seneye ewleniyorum cnm ben bu yaz istemeye gelcekler ama çok cahilim bu konularda 18 yaşndayım daha çnkühihoyyyt
Angel im hadi bakalım ohhhhhhhhhhhh yaşadın.İzmir bu dönemde güzel oluyor valla.Çok sıcakta değil.Hamileleik konusuna gelince olmayayım ya
merhabalar herkeze ben geldim sitede sorun var herhalde sükür girebildim
hoşbulduk kızlar iiz çok şükür geçmişi okudum bide halen sitedeki sorun gitmemiş ya hep kapanıo ee ne var ne yok angelim haziranda giidiosun ha hadi bakalım bebişin temelleri belik orada atılır uğurlu gelir inş izmir ve sıcak hava
kız ne acelen var alla allladelikafaduldenbak ben mesela 28 de evlendimsırnaşık şey
ya kızlar aranızda kadınbudu köfte yada ıspanaklı yaşpasta yapan varmı ?birşey soracaktım
ıspanaklı yaşpasta biliorum dirimim ama kadınbudu köfteyi hiç sevmioruz biz
az önce süperrrr bi pizza yaptım çookk güzeldi ya çokta kolay tariifi isteyene verebilirim
ben dun yptm pasta sor canm
evet evet isterim nasıl yaptın:Saruboceq:ıspanaklı yaşpasta biliorum dirimim ama kadınbudu köfteyi hiç sevmioruz biz
az önce süperrrr bi pizza yaptım çookk güzeldi ya çokta kolay tariifi isteyene verebilirim
ay ya ne güzel avatarın var öyle,bayıldım hihoyyytkaydirigubbakcemile2ee herkes nereye kaybolduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?