ayyyyyy çok kötü olur eger kısa dönem kalkarsa ufffff
ne sorunlu bi yaşam bu ya
bemimde 6 ay 9 gün olmuş ya,ne çabuk geçti dimi madeciğim ya ah ah kaydirigubbakcemile2
ay ya iyi ikisini birlikte çıkatıyorsunuz,ya izmir çok güzel ilk defa geçen yıl gittim,ay ya inşallah bir daha giderim,ya bu arada antalya felan neyse de,izmirin kızlar gerçekten güzel oluyor ya,gözlerimle gördüm
angelcim seninde işin zor
biz bayanların hayatı hep koşuştumakla geçiyor
hoşgeldin şeker,iyi ya ne güzel demek çok güzel geçti,sevindim,bütün aile toplanmış,ay ya yaralım ne çok tatil yapıyon,bende istiyorum :Saruboceq:
evet aralıkta kalkıyormuş,eşim ağustosta gidiyor aksilik olmassa,:çok üzgünüm:
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrrrr...Birileri İZMİR mi dedi bakayım:jeyyar:
yaralım ağustosta başvuracak,ozaman belli olur,aklım onda kalmasında rahat eder inşallah
infanta canım senin eşin askere gidene kadar neler değişir,kısa dönem gelir tekrar
yasmin hoşgeldin canım
sanırım çocuk olayını yaralıma ben sonra düşünüyoruz,bakıyorumda herkes sıraya girmiş kaydirigubbakcemile3,eşim zaten sabah kızdı.ne üç senesi diye,3 sene sonra başlarız çalışmalara demiştim de ,bizimkisi seneye istiyor ya,of ben korkmaya başladım kızlar sizede oluyor mu öyle :çok üzgünüm::sm_confused:
Dirimcim merhaba canım...
Huysuzcum hoşgeldin öncelikle.Ben kendi adıma konuşayım ben değilim daha ;ama adet günüm gecikti korkmuyor değilim
yaralım omaz tabihiç sorma ya eşim 27 yaşında 29 yaşında mı baba olacağım diyor ya,daha erken diyorum,aslında bebek istiyorum ama yaralım ben hayatımda hiç çocuk bezi nasıl takılır nasıl temizlenir,yada mamaymış hiç birşey bilmiyorum,artı birde çalışıyoruz ya,bak düşündükçe strese girmeye başladım,düğünden 2 sene sonra diyor,zaten askere gidiyor 6 ay ben ne anladım,ay ya çok dolmuşum sanırım
esmy hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın
afiyet olsun canımcanım ben geldim,KK da problem var,yemek yedim kaydirigubbakcemile2cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?