yeni evliyiz ve ilgisizlik :(

enns

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
215
66
Sinirlerim bozuldu,Gecenin bir vakti yine uyku tutmadı sizlerle dertleşeyim,fikir alayım dedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama içim içimi yiyor. Eşime birşey söylemiyorum ne trip ne kızma.. sadece kendimi paralıyorum.
7.ayın içindeyiz daha yeni evliyiz. Eşimin vardiyalı işi var, vardiyanın vermiş olduğu düzensizlikler yüzüne birbirimizle çok vakit geçiremiyoruz yürüyüş yapalım,biryerlere gidelim vs bunları yapamıyoruz hoş vakit olsa bile yorgunum diyoda neyse...bunlara alıştımda evdeyken de çok ilgisiz buda çok sinirimi bozuyor. Sürekli pc başında benimle çok konuşmuyor gece pc yi bırakıp benimle yatmıyor gecenin yarılarına kadar oturuyor,eve erken geldiği vakitler birşey yapalım dediğimde sıklıkla yorgunum diyor,yanımda taş çatlasın yarım saat oturur sigara içcem diyip pc yi alır mutfaga kaçar,seks hayatımızda neredeyse yok gibi.. evlilikler hep mi böyle yoksa bizdemi bir sorun var. Belkide bende bir sorun vardır. Çalışmıyorum iş arıyorum bütün gün tek başıma eve geleceği saati dört gözle bekliyorum tabiri caizse bir insana muhtaç gibi oda ilgisiz olunca üzülüyorum. Ona birşeyde demiyorum anlayışlı,sabırlı olmaya çalışıyorum. Ama gücüm tükeniyor.

Sizde sorun yok anladigim ve anlattiginiz kadariyla. Esinizle sakince oturup konusmayi denediniz mi hic bu rahatsiz olddugunuz konuları?

Sen evde tek başına bunalıyorsun biraz da sıkıldığından bu ruh halin olabilir
o internette fazla vakit geçiriyor bunu yapmamalı
yeni evlisiniz birbirinize alışma sürecindesiniz
sevgililiğiniz uzun sürmemiş olabilir
sonuç olarak :
eşinize sizi ihmal ettiğini belirtin neden böyle davrandığını internette nerelere takıldığını beraber bakalım benimle paylaş herşeyi sen böyle yapınca ben mutsuz oluyorum deyin
yeni evlisiniz ve seks hayatınızın olmaması tuhaf bir problemi olabilir bence
geçmiş sekmesinden girdiği sitelere bakın derim
yeni evlisini zamanla birbbirinizi daha iyi tanır daha çok zaman geçirebilirsiniz .
siz çalışırsanız kafanız dagılır belki ordaki ortamınızı kıskanır belki
bu kadar ilgisiz olması çok tuhaf

Sizde sorun yok anladigim ve anlattiginiz kadariyla. Esinizle sakince oturup konusmayi denediniz mi hic bu rahatsiz olddugunuz konuları?
denedim özellikle gece pc başından ayrılması gerektiğini ama değişen bir şey yok. Ona göre ortada sorunda yok gayet doğal olduğunu kötü birşey yapmadığını sadece yan odada olduğunu söylüyor. Hatta önceki gün yine uyardım tatlı bir dille yatakları ayırcagımı söyledim. Bugün yine aynısı

Pcde ne yapiyosa oturun beraber bakin :)
Bnm esimde vardi ilk evlendigimiz donemde,filmler haberler,baygınlık gelirdi sizin gibi,o_Obazen hatırlatınca eşlik etseydin diyor.
Suaralarda tabletten cocuk gibi oyun oynuyor,sn ders calisiyosun diyor simdi de.
Bakalim atanip ders çalışmadiğımda ne bahane bulcak.:KK17::KK17:

Sen evde tek başına bunalıyorsun biraz da sıkıldığından bu ruh halin olabilir
o internette fazla vakit geçiriyor bunu yapmamalı
yeni evlisiniz birbirinize alışma sürecindesiniz
sevgililiğiniz uzun sürmemiş olabilir
sonuç olarak :
eşinize sizi ihmal ettiğini belirtin neden böyle davrandığını internette nerelere takıldığını beraber bakalım benimle paylaş herşeyi sen böyle yapınca ben mutsuz oluyorum deyin
yeni evlisiniz ve seks hayatınızın olmaması tuhaf bir problemi olabilir bence
geçmiş sekmesinden girdiği sitelere bakın derim
yeni evlisini zamanla birbbirinizi daha iyi tanır daha çok zaman geçirebilirsiniz .
siz çalışırsanız kafanız dagılır belki ordaki ortamınızı kıskanır belki
bu kadar ilgisiz olması çok tuhaf
bir yıl sevgiliydik sonrasında evlendik. Hangi sitelere girdigini araştırdımda pcde birşey çıkmadı pc den anlayan arkadaşıma götürcem o iyi bakar ben becerememiş olabilirim. Bizde herşey bir tuhaf

Pcde ne yapiyosa oturun beraber bakin :)
Bnm esimde vardi ilk evlendigimiz donemde,filmler haberler,baygınlık gelirdi sizin gibi,o_Obazen hatırlatınca eşlik etseydin diyor.
Suaralarda tabletten cocuk gibi oyun oynuyor,sn ders calisiyosun diyor simdi de.
Bakalim atanip ders çalışmadiğımda ne bahane bulcak.:KK17::KK17:
pcde oyun oynuyor,maç,idda kuponları fln filan ama benim yanımda böyle işin işine gece girince ne yapar bilmem

denedim özellikle gece pc başından ayrılması gerektiğini ama değişen bir şey yok. Ona göre ortada sorunda yok gayet doğal olduğunu kötü birşey yapmadığını sadece yan odada olduğunu söylüyor. Hatta önceki gün yine uyardım tatlı bir dille yatakları ayırcagımı söyledim. Bugün yine aynısı
Yatakları ayirmayin bence daha da uzaklasirsiniz birbirinizden. Ama bir sekilde anlamasi lazim sizi. Olmadi evlilik danismanina falan gidin. Burada konu acan bazi bayanlar esleriyle birlikte olamadiklari icin sorun yasadiklarini ya da tam.tersi esleri tarafindan arzulanmadiklarini falan soyluyorlar. Sizde bu gibi sorunlar var mi? Varsa belki o yuzden uzaklasiyirdur. Sanirim en iyisi psikolojik destek almak bir uzmandan.

Yorgun insan bilgisayar basinda gece yarisina kadar oturmaz yatar uyur
Benim esimde yogun calisiyor bazen geç geliyor ama daha yolda mesaj atiyor hazirlan geliyorum disari cikalim diye gezmeden donuncede cogu zaman kut diye uyuyor
eger disari cikmassakta evde birlikte vakit geciyoruz oda yorucu birsey degil sonucta
Tek yogun calisan esin degil herhalde

Burdan yola cikarsak aranizda iletisim kopuklugu hat saffada ve hala bu isin susup durmakla ,sabirli olmakla cozelecegini saniyorsun ama evlilikte onemli olan seylerden biride iletisim hatta en onemlilerden ...
Esin resmen kacacak bahaneler uretiyor gibi geldi ..
Ve konusman gerek her evlilik boyle degil olmamalı ,eminim uzucudur

Edit:yatak ayirmayın kesinlikle tuz biber ekmiş olursunuz

pcde oyun oynuyor,maç,idda kuponları fln filan ama benim yanımda böyle işin işine gece girince ne yapar bilmem
Ooow iddia mı cok tehlikeli :110: yine de kesin olarak ne yaptigini bilin ona gore oturup konuşun.
Siz de ilgilenecek biseyler bulun belki o zmn empati kurar :KK20: zannetmem ama bi ihtimal...

Neden yan odada bilgisayarda takılıyor ki ? Aynı odada olsanız en azından iletişim halinde olmaz mısınız ? Cinsel hayatımız pek yok demişsiniz , yeni evlisiniz oldukça bana da garip geldi bu durum.. Gün içinde başkalarıyla görüşseniz belki de bu kadar dert etmezsiniz akşamki ilgisizliğini ? Umarım kısa zamanda iş bulursunuz o zaman siz de sosyalleşirsiniz , siz de işten eve gelince zoraki konuşursunuz bakalım nasıl oluyor görsün. Evlenmeden evvel de böyle miydi ? Soğuk muydu

Yorgun insan bilgisayar basinda gece yarisina kadar oturmaz yatar uyur
Benim esimde yogun calisiyor bazen geç geliyor ama daha yolda mesaj atiyor hazirlan geliyorum disari cikalim diye gezmeden donuncede cogu zaman kut diye uyuyor
eger disari cikmassakta evde birlikte vakit geciyoruz oda yorucu birsey degil sonucta
Tek yogun calisan esin degil herhalde

Burdan yola cikarsak aranizda iletisim kopuklugu hat saffada ve hala bu isin susup durmakla ,sabirli olmakla cozelecegini saniyorsun ama evlilikte onemli olan seylerden biride iletisim hatta en onemlilerden ...
Esin resmen kacacak bahaneler uretiyor gibi geldi ..
Ve konusman gerek her evlilik boyle degil olmamalı ,eminim uzucudur

Edit:yatak ayirmayın kesinlikle tuz biber ekmiş olursunuz
bende tek yorucu çalışanın eşim olmadığı kanaatindeyim. çagrı merkezinde çalışıyor sürekli telefonda min.8 saat birilerine laf anlatmak zordur diye empati kurmaya çalıştım sabrımda bu yüzdendi. alıp karşıma konuştugumda da dediğiniz gibi bahaneler çogunluklada işini yorgunlugunu kafa dinlemesi gerektigini öne sürer... Daha keskin bir tavır mı koymalıyım ne demeliyim

Neden yan odada bilgisayarda takılıyor ki ? Aynı odada olsanız en azından iletişim halinde olmaz mısınız ? Cinsel hayatımız pek yok demişsiniz , yeni evlisiniz oldukça bana da garip geldi bu durum.. Gün içinde başkalarıyla görüşseniz belki de bu kadar dert etmezsiniz akşamki ilgisizliğini ? Umarım kısa zamanda iş bulursunuz o zaman siz de sosyalleşirsiniz , siz de işten eve gelince zoraki konuşursunuz bakalım nasıl oluyor görsün. Evlenmeden evvel de böyle miydi ? Soğuk muydu
gece ben yatak odasında o salonda.. akşamları da ben salonda o mutfakta sigara içiyorum bahanesiyle.. Onun peşinde ben nereye gidersem o tam tersine kaçıyor gibi... Evlenmeden önce gayet iyiydi hiçbir sorunumuz yoktu yorgunum vs demezdi... Cinsel hayatta sınır sayı varmı bilmem ama haftada bir iki haftada bir şeklinde oda benim isteğimle nadiren o istemiştir

bende tek yorucu çalışanın eşim olmadığı kanaatindeyim. çagrı merkezinde çalışıyor sürekli telefonda min.8 saat birilerine laf anlatmak zordur diye empati kurmaya çalıştım sabrımda bu yüzdendi. alıp karşıma konuştugumda da dediğiniz gibi bahaneler çogunluklada işini yorgunlugunu kafa dinlemesi gerektigini öne sürer... Daha keskin bir tavır mı koymalıyım ne demeliyim

Yoruluyordurda sana vakit ayiramicak kadar degil benimki sehir disina bile cikiyor bazen gunu birlik git gel, bazense bikac gun yada sehir icindede saga sola gidiyor ve onun iside surekli birilerine laf anlatmak ,egitim vermek tarzinda is yeri ev arasi desen 100km civarinda git gel toplamda
ozaman bizim disari cikmamiz,vakit gecirmemiz,ilgilenmemiz bir mucize oluyor

Ornek veriyorum cunku "herkeste boyle mi?" Diye sorma ihtiyaci bulmussun

Oyuzden hic o bahanelere girdiginde kendini suclu hissetme ve evet gerekirse keskin tavir al ama kavga etmek yatak ayirmak olarak degil tabiki sadece artik birseylerin yolunda gitmedigini bilsin ,anlat
Beklentilerini soyle ve onuda konustur neden boyle yapiyor ? Dogrulari soylesin
Yorulmaksa herkes yoruluyor ekmek parasi kolay cikmiyor ama herkes esini bir kenara atmiyor .. degil mi bunu soyle
Aksama kadar onu bekliyormusdun boyle yapmaya hakki yok

bir yıl sevgiliydik sonrasında evlendik. Hangi sitelere girdigini araştırdımda pcde birşey çıkmadı pc den anlayan arkadaşıma götürcem o iyi bakar ben becerememiş olabilirim. Bizde herşey bir tuhaf

takmayın kafanıza düzelir yeni evlisiniz şeytan da vesvese verir hep en sevdiği günah yuva yıkmak malum !!

Yoruluyordurda sana vakit ayiramicak kadar degil benimki sehir disina bile cikiyor bazen gunu birlik git gel, bazense bikac gun yada sehir icindede saga sola gidiyor ve onun iside surekli birilerine laf anlatmak ,egitim vermek tarzinda is yeri ev arasi desen 100km civarinda git gel toplamda
ozaman bizim disari cikmamiz,vakit gecirmemiz,ilgilenmemiz bir mucize oluyor
Oyuzden hic o bahanelere girdiginde kendini suclu hissetme ve evet gerekirse keskin tavir al ama kavga etmek yatak ayirmak olarak degil tabiki sadece artik birseylerin yolunda gitmedigini bilsin ,anlat
Beklentilerini soyle ve onuda konustur neden boyle yapiyor ? Dogrulari soylesin
Yorulmaksa herkes yoruluyor ekmek parasi kolay cikmiyor ama herkes esini bir kenara atmiyor .. degil mi bunu soyle
Aksama kadar onu bekliyormusdun boyle e yapmaya hakki yok
haklısın , tşk ederim tavsiyelerini dinleyeceğim yarın ilk işim ciddi ciddi konuşmak olacak.Gelişmeler olursa yine fikir isterim... Banada yazık vala 7 aydır halimi biri görse acırdı onun peşinde sırnaşan kedi gibi sırf birazcık ilgilensin diy

haklısın , tşk ederim tavsiyelerini dinleyeceğim yarın ilk işim ciddi ciddi konuşmak olacak.Gelişmeler olursa yine fikir isterim... Banada yazık vala 7 aydır halimi biri görse acırdı onun peşinde sırnaşan kedi gibi sırf birazcık ilgilensin diy

Takip edecegim konunu. Birde o bilgisayarda ozellikle geceleri napiyor nerelerde takiliyor caktirmadan ogrenebilirsen iyi olur
Bol sans

Zor bı durum onu Güzel bır dille uyarın acaba sen benimi yerimde olsan ne yapardın ? diye sorun bakalım

Çağrı merkezinde sürekli konuştuğu için evde konuşacak hali kalmıyordur belki ama bu sizinle ilgilenmemesi anlamına gelmemeli tabi
benim eşim de işe yeni başladı ve bütün gün telefon ve bilgisayarın olmadığı bi yerde bu Yüzden eve gelince bilgisayarıma bakmak istiyorum dedi ben de tamam dedim aynı koltuğa uzanıp o bilgisayarıyla ben tabletimizle takılıyoruz işinin temposuna alışana kadar böyle gideceğiz bi süre.
mesela eşin pc deyken pcnin kapağını kapatıp eşinin kucağına oturup sarılsan çok özledim vs desen ne tepki verir

İddia oynuyosa bu en kötüsü zaten olayın dibi hastalik,bagmlilik.arkadasimın esi alyansıni bile çalip satti kadınimm iddia ugruna neleri gitti herkes ayni olmaz tabide ilk yilda haziri tüketti evlilikjerinin 2.yili herseyi satti tavsiyem iddiayla savas

X