmiyorum.
tarif verirsiniz artık bana anneme sorarsam döver beni walla sana yap dedim yapıp öğrenmedin der durur.
angel uzağız ya ben hala eşimin ev hallerini bilmiyorum, sabahları edayla nazla bile uyandığını göremiyom.sevgili olmanın cinsel birlikteliği olan bi ekli gibi bizim evlilik, yaşamadıklarımız çok ya.ama azmediyorum seneye yaşayacaz :)) darısı sana şeekrim inş kocanla :)) tabi tatil ayrılık değil :)
angel kist için gitmiştim,şimdi tahlillerde bugün çıkıyor,onları doktora göstereceğim,aksilik olmassa,bu seferde iltihap çıktı,anlamıyorum,geçen ay yoktu şimdi çıktı,en ufak üşütmeden hemen iltihap mı oluyor anlamıyorum kiklava:
canım valla ben ilk günler kulağımda telefon yemeği öyle yapıyordumkaydirigubbakcemile3
slm kızlar
hoşbulduk kızlar biraz ağrılarım var kasılmalar falan ama normalmiş sanırım öle işte yatıorum sürekli sizler nasılsınız evet angelim dün karşılaşamadık ee ne var ne yok kızlar
bende öyle olmazsam iyidir, ama kendime güveniyorum yapabilirim.
hoşgeldin nasılsın? bebiişin nasıl?
hoşbulduk kızlar biraz ağrılarım var kasılmalar falan ama normalmiş sanırım öle işte yatıorum sürekli sizler nasılsınız evet angelim dün karşılaşamadık ee ne var ne yok kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?