Ben de kendi anneme 2 sokak ötede oturuyorum. 2 gün gelmezsek 3. Gün geliyoruz ama emrivaki yapmıyor annem asla. Benim ya da eşimin sevdiği yemek olursa arayıp bir planiniz var miydi bilmiyorum ama şu yemeği yaptım almak isterseniz alın evde baş başa yiyin ya da burda yiyin siz bilirsiniz diye seçenek olarak söylüyor, eşimle annem de iyi anlaştığı için annemlere gelip yiyoruz neredeyse her seferinde de. Ama bazen benim canım da eşimle evde oturmak istiyor o zaman eşime aldırıyorum yemeği ya da evde kendimiz birseyler yapıp yiyoruz.
Kayinvalidem yakin olsa ben ne yapardım diye düşünüyorum da sanırım önce eşimden ayrı olarak Kayinvalidemle konuşurdum. Yemeklerin çok güzel severek yiyoruz ama ben arada evde kendim de yapıp evliliğe düzene alışmak istiyorum başbaşa vakit geçirmek istiyorum, bu şekilde rahata çok alışıyoruz benim de yapmaya alışmam lazım vs kırmadan konuşabilirsiniz. Eşinize de bugün ben güzel Bi sofra kurcam baş başa olalım istiyorum diyin süslenin romantik sofra kurun yani biraz erkeklerin zaafinda da faydalanmak lazım

yeni evlisiniz hele de, çok öküz biri değilse buna dayanamaz

akşamın akışı içinde de yine onunla da tatlı tatlı konusun annenin yemeklerini ben de seviyorum sagolsun uğraşıyor kolaylık bize de ama biz yeni evliyiz ben de Bi düzen kurmak seninle baş başa olmak istiyorum bazen diyin. Başta haftada 1-2 derken zamanla kendi icinize çekilmeye alıştırın. Birden bire tavır koymak ya da ters tepki göstermek sizi haksız gibi gösterebilir. Ki bence tepki gösterseniz de dibine kadar haklısınız ama eşiniz ve kayinvalideniz buna ters tepki gösterecek gibi hissettim anlattiklarinizdan ve bu yolu deneyin bence o yüzden de