Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Öncelikle teşekkür ederim.
2 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik. Yaklaşık 9 aylık bi nişanlılık döneminden sonra evlendik. Eşimde nişanlılık ve sevgilik döneminde de dışarıda arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisidir bu durum bazen kavgalarımıza sebep olmuştur. Haftanın 4-5 günü diz dışarıda arkadaşları ile beraberdir ya davet olur ya da başka bir sebep. Diğer 2-3 gün ise evdedir o zamanda ya uyur yada telefonda video izler sohbet etmez. İkimizde aynı kurumda çalışıyoruz, hem iş hem de ev sorumluluğu bendedir kendisi ev işlerine yardımcı olmaz. Ve sürekli ben evdeyim kendisi dışarıda o kadar rahatsız oldum ki bugün en son patladım yeminler ediyor ben dikkat edeceğim bu denli üzüldüğünü fark etmedim diyor. Nişanlılık evlilik zamanı fake instagram hesabından başka kızlara yazdığını yakaladım, sebebi şuymuş; sadece öylesine yazdığını aptal aptal dalga geçme için yaptığını söylüyor. Dışarıda ki arkadaşları ile de öylesine boş boş oturduğunu söylüyor. Bende soruyorum onlar ile aptal aptal konuşup bomboş bile oturuyorsun, peki bana gelince bunları bile yapmıyorsun dedim, açıklaması ise şu ben seni çok seviyorum her şeyden çok seviyorum ama benim iletişim bozukluğum var senin gibi konuşkan değilim, bundan sonra çok dikkat edeceğim diyor. Ben ise artık geç olduğunu eylem istemediğimi söyledim.
BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEY İSE ŞU; NEDEN BUNU YAPIYOR?