• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim Eşim neden böyle davranıyor?

3 sorun saydınız.

Ev sorumluluğu tamamen sizde
Kızlarla yazışıyor
Haftanın 4-5 günü dışarda. Sizle olduğunda da yine bir paylaşımınız yok.

Bunların her biri boşanmak için tek başına yeterli bir sebepken siz çok basit bir şeymiş gibi soruyorsunuz, eşiniz çok saçma bahanelerle açıklıyor.

Özellikle bu kadar sosyal birinin size gelince iletişim problemi olması! Ha bir de öylesine yazdığı kızlar var. Hani yeni evlilikte canı sıkılıyor ve öylesine geçirecek vakti var ama onu bile tanımadığı kızlarda harcıyor. ( Aldatma kısmını demiyorum bile)

Yani ortada bir evlilik var mı? Varsa eş kişisi nerede? Evliliği, eş olmayı, paylaşımı, sadakati vs biliyor mu? Yoksa farkında ya da umrunda değil mı?

Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Öncelikle teşekkür ederim.
2 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik. Yaklaşık 9 aylık bi nişanlılık döneminden sonra evlendik. Eşimde nişanlılık ve sevgilik döneminde de dışarıda arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisidir bu durum bazen kavgalarımıza sebep olmuştur. Haftanın 4-5 günü diz dışarıda arkadaşları ile beraberdir ya davet olur ya da başka bir sebep. Diğer 2-3 gün ise evdedir o zamanda ya uyur

yada telefonda video izler sohbet etmez. İkimizde aynı kurumda çalışıyoruz, hem iş hem de ev sorumluluğu bendedir kendisi ev işlerine yardımcı olmaz. Ve sürekli ben evdeyim kendisi dışarıda o kadar rahatsız oldum ki bugün en son patladım yeminler ediyor ben dikkat edeceğim bu denli üzüldüğünü fark etmedim diyor. Nişanlılık evlilik zamanı fake instagram hesabından başka kızlara yazdığını yakaladım, sebebi şuymuş; sadece öylesine yazdığını aptal aptal dalga geçme için yaptığını söylüyor. Dışarıda ki arkadaşları ile de öylesine boş boş oturduğunu söylüyor. Bende soruyorum onlar ile aptal aptal konuşup bomboş bile oturuyorsun, peki bana gelince bunları bile yapmıyorsun dedim, açıklaması ise şu ben seni çok seviyorum her şeyden çok seviyorum ama benim iletişim bozukluğum var senin gibi konuşkan değilim, bundan sonra çok dikkat edeceğim diyor. Ben ise artık geç olduğunu eylem istemediğimi söyledim.
BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEY İSE ŞU; NEDEN BUNU YAPIYOR?
Aynı yerde çalıştığınıza göre benzer yoğunluktasınız diye düşünüyorum. Ev işlerinde sorumluluk almama olayına anlam veremiyorum. Her şeyi siz yapacaksanız ve hep yalnız kalacaksanız neden evlendiniz? Hayat arkadaşı değil misiniz? Bence bu saatten sonra pek bir şey değişmez eşinizde. Tipik problemli Türk erkeği

Ya gercekten siz iyi misiniz ya fakesiniz yada gercekten bu kadar saf olamazsiniz ya hem aldatiyor sizi hemde hala neden diye soruyorsunuz asalk herifleri koca diye aliyosunuz kendilerini bisey saniyolar bide allahim ya sabir gerci adamlara kizmiyorum sizin gibileri oldukca cok boyle konular aciliyor

Nişanlıyken kızlarla yazişıyordu ama evlendim?? Evlenince birden adama olgunluk gelecek, karakteri degisecek herhalde. Ne beklentiyle evlenirler bunlarla anlamiyorum. 2 aylik karisini birakip 4 5 gun disari cikmasi zaten ayri manyaklik. Cocuk filan yapma bari.
Adam cift maas olsun evde işimi gören olsun diye evlenmis senle kusur bakma birilerinin sana bunu soylesi lazim.
Iletisim bozukluğu olan adam milletle ne yapacak her gun bulusup. Seni adam yerine koyup muhabbet bile etmiyor, ustune cocuk yapar hic gideme diye. Sonra keyfine bakmaya devam eder.

Bile bile lades denilmiş bir evlilik daha.
Bari bundan sonrasından akıllı adımlar atın.
Mesela çocuk yapmamak gibi.
Tek başınıza evde çocuk büyütürsünüz.
Şu anda da kendini düzeltmezse çekip gidebileceğini sizin elinin altında olmadığını bilmesi anlaması lazım.
Ayrıca benimle zaman geçirmeyen birinin ben evde yemeğini yapmam temizlikte yapmam.

Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Öncelikle teşekkür ederim.
2 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik. Yaklaşık 9 aylık bi nişanlılık döneminden sonra evlendik. Eşimde nişanlılık ve sevgilik döneminde de dışarıda arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisidir bu durum bazen kavgalarımıza sebep olmuştur. Haftanın 4-5 günü diz dışarıda arkadaşları ile beraberdir ya davet olur ya da başka bir sebep. Diğer 2-3 gün ise evdedir o zamanda ya uyur yada telefonda video izler sohbet etmez. İkimizde aynı kurumda çalışıyoruz, hem iş hem de ev sorumluluğu bendedir kendisi ev işlerine yardımcı olmaz. Ve sürekli ben evdeyim kendisi dışarıda o kadar rahatsız oldum ki bugün en son patladım yeminler ediyor ben dikkat edeceğim bu denli üzüldüğünü fark etmedim diyor. Nişanlılık evlilik zamanı fake instagram hesabından başka kızlara yazdığını yakaladım, sebebi şuymuş; sadece öylesine yazdığını aptal aptal dalga geçme için yaptığını söylüyor. Dışarıda ki arkadaşları ile de öylesine boş boş oturduğunu söylüyor. Bende soruyorum onlar ile aptal aptal konuşup bomboş bile oturuyorsun, peki bana gelince bunları bile yapmıyorsun dedim, açıklaması ise şu ben seni çok seviyorum her şeyden çok seviyorum ama benim iletişim bozukluğum var senin gibi konuşkan değilim, bundan sonra çok dikkat edeceğim diyor. Ben ise artık geç olduğunu eylem istemediğimi söyledim.
BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEY İSE ŞU; NEDEN BUNU YAPIYOR?
Nedeni ne farkeder ki, dümdüz aldatmış sizi

evli adamın arkadaşlarıyla gezmesi biter ne demek haftanın 4 günü takılmak cafede karı kız kesmeye gidiyordur, dalga geçme falanda yok bildigin daha iyisini aramış bakmış paralı sensin bırakmamış

Yüz bulamamış kimin ne yapsın bunun kocasını 😹
ay sorma birde evli kadınların kocasını kıskanması var lojmanda kalıyorum eşlerimiz asker her oturmada kadınların üniformaya bayıldıgını söylüyorlar bakıyorum kocalarına inek şaban gibi adamlar ne yapsınlar kocalarınızı bekarken kıskanıyordum şimdi katlanabilen olacağını sanmıyorum

ay sorma birde evli kadınların kocasını kıskanması var lojmanda kalıyorum eşlerimiz asker her oturmada kadınların üniformaya bayıldıgını söylüyorlar bakıyorum kocalarına inek şaban gibi adamlar ne yapsınlar kocalarınızı bekarken kıskanıyordum şimdi katlanabilen olacağını sanmıyorum
Ya çok güldüm mesajınıza 😂😄😄

İletişim sorunu size var nedense. haftada dört gün dışarıdayken , sahte hesap ile kızlara yazarken yok. Ele güne karşı evli gözükmek için mi evlendi acaba mahalle baskısı.

Bir insanın eşini kıskanması gayet insani bir şey bence. Katlanabilen olacağını sanmıyorum dediğinize göre siz kötü bir tercih yapmışsınız o yüzden kıskanmıyorsunuz anladığım kadarıyla 😄

Bir insanın eşini kıskanması gayet insani bir şey bence. Katlanabilen olacağını sanmıyorum dediğinize göre siz kötü bir tercih yapmışsınız o yüzden kıskanmıyorsunuz anladığım kadarıyla 😄
kıskanmak tabiki insani birşey sıfır kıskançlıktan bahsetmiyorum, aşıgım çok seviyorum boyu posu yerinde (çok şükür)lakin kadınlarda kocalarımızın üstüne atlamıyor dışarda buda gerçek ha üniforma var diye belki bir degilde iki kere kafa çevirir bakarlar ama baktıklarıyla kalırlar akşam her daim benim yanımda kendimi niye üzeyim ve erkekler katlanılabilen varlık degil bence herkes hemfikirdir bu konuda istekleri arzuları pasaklı olmaları bitmiyor sonuçta 🙃

kıskanmak tabiki insani birşey sıfır kıskançlıktan bahsetmiyorum, aşıgım çok seviyorum boyu posu yerinde (çok şükür)lakin kadınlarda kocalarımızın üstüne atlamıyor dışarda buda gerçek ha üniforma var diye belki bir degilde iki kere kafa çevirir bakarlar ama baktıklarıyla kalırlar akşam her daim benim yanımda kendimi niye üzeyim ve erkekler katlanılabilen varlık degil bence herkes hemfikirdir bu konuda istekleri arzuları pasaklı olmaları bitmiyor sonuçta 🙃
Ben üniforma kısmını gözden kaçırmışım 🤭 Benimde polis eşi bir kız arkadaşım var eşi görevdeyken uyku uyuyamıyor kocasını her an biri kapar diye 😄 Üniformalı eşler arasından sizin tavrınız çok hoşuma gitti. 😄

Back
X