Öncelikle şuanda bir kaygı bozukluğu yaşadığınızı söylemeliyim size. Bu kaygılarınız hafiflemeden ne sağlıklı düşünebilirsiniz ne de huzur bulabilirsiniz. Öncelikle psikolojik destek alın, bu kaygıları hafifletin. 2nokta dikkatimi çekti: Birincisi neden sürekli nişanlıyken eğer istemiyorsan ayrılalım diyordunuz? İnsan bunu durduk yere söylemez, demek ki zaten bir sorun vardı ve hissediyordunuz. İkincisi çalışmanıza izin vermemesi konusunu halletmeniz gerekiyor. Bu şekilde sürekli evde kurup kurup hasta olursunuz. Kadınların en büyük hatası evlenince kendilerini her şeyden soyutlamaları oluyor bence. Böyle bir konuda izin bile almamalısınız ya, lütfen mutlaka çalışın çalışın çalışın.
Nişanlıyken öğrendim bu kızla aynı yerde çalıştığını . Ve ondan sonra içime korkular girdi. İnat için mi evleniyosun benimle diyip durdum hep. Kendime olan güvenim saygım paramparça. Evliyim kocam hep benm yanmda ama ben o kızı kıskanıyorum korkuyorum aklını çelecek diye . Kocama da çok güvenmiyorum açıkçası . En ufak boşlukta alır başını gider diye. Şimdi tekrar bu konuyu ona açamıyorum aramız bozulmasın diye fakat vesveseler peşimi bırakmıyor. Ama şunu anladım ki hayatta neyi devamlı düşünüp çağırırsanız o size geliyor . Pişmanım