• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim Eşim neden böyle davranıyor?

Ben üniforma kısmını gözden kaçırmışım 🤭 Benimde polis eşi bir kız arkadaşım var eşi görevdeyken uyku uyuyamıyor kocasını her an biri kapar diye 😄 Üniformalı eşler arasından sizin tavrınız çok hoşuma gitti. 😄
benim çevremde öyle birbirlerini dolduruyorlar sürekli aman yeterince kıskandım sevgiliyken artık dinlenme sırası❤

Hazir cocuk yokken boşanin sonra çok pişman olursunuz.Hem sizi aldatiyor hem deger vermiyor hem insan yerine koymuyor sakın seviyor demeyin sevgi böyle birsey degil.

Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Öncelikle teşekkür ederim.
2 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik. Yaklaşık 9 aylık bi nişanlılık döneminden sonra evlendik. Eşimde nişanlılık ve sevgilik döneminde de dışarıda arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisidir bu durum bazen kavgalarımıza sebep olmuştur. Haftanın 4-5 günü diz dışarıda arkadaşları ile beraberdir ya davet olur ya da başka bir sebep. Diğer 2-3 gün ise evdedir o zamanda ya uyur yada telefonda video izler sohbet etmez. İkimizde aynı kurumda çalışıyoruz, hem iş hem de ev sorumluluğu bendedir kendisi ev işlerine yardımcı olmaz. Ve sürekli ben evdeyim kendisi dışarıda o kadar rahatsız oldum ki bugün en son patladım yeminler ediyor ben dikkat edeceğim bu denli üzüldüğünü fark etmedim diyor. Nişanlılık evlilik zamanı fake instagram hesabından başka kızlara yazdığını yakaladım, sebebi şuymuş; sadece öylesine yazdığını aptal aptal dalga geçme için yaptığını söylüyor. Dışarıda ki arkadaşları ile de öylesine boş boş oturduğunu söylüyor. Bende soruyorum onlar ile aptal aptal konuşup bomboş bile oturuyorsun, peki bana gelince bunları bile yapmıyorsun dedim, açıklaması ise şu ben seni çok seviyorum her şeyden çok seviyorum ama benim iletişim bozukluğum var senin gibi konuşkan değilim, bundan sonra çok dikkat edeceğim diyor. Ben ise artık geç olduğunu eylem istemediğimi söyledim.
BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEY İSE ŞU; NEDEN BUNU YAPIYOR?
Seni sevmediği için bence

Başka heyecanlar arıyor henüz evlilik insanı değil. Hayat müşterek ben 2 aydır elimi hiçbir işe vuramıyorum rahatsızlandım. Eşim sağolsun her seye yetişmeye çalıştı. Rahatsız olmasam bile bu böyledir. Doğru evliliklerde örnekler böyledir. Siz eve koşun beyefendi dışarlarda gezsin. Benim kaldırabileceğim bir şey değil örneğin.
Çok şanslısınız

Büyük ihtimalle konuşma ihtiyacını dışarda karşılıyor yani bu ihtimalin arasında başka kadınlar da olabilir... Evde de sizi cepte görüyor yani hem köftem dursun hem karnım doysun bu erkekler ne arıyor ben anlamıyorum.

2 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik. Yaklaşık 9 aylık bi nişanlılık döneminden sonra evlendik. Eşimde nişanlılık ve sevgilik döneminde de dışarıda arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisidir bu durum bazen kavgalarımıza sebep olmuştur. Haftanın 4-5 günü diz dışarıda arkadaşları ile beraberdir ya davet olur ya da başka bir sebep. Diğer 2-3 gün ise evdedir o zamanda ya uyur yada telefonda video izler sohbet etmez. İkimizde aynı kurumda çalışıyoruz, hem iş hem de ev sorumluluğu bendedir kendisi ev işlerine yardımcı olmaz. Ve sürekli ben evdeyim kendisi dışarıda o kadar rahatsız oldum ki bugün en son patladım yeminler ediyor ben dikkat edeceğim bu denli üzüldüğünü fark etmedim diyor. Nişanlılık evlilik zamanı fake instagram hesabından başka kızlara yazdığını yakaladım, sebebi şuymuş; sadece öylesine yazdığını aptal aptal dalga geçme için yaptığını söylüyor. Dışarıda ki arkadaşları ile de öylesine boş boş oturduğunu söylüyor. Bende soruyorum onlar ile aptal aptal konuşup bomboş bile oturuyorsun, peki bana gelince bunları bile yapmıyorsun dedim, açıklaması ise şu ben seni çok seviyorum her şeyden çok seviyorum ama benim iletişim bozukluğum var senin gibi konuşkan değilim, bundan sonra çok dikkat edeceğim diyor. Ben ise artık geç olduğunu eylem istemediğimi söyledim.
Merhaba canım aramıza hoşgeldin evlilik böyle bir şey daha doğrusu erkekler evlenince böyleler sonuç itibariyle kadı lar daha duygusal daha hassas neden niye derken. Kendini yıpratırsın daha yolum başındasın eşin sevmese zaten evlilik yapmazdı seninle kaçıncı asırda yasıyoruz arkadaşlarıyla evet aynı ınsanlar aynı mekan aynı saatlerce oturmaktan ne zevk alıyor diyoruz ben kac kere sordum bunu kendime ve esıme fakat cevap aynı hiçççç anlamaya çalışma sende kendine vakit gecırecek seyler bul tuval boyama vs hoby anlamında kafanda kurup ustelersen sımdı ozur sonra offf demeler baslar bunun seninle vakit gecırmekle ya da dışarıya tercih etmiş olmasıyla alakası yok ben kabullendim sana bol şans

Nişanlılık döneminde görüp yine de devam ettiğiniz olayları evlilik tarihi itibariyle unutmanızı tavsiye ederim zira insanlar dönüp size evlenmeseydin o zaman diyebilir.

2 aylık evlilik daha o kadar yeni ki... Biz eşimle o dönemler g.tle don gibiydik, ilgisiz eş potansiyeli görüyorum. Ve maalesef daha 2 ayda böyle yapan kim bilir 2 senede ne yapar...

evlenince düzelir umudu bu bunun bir sonraki aşamasıda baba olunca düzelir diyip çocuk yapmak
Niye düzelsin ki?
Kendimize şunu anlatamıyoruz. Nişanlanınca, evlenince, çocuk olunca, yatakları ayırınca, kırmızı çamaşırlar giyince, kayınvalideden küsünce, görümcenin ağzının payını verince vs vs adam düzelmez. Neyse o.
Kötüye gider iyiye gitmez. En azından benim şahit olduğum durumlar hep böyleydi.

İletişim bozukluğu olan insanın instagramda fake hesap mı açar? İletişimi bozuk olan insan haftanın her günü neredeyse dışarı mı çıkar? Masal anlatıyor.. O sizinle evlenmiş ama sevdiğinden değil.. Onu siz böyle de kabul ettiniz diye... Üzgünüm.. Yeni evlisiniz.. İnsanlar değişmiyor.. Buna inanın..

insanların cogu sunu anlamıyor. nişanlılık donemi çiftler birbirini aileler birbirini daha yakından detaylıca tanıma fırsatı bulsunevlilik için uygun mu değil mi anlasın gecınebılcek mı bı baksın ondan sonra evlensınn diye var :) masallah aldatmıs seni :) cok da umursamamıs. arkadas ortamında ıletısım problemı yasamayan adam sana karsı dut yemiş bulbul iken nedensse evlenmişsin. ben bu durumlarda erkeklerın kendılerıne ruhen bedenen ve tabıkı ev için de hizmetci bulup keyıflı hayatlarına kaldıkları yerden devam ettiklerini dusunuyorum :) kendı fıkrım :) baslarda daha bıle sık ıletişim oluyor. sonraları o bırı tv ızlerken bırı kıtap okusun ya da oyun oynasın moduna gecılıyor daha cok taze . ne bıleyım benım 2. ayda daha alacaklarım bıtmemıstı ne ara koselere cekılebıldınız :S sıkıntı bu bak..

Niye düzelsin ki?
Kendimize şunu anlatamıyoruz. Nişanlanınca, evlenince, çocuk olunca, yatakları ayırınca, kırmızı çamaşırlar giyince, kayınvalideden küsünce, görümcenin ağzının payını verince vs vs adam düzelmez. Neyse o.
Kötüye gider iyiye gitmez. En azından benim şahit olduğum durumlar hep böyleydi.
Kesinlikle katılıyorum böyle şeyler düzelecek meseleler değil ki adam aynı adam neticede ama bazı insanlar ben düzeltirim kafasına giriyor malesef

2 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik.

Eşimde nişanlılık ve sevgilik döneminde de dışarıda arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisidir bu durum bazen kavgalarımıza sebep olmuştur. Haftanın 4-5 günü diz dışarıda arkadaşları ile beraberdir ya davet olur ya da başka bir sebep. Diğer 2-3 gün ise evdedir o zamanda ya uyur yada telefonda video izler sohbet etmez.
Hepi topu 2 aydır evlisiniz ama adam haftanın 5 günü sokakta, 2 günü de bedenen evde ama ruhen yok.
20 yıllık evli olsanız bir nebze ama 2 aylık evli çiftler zamanının çoğunu beraber geçirmek ister, kusura bakmayın ama eşiniz düşüncesiz ve bencil.

hem iş hem de ev sorumluluğu bendedir kendisi ev işlerine yardımcı olmaz.

Nişanlılık evlilik zamanı fake instagram hesabından başka kızlara yazdığını yakaladım, sebebi şuymuş; sadece öylesine yazdığını aptal aptal dalga geçme için yaptığını söylüyor. Dışarıda ki arkadaşları ile de öylesine boş boş oturduğunu söylüyor.
Kusura bakmayın, eşiniz evde çamaşırını yıkayacak önüne bir tabak yemek koyacak biri olsun diye evlenmiş, ne demek evin sorumluluğu sizde? Eli ayağı tutuyordur, 2 tabağı kaşığı bulaşık makinesine koyup toz alacak akla sahiptir diye düşünüyorum, iş bölümü yapın her işi siz yapmayın.
Kaldı ki bu adam çapkın, aldatmaya meyilli ve arkadaşları bile sizden kıymetli, peki bunu bile bile siz niye evlendiniz?

açıklaması ise şu ben seni çok seviyorum her şeyden çok seviyorum ama benim iletişim bozukluğum var senin gibi konuşkan değilim, bundan sonra çok dikkat edeceğim diyor. Ben ise artık geç olduğunu eylem istemediğimi söyledim.
Yine kusura bakmayın eşiniz yalan söylüyor, başka kadınlarla konuşurken iletişimi kuvvetli, arkadaşlarıyla vakit geçirirken iletişimi kuvvetli ama size gelince iletişim bozukluğu var, öyle mi?
Sosyal medyadaki kadınlar terapisti de eşiniz terapi mi görüyordu?

Yol yakınken ayrılın diyeceğim ama seviyorum diyeceksiniz, o zaman ev işi yaptırın, bu evlilik devam etsin istiyorsan arkadaşlarınla haftada 1 görüşeceksin deyin, hafta sonları uyumasına izin vermeyin beraber dışarı çıkın, yapmıyorsa çekmeyin boşanın çünkü zaman geçtikçe ipin ucu daha da kaçacak.

Neden mi böyle yapıyor? Çünkü karakteri böyle! Böyle adamları koca yapmaya çalışırsanız kaçınılmaz son bu olur.

hadi bazı davranışlarını olgun olmamasına bağlayın da başkalarına yazmış olmasını nereye bağlarsınız bilemedim. Berbat bir evlilik başlangıcı olmuş sizin için.

Allahım benim eşim aynısı sen sohbet konusu aç ben de konuşurum diyo ben konuşuncada ne kadar gevezeain diyor kriz geçiriyorum sonrada yok ben seni çok seviyorum ama konuşmayı sevmiyorum diyo

Back
X