Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayyyyyy çok kötü olur eger kısa dönem kalkarsa ufffff
ne sorunlu bi yaşam bu ya

tatlım sıkma canını herşeyin hayırlısı
içini ferah tut ki herşey güzel olsun

evet gerçekten güzeller canımcım
izmirde çok güzel ben çok seviyorum izmiri

angelcim seninde işin zor
biz bayanların hayatı hep koşuştumakla geçiyor

evet canım haklısın hep koşturmak
ütü çamaşır bulaşık yemek temizlik vs..
ama napalım işte geçiyor zaman bir şekilde

üzülmeyin canlarım hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun
bi an önce gidip gelirler inş.
dualarımız sizinel hiç merak etmeyin

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrrrr...Birileri İZMİR mi dedi bakayım:jeyyar:

evet ben dedim
ben izmire geliyom
hem düğüne hem tatilesositososito:dance:

ay sene 3 çok demişsin ya seneye halledin bu işi-tatlicadiarzu-

Dirimcim merhaba canım...
Huysuzcum hoşgeldin öncelikle.Ben kendi adıma konuşayım ben değilim daha ;ama adet günüm gecikti korkmuyor değilim

oo yasmincim hadi bakalım hayırlısı

aman tatlım kim zaten çocuğu olmadan biliyor ki bez bağlamayı mam yapmayı gaz çıkarmayı zamanla öğreneceğiz cnm
ama sen hazır değilsen bekle tabi o zaman zor olur işin

sonnda girebildim ya of,hoşgeldin canım bebiş nasıl,nasıl gidiyor
esmy canım gönderiyorum şimdi yerimseniben

Angel im hadi bakalım ohhhhhhhhhhhh yaşadın.ızmir bu dönemde güzel oluyor valla.Çok sıcakta değil.Hamileleik konusuna gelince olmayayım ya

canım ben geldim,KK da problem var,yemek yedim kaydirigubbakcemile2cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatlışlarım.11 den beri siteye girmeye calışıyorum bende ama hata veriyor sürekli.herkez nasıl bir sıkıntı yoktur umarım?*

hoşbulduk kızlar iiz çok şükür geçmişi okudum bide halen sitedeki sorun gitmemiş ya hep kapanıo ee ne var ne yok angelim haziranda giidiosun ha hadi bakalım bebişin temelleri belik orada atılır uğurlu gelir inş izmir ve sıcak hava

sağol canım ya fenalık geldi hata verip duruyor.kaç gündür düzeltemediler klava:

yasmin görüşürüz canım,evet bende sıkılmaya başladım artık bu durumdan ya kötükedihüso
evet canım ben evliyim,canım sende mi yeni evlisin,ankaradasın sanırım

e et canım yeni evliyim ankaradayım bende.yaa netten haberleri okuyodum mardinde olanları duydunuzmu sok oldum ya

canım bende bir taraftan haberleri okuyorum.çok üzüldüm ya,anlayamıyorum :1no2:

slm kızlar bn gamze yni geldim ewlilk nasıl bn çok korkuyorum biri bana yardmcı olablrmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…