• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz kaynananızda yemeyi bıraktığınız an ,

Evde yemek pişirmeye dolayısı ile rahat market alışverişi yapmaya başlayacaksınız

Kaynaya yakın yaşamak ( benimde yaptığım bi hata idi ) hatta aynı apartmanda yaşamak red flag

Kayinvalidenin suçu ne? Hazir yemek yapiyor kadin hemde guzel ve temiz yapiyormuş daha ne? Biri bana yapsa çok memnun olurdum. Kaynananizin size yemek yapiyor olmasi caninizin cektigi bir şeyi almamak, yememek anlamina gelmiyor sorun kaynanada değil cimri kocanizda. Kendi paranizla yemek almaya korkuyorsunuz, aldiginzi da gizli yiyorsunuz siz neden calisiyorsunuz ki

Hijyen sorunu yok yaptıklarını da gerçekten çok güzel yapıyor ama sıkıntım o yapıyor diye bizim evimize hiçbir şey alınmaması. Salata yapacak kadar dahi. Ve o yaptığı için eve bir şey alınmadığını kendisine söylememe rağmen hala yapmaya devam ediyor. Annesi yapmasa aslında bizim evimize de bir şeyler alınmak zorunda kalacak. Tv karşısında bile atıştıramıyoruz, yedik zaten boşver yemeyelim şimdi bu saatte oluyor. Ben bir süre çalışıp okurken kendim yaşadığım için de yemek yapma temposuna alışığım uğraşmayı da seviyorum burda yazdığım her şeyi herkese söyledim ama çözüm yok. Tam taşıp patladığım noktada buraya ihtiyaç duydum 😣
İl
markete gidelim diyorum hep geçiştiriyor gidince almayınca da cabası. Annende yemek istemiyorum diyince de nankör ve kıymet bilmez oluyorum
Sen yalnız git markete ona söyleme

Ay nankörlükse de nankörlük evlenmenin amacı nedir EVlenmek eğer evim sorumluluğum düzenim olmayacaksa hâlâ başkasının keyfine göre onun canının istediği şeyi istediği saatte yiyeceksem niye evleneyim ana baba evine gider orda yaşarım orda da işten gelirsem yemek hazır olur yani ben bekarken bile ailemle değilim evli olup başımda bir büyük olsun hiç istemem canım ister yumurta kırmaya üşenirim atıştırmalık yerim canım ister kalkar 3 çeşit keyfimin istediği yemeği yaparım ben sizi haklı buldum nankörlük değil bu kaçın kurtulun
Aynen söylediklerinize kelimesi kelimesine katılıyorum. Başkalarının isteğine göre yaşamanın dışında böyle aile de olamazlar. Eşinle alışveriş yapmak, dolaba yerleştirmek bile birlikte yapılan aktivitedir. Biri yemeği yapar, diğeri masayı kurar, yemek yerken günün kritiği yapılır, birlikte masa toplanır. Bunlar birer paylaşımıdır. İstediğini yemek dışında bir paylaşım alanları da yok.

Aynen söylediklerinize kelimesi kelimesine katılıyorum. Başkalarının isteğine göre yaşamanın dışında böyle aile de olamazlar. Eşinle alışveriş yapmak, dolaba yerleştirmek bile birlikte yapılan aktivitedir. Biri yemeği yapar, diğeri masayı kurar, yemek yerken günün kritiği yapılır, birlikte masa toplanır. Bunlar birer paylaşımıdır. İstediğini yemek dışında bir paylaşım alanları da yok.
Aynen öyle sadece beraber uyuyorlar ve resmi olarak evliler bu
İşe git = evden de işe gidiyorum
Gel mecburi akrabalarla yemek ye = evde anam babamla yerim ya da bekar evimde tek yerim daha keyifli
E hemen yedi kaçtı olmaz yalandan zaman öldür = o zamanı kendi bakımıma harcarım
Çık eve uyu şu kadar curcunaya elin oğluyla uyicam diye valla katlanamam çok büyük aşk da yok belli olmuş olsa herif de sürekli anasında yemek yemek istemezdi tamamen saçma bir hayat

Siz kendiniz gidin pazara alın alınacakları ya da online söyleyin uzaksa. Hafta sonu birkaç çeşit yaparsınız biraz onları yer biraz kayınvalidenizde yersiniz. Marketten atıştırmalık vs de söylersiniz sorun kalmaz o zaman. Ama tabi harcamalarınıza müdahale varsa bu konuda zaten çok sıkıntılı bir durumdasınızdır

Markette canım bir şey isteyecek de almak için on defa soracam da yok diyecek o salatalığı yüzüğüyle beraber o reyona gömerim :sinirli:

Bu konuya çok sinirlendim ben. Ya canın hiç ekmek arası peynir demi istemez gece yarısı,
Abur cubur cekmecen yok mu mesela, kuru bakliyat, makarna ne bileyim valla çıldırdım.
Çikolata krizine hiç girmiyor musun.

Zorla mı evlendirdiler seni bu evlilikte motivasyonun nedir ben anlamadım ki.
Var böyle ruh hastası adamlar.Evliliğimin başında bende de bu tarz sorunlar vardı.Ben aldırmayınca kendim markete gidip alışverişimi yapıp istediğim şeyleri alınca pes etti.O sorunlar halloldu ama gel gör ki böyle baskın karakterlerin sıkıntıları bitmez

Back
X