Acikcasi depresyonda oldugunu dusundum. Bunlari soyledikten iki hafta sonra o teshisi koydum. Doktora gitti, ben hakliymisim. Oyle bir kinusmasi varki sanki evlilik yuzunden olmus. Isinde cok stresli bir donem geciriyor. Ben gene diygusal bakmayip ona gordugumu anlattim. Ondan kaybaklaniyor dedim. Cunku evlenmeden once isi rahatti, zor bir doneme girdi iste. Maalesef evliligimizde o doneme denk geldi. O skintim evlilige alismak diye evliligi sucluyor. Ben sert biri degilim ama sinirlendim en son kinusmasinda. Cok bunaltti beni.neyi nasıl hayal etmiş mesela?
hayal edipte yaşayamadığı neler varmış?
çok sert katı bir kadına benzemiyorsunuz.
ne konularda hayal kırıklığına uğramış.
anlattı mi size.
yada hiç şunu şöyle yapalım yada sıraya gidelim yada sununla görüşelim v.s bişey dedide siz itiraz mi ettiniz.
hiç biri değilse kusura bakmayın ama eşinize rahat batmış
evin maddi sorumluluğu bile tek başına üstüne kalmamış.evliliği ne sanıyordu aceba?
vah zavallı kocam vah![]()
Biyerlere gidelim demedi hic. Ben de o yorulmasin dedim. Gidelim desem belki zamani olmayacak gidemeyince yapamadim der uzulur diye hicbir talepte bulunmadim. Bana sarilip iyi ki hayatimdasin demesinide beklemedim. Sadece su zor donemin gecmesini bekledim ama bana gelip evlilik benim sorunum deyince cok uzuldum