Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbulduk canım
inş. canım
sen nasılsın saglığın iyidir inş.

bende türk kahvesi sanmıştım cnm.Kaç gündür cnm istiyor;ama o da sohbetle güzel gidiyor ya..

bende yemeğimi yiyip hemen geldim kızlar..
haktancım dogum günün kutlu olsunnnn.
nice mutlu yıllara inşallahh
bekar son doğum günün bu kaydirigubbakcemile2

bende yedim geldim kaydirigubbakcemile2
haktancığım şimdiden doğum günün kutlu olsun,kaç oluyosun hihoyyyt

ben iyiyim canım
ama sağlığımı bilmiyorum bakalım belki mayıstada başka bi dr gider araştırırım
aklım takıldı çünkü
hıı anladım canım
inş. kötü birşey yoktur canım ya
git bakalım en azından aklın rahat eder.

bende türk kahvesi sanmıştım cnm.Kaç gündür cnm istiyor;ama o da sohbetle güzel gidiyor ya..

aslında bende çok severim türk kahvesini
ama dediğin gibi tek içmesini bende sevmiyorum.

iyiyim hayatım sen nasılsın
çok sağol canım benım teşekkur ederım a.s.

canım çok teşekkür ederimŞeniz

neden uzaksınız birbirinize, aslında bir yandanda iyi görüşünce ne kadar güzel olur.
Sanki ailelerden habersiz kaçamak tatile gitmişsiniz gibi heyecanlı olursunuz kaydirigubbakcemile3

valla öyle tubiş ya, vakitler az olunca görüşmeler kıymteli oluyo, benim eşim başka şehirde ben ankaradayım.tayin bekliyoruzda.evlendikten 45 gün sonra iş dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldıkta ondan uzağıaz:)) senden sonra bide biz balayı yaplım dedik kıskndık siziyerimseniben sen nasılsın.

dirimim canım geççek inş sen merak etme.biz kklılar patlasakta çatlasakta hem süperiz hem güzeliz.kocan seni aldığına hiç pişman olmıycak biliyorum benkaydirigubbakcemile3

doğum günün kutlu olsun haktancım nice seneler şeker am koçiş ve aileyle emi :)kaydirigubbakcemile3

Eskiden yaşımız büyük olsun diye bucuklu söylerdik.Şimdi bucuk azaltcam valla elimde olsasenağlama

yok canım yaa ben memnunum yaşımdan aslında
zaten o kadar gostermıyorum ufak tefek bişeyim gören inanmıyo 25 oldumakaydirigubbakcemile3
bazıları ınanıyo amakaydirigubbakcemile3

yok canım yaa ben memnunum yaşımdan aslında
zaten o kadar gostermıyorum ufak tefek bişeyim gören inanmıyo 25 oldumakaydirigubbakcemile3
bazıları ınanıyo amakaydirigubbakcemile3

Ben dediğimde de inanmıyorlar;ama biliyorum ya o yaşta olduğumu yeterkaydirigubbakcemile3

hıı anladım canım
inş. kötü birşey yoktur canım ya
git bakalım en azından aklın rahat eder.

aslında bende çok severim türk kahvesini
ama dediğin gibi tek içmesini bende sevmiyorum.

inş canım bişi yoktur
dr bunu ancak hamiel kalırsan çözeriz dedi ya
aman be ya sıkıldım bak yine

iyiyim hayatım sen nasılsın
çok sağol canım benım teşekkur ederım a.s.

iyiyim canık bende
orta halli devam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…