Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin canım,canım ne zaman evleneceksin hihoyyyt
ya kızlar aranızda ıspanaklı yaş pasta yapan varmı?birşey soracağım

seneye ewleniyorum cnm ben bu yaz istemeye gelcekler ama çok cahilim bu konularda 18 yaşndayım daha çnkü

seneye ewleniyorum cnm ben bu yaz istemeye gelcekler ama çok cahilim bu konularda 18 yaşndayım daha çnkühihoyyyt

gamze hangi konuda anlamadım :sm_confused:
kızlar düzeldi sanırım yahihoyyyt

Angel im hadi bakalım ohhhhhhhhhhhh yaşadın.İzmir bu dönemde güzel oluyor valla.Çok sıcakta değil.Hamileleik konusuna gelince olmayayım ya

evet yasmincim bakalım verdik kararımızı geliyoruzdelikafadulden

merhabalar herkeze ben geldim sitede sorun var herhalde sükür girebildim

hoşgeldin şekercim
evet sitede sorun var
nasılsın

ay bilmemki atarmıyım
bakalım hayırlısı
e napalım hazır gitmişken tatili de aradan çıkaralım dedik
sen nasılsın cnm

canım eh inşallah atarsınhihoyyyt
güzel haberlerle gelirsin inşallah kaydirigubbakcemile3

ya kızlar aranızda kadınbudu köfte yada ıspanaklı yaşpasta yapan varmı ?birşey soracaktım

ıspanaklı yaşpasta biliorum dirimim ama kadınbudu köfteyi hiç sevmioruz biz
az önce süperrrr bi pizza yaptım çookk güzeldi ya çokta kolay tariifi isteyene verebilirim

az önce süperrrr bi pizza yaptım çookk güzeldi ya çokta kolay tariifi isteyene verebilirim

ben dun yptm pasta sor canm

kızlar ben ıspanaklı yaş pastayı,krem şantiyle yapıyorum,siz arasına kremada yapıyormusunuz ve yapıyorsanız nasıl oluyor,krem şantiyle güzel oluyor,arasına muzda döşüyorum ama kremalı nasıl oluyor cesaret edemiyorum,birde siz ıspanakları haşlayıpta mı yapıyorsunuz yoksa haşlamadan mı?ben haşlıyorumda,ne farkı oluyor

cssa özellikle sana bişi sorcam.adetten hemen sonra korunmasız ilişki olduysa hamile kalma olasılığı var mı?bide evde yapılan testi sen tam olarak adetten önce mi yaptın sonra mı

evet evet isterim nasıl yaptın:Saruboceq:

dirimim bende kremşantiyle yapıorum çok yakışıo krema o kadar yakışırmı bilemem ağır olabilir bence
ıspanağı haşlıorum bende canım yoksa tadı çıkabilir keke ve sert sert ağıza gelir haşlanmadan canım
birsammm canımm hayırdır bebişmi gelio yoksa birsamcım adetten hemen sonra derken hemen biter bitmezmi bir gün sonramı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…