Yeni gebelikte ilişki sonrası kanama ?

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
Arkadaşlar bugün hcg kan testi yaptırdım , 5,1 çıktı , adetim 4, günü geçti , bu akşam ilişki sonrası kanama oldu bende , çıkan Meni de ve sonrasinda sildiğimde pembe kan geldi , adet gibi koyu değil , şu an o kadar moralim bozuldu ki , böyle bişey yaşayan var mı ? Bi düşüğüm oldu , o günlerdeki kanamalar geldi aklıma , bu kadar yorgun ve tedirgin ken neden ilişki yaşadım neden dikkat etmiyorum diye kendimi yiyorum şu an , eşime kan tahlilimden bahsetmedim hiç , adet oldun deyip duruyor , ne olur içimi ferahlatın

Iki saattir yoğun ağrım var , baktım kanama adet gibi olmaya başladı ben de ağrı kesici içtim ama ağrım dinmiyor , adet gibi de geliyor , acil e gidip ağrımı dindirmelerini istesem mi bilmiyorum

Merhaba cok gemi olsun. Kan degeriniz adetinizin uzerinden 5 gun gecmesine ragmen cok düşük cikmis. Gqliba kimyasal gebelik geciriyorsunuz.

Arkadaşlar bugün hcg kan testi yaptırdım , 5,1 çıktı , adetim 4, günü geçti , bu akşam ilişki sonrası kanama oldu bende , çıkan Meni de ve sonrasinda sildiğimde pembe kan geldi , adet gibi koyu değil , şu an o kadar moralim bozuldu ki , böyle bişey yaşayan var mı ? Bi düşüğüm oldu , o günlerdeki kanamalar geldi aklıma , bu kadar yorgun ve tedirgin ken neden ilişki yaşadım neden dikkat etmiyorum diye kendimi yiyorum şu an , eşime kan tahlilimden bahsetmedim hiç , adet oldun deyip duruyor , ne olur içimi ferahlatın

Kan değerinize göre hamile değilsiniz ki zaten.

gebelik yeni ve yerlesme kanamsi olabir ilsikide tetiklemistir bunu keske sabretseydiniz biraz 2 aydir bizde yasak

pembeyse yerlesme kanamasi canim kirmizi taze kan degilse korkma. ama cinsel iyiskiye doktora danisana kadar ara ver bence. ve bir an önce doktoruna sor.
bebegine bisey olmamistir korkma. bende düsük yaptim düsük agri yapio ama farkli bi agriydi benimkisi bicak saplanmasi gibi. agrin varsa hemen doktora git

Sanırım bebek falan yok artık , adet gibi yim dün geceden beri, o tarz bi ağrıyı ilk defa yaşadım , bu ay da korunmak zorundayım çünkü Eylül 1 de tatil e gidecez , riske atmak istemiyorum Artuk

X